reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
No u mnie po wizycie spoko wszystko wporzadku :) maluska sie jush obrocila do produ :) szyjka sie troszke skrocila ale mowil ze nie rokuje przedwczesnego porodu :) a tak to jednym zdaniem powoli sie rozlarze :D:D tak stwierdzil lekarz:)

To fajnie ,teraz musisz tylko odpoczywac i czekac na malenstwo :happy:

A mi Ala wlasnie sie obudzila,naladowala baterie i szaleje po pokoju !! jeszcze pokazuje na okno bo sloneczko wyszlo i mowi ..yci yci.. :-)

No trzeba odpoczywac :p ale mnie sie tam nie spieshy jesce nie jestem taka zmeczona mam dwoch babelkow do bawienia ( jedenm moj a jeden znajomej ) daja w dupe ostro :) Mam nadzieje ze niunia chociaz bedzie grzeczna:)
a to mooj tak samo tylko gada aici aici :D wogole jak na 2 latka malo mowi :/ ale ponoc chlopcy pozniej zaczynaja :D

Niczym sie nie martw jak zacznie mowic to bedziesz zatykala uszu bo juz beda Cie bolec :-)
Kuzyn mojego P tez w tym wieku malo mowil a teraz to nonstop ma otwarta buzie,czasami nawet przez sen mowi :-)

Wiesz moja siostra tez ma synka w wieku Twojego Filipa i tak samo nawet sie nie przejmowala tym ze malo mowi -wsumie to nic nie mowil tylko piszczal i pokazywal palcem ak cos chce!! dopiero jak poszla z Nim do specjalisty to Ja scielo z nog bo sie dowiedziala ze jest chory-ma jakas odmiane autyzmy :-( ale ostro z Nim cwiczy,jezdzi na ciwczenia i z mowieniem jest na rowno z Ala a moze nawet do przodu :rofl2:

No niby moj maly mial badania robione i wogole i ze wszystko wporzadku jest :) Kazali sie martwic jak do 3 roku zycia nie bedzie mowil , to wtedy isc do specjalisty a tak to mowili ze luzna :)

Do 3 roku to bedzie juz mowil dobrze !! a wogole to On mowi jakies angielskie slowka czy tylko po polsku ??

Ja uciekam kobietki bo mi Ala wyje pod drzwiami i jeszcze znowu uslysze ..bee mama.. :wściekła/y: :laugh2::laugh2::laugh2:

Milego dnia :happy:

reklama
No wlasnie lapie tesh angielskie slowka i wiesh nie chce zeby sie mu mieszalo , no ale nic na to nie zrobie , bo czy bajka czy na spacer pojdziemy to takie potoczne slowka od dzieci uslyszy i pozniej probuje gadac :)

Do góry