reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dokladnie jakby z jej portfela szlo na alimenty a wielce tatus nie ma wstydu wczoraj napisal czy chce polubownie czy sadownie badania na ojcostwo to juz bezczelnosc z jego strony

reklama
OLCIA no coz, ratuje sie rekami i nogami przed obowiazkiem placenia na wlasne dziecko.. ku.tas.
HAPPy ja tez ale nie mowmy hop bo nie wiadomo jak bedzie za rok, dwa..
MACIEJKA i jak, juz lepiej?

Paulina - znam S tak długo ze wiem ze by sie tak nie zachował. Rozstalismy sie kiedus na dłuższy czas i zawsze mieliśmy do siebie nawzajem szacunek. To taki typ człowieka i tyle. Chociaż podobno ludzie się zmieniają

Paulina - mam nadzieje ze nie będę musiała sprawdzać. Moi rodzice po rozwodzie się dobrze dogadywali wiec się da a taki **** (Sory za wyrażenie) zrobi dziecko i nagle testów mu się chce ? No zabilabym

No zycze wamz calego serducha zebyscie nie musialy tego przechodzic. Jak ktos nie chce po dobroci to trzeba ostro. Ale wiecie co i tak jestem szczesliwa dzieki niemu bo mam Zuzie i tylko pod tym wzgledem. A testy niech robi jak chce przeciez ja jestem pewna a on i tak sie nie wymiga i tak nie jest ojcem tylko dawca bo inaczej go nazwac nie mozna ojciec tak sie nie zachowuje wobec swojego fziecka

Hejka:)

asik ospa drugi raz? o kurczę..
olcia z tymi testami to już przesadził widać że po prostu najchętniej by się wymigał od wszystkiego i szuka tylko sposobów.. Szkoda że musisz przez to wszystko przechodzić:( Ale Wy jesteście silne babki dacie sobie radę
paulina, happymum ludzie potrafia się zmienić z dnia na dzień niestety, ja mam nadzieję że nie przyjdzie mi nigdy przez takie coś przechodzić;/

reklama
Hej laski :*
Mloda zap oskrzeli , juz mi rece opadaja normalnie ;// jelitowke i wymioty przyszli wszyscy, a Jas obecnie w szpitalu i nie wiedza co mu jest, Ciagla goraczka .

OLCIA cooz za ;o widze ze' dawcy nasien' dla naszych dzieci to podobne typy , brr . P tez chcial testy robic to mu powiedzialam ' prosze bardzo , kiedy ? ' i zaprzestal w ogole pisac . A po swojej rodzinie to pierdzielil ze ja od niego 1200zl na dziecko chce hahaa, kiedy nie daje mi nic, oczywiscie kazdy z rodziny P od tamtej pory twierdzi ze jestem 'popier*****a' - ale nie zalezy mi na tym .

Nati spi , ide na kawunie :)

Do góry