reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka:)

Ja kilka dni bez internetu byłam;/ w dodatku mieliśmy małe kłopoty rodzinne ale juz wszystko opanowane:) U nas dzisiaj spadł snieg i zaliczyliśmy juz dzisiaj wypad na sanki:-)
Jeżeli o mnie chodzi to ja sie dopasuję:) Fb mam tylko obawiam się że to nie przetrwa długo, tutaj udzielam sie juz od bardzo dawna i cały czas ktos tu jest

Zdrówka dla wszystkich chorujących! Mi juz powoli przechodzi tylko rano wstałam z bólem gardła:wściekła/y:

asik super że wszystko w porządku i że szybko wróciłyście do domu:)
happymum To pewnie chwilowe, Dennis na pewno pozniej sie uspokoił:) A do logopedy ktos Cię pokierował czy po prostu sama idziesz bo cos Cie niepokoi?
olcia będzie dobrze:)

reklama
MILENA zaraz wroci do formy :) pewnie jeszcze troche oslabiona.
OLCIA ja bym chciala!! Ale niestety. Kciuki za sprawe!
MADZIALENA u nas tyyyle sniegu ;)

Załączniki

• 1422029513174.jpg
    1422029513174.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 58
  • 1422029541278.jpg
    1422029541278.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 56
Hej u nas snieg był ale tylko jeden dzień.
Madzialena - narazie idziemy do health visitor (taki lekarz od malych dzieci0-5lat) i poproszę o skierowanie do logopedy. Martwię się bo wydaje mi sie że w tym wieku powinien juz mówić zadaniami (chociaz krótkimi) a on tylko słowa.
Olcia&&&&&

Załączniki

• 1422033470196.jpg
    1422033470196.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 53
HAPPY a moim zdaniem przesadzasz, on ma dw jezyki na raz wiec wiadomo ze troche dluzej zajmie mu przyswajanie. Ja tez spodziewam sie tego ze Nika stanie w miejscu jak pojdzie do przedszkola.
WAMPI jest pieknie :)

Paulina happy nie przesadza martwi się i chce to skonsultować z lekarzem ;)

U nas o śniegu to możemy jedynie pomarzyc szaro brudno i deszczowo .. Jeszcze ja mam zapalenie węzłów wiec nawet nigdzie nie wychodzimy ;(

MLODA mi bardziej chodzilo o to ze on ma wiecej czasu na przyswojenie jezykow, szefowa z synem dopiero po 4 urodzinach bo tez mial dw jezyki do przyswojenia. Ale jak sie denerwuje to jasne ze dla wlasnego spokoju lepiej isc

My dzis z mloda same, kolejna sobota pod rzad, A. ma byc kolo 15 to pojdzie z N. na sanki, jutro mamy jechac do ikei po pare dupereli no i popatrzymy za lozkami, wybierzemy cos i jak bedzie kasa to A. pojedzie kupic. Zaslony mam wybrane tylko zastanawiam sie czy warto kupywac takie rzeczy przed remontem, nie wiem jaka tapete poloza i jaki kolor paneli bedzie.. i sie zastanawiam czy warto.

reklama
Hejka:)

Mały dzisiaj pospał do 11:-) Po obiedzie idziemy na małe zakupy i do apteki musze koniecznie iśc po cos na gardło ;/

paulina jakie piękne widoki:) U nas juz ciapa śnieg jedynie w parku został;/ z zakupami ja bym sie wstrzymała pozniej juz będziesz wiedziała jakie mniej więcej kolory będą pasować. Nam jak sie uda to planujemy kupic małemu dywan taki z ulicami żeby mógł sobie autkiem jezdzić bo zobaczył taki u znajomych synka i on tez chce:) Postaramy się zrobic mu niespodziankę:)
wampi my wczoraj bałwana lepiliśmy, mały ale jest i jeszcze stoi hehe
happymum no pewnie że skontrolowac i poradzić sie zawsze można:)

Do góry