reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Siema dziewczyny :-)
snoopy normalnie widać jak tryskasz szczęściem :-)

Oliwka dobrze że zrozumiał ale bądź czujna mi też mówił że to się już nie powtórzy... ale wierze że u Ciebie będzie dobrze :-)

Co do tej laski która nie poszła do lekarza jak zaczęła krwawić to tragedia. bez komentarza.

A co do mnie to będę miała mieszkanie !!! jakoś tak w połowie czerwca nareszcie ! :-)

reklama
femme fatal no i Tobie tesh napewno zacznie sie ukladac :)a jak narazie o mieszkasz z rodzicami ?? ile tak wynajem w Polsce mieszkania kosztuje wieszjush z rachunkami itd ??

no póki co to z mamą i jej facetem ... blech :-p a mieszkania drogie ... mi okazyjnie sie trafiło za 1500 tak wyjdzie ze wszystkim 3 pokojowe ale to jest niska cena :-)

a ja dziś chyba cierpię na bezsennośc... położyłam sie do łózka i miejsca nie umiałam se znależć, tak mi nie wygodnie:/ Mój M dawno śpi, a ja sie znów sama męcze...:baffled::baffled::baffled: w ogóle ostatnio to sie czuje jakbym była sama... :-(Męza wiecznie nie ma w domu, a ja nie mam do kogo gęby otworzyć... bo gdy jestem w ciązy jakoś wszyscy o mnie zapomnieli, czasem tylko ktoś zapyta kiedy rodze...:baffled::baffled::baffled::baffled:
A żeby troszkę ze mną pobyć to w życiu... ja juz mam dość tej samotności:crazy:
Nie wiem co mam tu ze sobą zrobić...

femme fatal no i Tobie tesh napewno zacznie sie ukladac :)a jak narazie o mieszkasz z rodzicami ?? ile tak wynajem w Polsce mieszkania kosztuje wieszjush z rachunkami itd ??
Ja wynajmuje mieszkanie za 400zł + czynsz + media i wychodzi mi ok 1000 zł z kabłowką na miesiąc... miezkanie 3 pokoje, 60 m... całkiem fajnie nam sie trafiło;-)

:-)
Jezu dziewczyny to wy stare jestescie:tak:
ja urodzilam moja core jak mialam 16,5 lat :szok: !
nie bylo latwo ale sie udalo i teraz po 9 latach (listopad 2007) urodzilam droga corke...
teraz to jest mi juz duzo latwiej bo nie jestem juz taka dziewczynka jak wtedy bylam....
dziewczyny bedzie dobrze a napewmo moge was zapewnic ze bedziecie mialy super kontakt z waszymi pociechami tak jak ja teraz mam z Julką(ma 9 lat) i jestesmy jak kolezanki - mimo iz jestem dalej mloda (26l) to teraz cora mi mowi co jest modnie nosic i co sie ubierac:zawstydzona/y::-)
teraz mi sie niechce ale nastepnym razem chetnie sie podziele moja historia z zainteresowanymi.............
dodam tylko ze tata corek ten sam :rofl2: czyli nie jest tak zle jak to wygladalo na poczatku....
ps dodalabym wam zdjecie moich dziewczyn ale niewim jak:-D:zawstydzona/y::-D:-p

reklama
Do góry