reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młody padł już o 19 więc wieczorek mam dla siebie. Ciekawe o której wstanie, oby tylko nie przed 7. Później już może bo i tak wstaję O. do szkoły wyszykować. Jutro pierwszy dzien idzie po miesięcznej przerwie

Happy trzymam kciuki aby relacje z mamą były coraz lepsze:tak: ja ekspresu nie mam wcale

Magda Sulechów.. trochę daleko bo ok 100 km ale gdybyś była w GW to spotkanko obowiązkowe;-)

Madzialena fajnie, że mieszkanko się spodobało. Czyli co, we kwietniu przeprowadzka?

Sandra dzielna dziewczynka;-)

Cześć dziewczyny . ;)
U nas słabo młodemu ida 2 górne trójki .. Jest niespokojny marudzi a ja jestem wykończona .. Co prawda Ł pomaga mi dużo ale po 10 h bycia za domem to jak wracam to padam. Dziś a tak dokładnie to juz wczoraj dostalam skierowanie do szpitala bo mam niepokojaco powiększone wezly a tato na to umarł wiec chcą sprawdzić panicznie się boje ..

HAPPY ja mam dolce gusto :) i moja mama tez tylko inny model, ja mam picollo z delonghi a mama z krupsa. Jestem zadowolona, zajmuje malo miejsca.

Happy ja chyba bardziej polecilabym delonghi, ten krups strasznie glosny. Mama ma ten nowy model co w tv co chwila reklamuja

Edit mama ma model oblo.
A no i patrz czy sa automatyczne czy manualne ;-) szefowa ma i ten i ten i bardziej poleca manualne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej. Młody wstał o 7.30 więc nie jest źle. No i w końcu śnieg u nas spadł, ciekawe czy sie utrzyma bo temp zerowa.

MłodaMama głowa do góry, będzie dobrze! :)

No i kupiłam Tassimo vivy ze względu na rozmiar i wygląd opinie ma dobre :)
Za 13 dni przyjedzie mama aż nie mogę w to uwierzyć ze po tylu latach ją zobaczę

Załączniki

• 1422960679051.jpg
    1422960679051.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 50
Hejka:)

My pospaliśmy do 10:) Na dworze juz byliśmy, mały oczywiście pierwsze co to poleciał do świnek:) Teściu wyciągnął mu hulajnogę to cos tam próbował jezdzić :p wieczorem wracamy bo ja jutro rozworze gazetki

asik na to wyglada:) Mieszkanie mamy zaklepane i jeszcze duzo czasu do zastanowienia
mloda mama będzie dobrze! :) ja teraz tez wzięlam się za siebie bo nagle wyszło że mam podwyższony cholesterol, mój tato też to miał i starsza siostra;/ trzeba sie pilnować
happymum 13 dni szybko zleci i w końcu sie sobą nacieszycie:) a gratuluje udanego zakupu

reklama
MLodamama- glowa do gory ;) bedzie dobrze
Happy- mam taki sam ;) i zaraz wlasnie zjem obiad i sie napije kawki :p

Bylysmy dzis na playgrupie.. Te moje dziecko to taki dzicz.. Matkoo ktos cos do niej mowi a ta mowi Nieee-eee zeby nie mowic do niej a jak ktos ja dotknal to o matkooo to dopiero sie dzialo... I tylko Nikolaj i Nikolaj i siosia (byla niania i synek jej).

U nas snieg spadl. A jak wyszlam z palygrupy to juz go nie bylo wiec sie nabyl :p

Obiad mam z wczoraj wiec tylko odkurzylam i ogarnelam.

Aa Madzialena- zobaczysz ze jak pojdziecie na swoje to jak bedziesz jezdzic do mamy lub mama do was to tak inaczej i bedziesz myslala jak pojada ze fajnie ze przyjechali ale lepiej samemu :p ja mimo ze tu nikkgo nie mam to tak wlasnie to odczuwam ;)

Do góry