reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo, nie martw sie ja tez mialam tak ze wszyscy o mnie zapomnieli i pytali sie kiedy rodze i nic wiecej!!!! bylam wsciekla!!! Ale jak mam juz Alusie przy sobie to mam ich wszystkich w dupie bo ona mi cale dnie wypelnia i jestem przeszczesliwa:-) Ty tez niedlugo bedziesz wiec glowa do gory i mniej wszystkich w dupie od tak:-) My z Toba bedziemy przez BB i zawsze bedziesz mogla na nas liczyc:-) Ja bez lasek z forum zyc nie umiem,ale Ale alicja teraz najwazniejsza i niestety mam tylko chwilke czasami:-) ale rozumiecie same:-)

reklama
Asiowo, nie martw sie ja tez mialam tak ze wszyscy o mnie zapomnieli i pytali sie kiedy rodze i nic wiecej!!!! bylam wsciekla!!! Ale jak mam juz Alusie przy sobie to mam ich wszystkich w dupie bo ona mi cale dnie wypelnia i jestem przeszczesliwa:-) Ty tez niedlugo bedziesz wiec glowa do gory i mniej wszystkich w dupie od tak:-) My z Toba bedziemy przez BB i zawsze bedziesz mogla na nas liczyc:-) Ja bez lasek z forum zyc nie umiem,ale Ale alicja teraz najwazniejsza i niestety mam tylko chwilke czasami:-) ale rozumiecie same:-)
Dzieki... tak strasznie Ci zazdroszczę... Ja tam mam jeszcze daleko do porodu, a na nic sił nie mam:-( a moj mąż to mam wrażenie w ogóle mnie w tym aspekcie nie rozumie...:baffled: owszem, zrobi wszystko... ale żeby ze mną pogadać to cięzko..., ja chyba tego najbardzoej teraz potrzebuje...:-(

dziwne to życie...

Idę sie położyć, może tym razem zasnę... brzuch mi się strasznie napina i boli mnie coś...:baffled::baffled::baffled: Dobrej nocki!!!

Co do znajomych to WAs rozumiem ! Zawshe tak jest jak sie jush jest w ciazy to sie czlowieka tak jaby izoluja i pytaja tylko o brzuszek i kiedy sie urodzi i to wszystko ale dobrze jest miec z kims pogadac :) Ja tesh nie mam kolezanke tutaj , ale sadze z jakbym bylaw Polsce to bylyby one tylko raz na ruski roka moze nawet zadziej :/ ale cieshe sie ze moge tu z Wami pogadac zawshe czlowiek sobie pogada i wogole :)
Ja jestem dobrej mysli schudniecia :D::)

Witam kobietki, sliczny dzionek dzis bedzie...
Ona_mika nio mam weselicho i to 3 w jednym miesiacu, bo ta siostra co miala brac slub we wrzesniu wpadla i musza robic w czerwcu... a co do seksiku to ja jak na zlosc niby mam ten lepszy trymestr to i tak mi sie jakos nie chce, a do tego jeszcze ta infekcja to juz calkiem porazka

a co do wagi to ja przez 2 tygodnie schudlam 0,5kg:-) czyli przybylo mi 6,5kg jak narazie:-)

I ja sie WiTaM ;-) Ala oglada DOMISIE wiec mam spokuj :-) wczoraj Ala w kosciolku byla grzeczniutka i chyba robie sie wzorowa parafianka bo dzis tez idziemy :rofl2: co do sypania kwiatkow to ja sypalam Bo Ala wolala sie rozgladac sie za ministrantami :laugh2::laugh2::laugh2: a ja az sie glupio czulam ale przynajmniej przypomnialy mi sie lata dziecinstwa :-)

madzik1388 My tez mamy wesele w czerwcu ale nie pojde,nastepne mamy w lipcu to moze jak P jeszcze bedzie to sie wybierzemy !! a mam wielka ochote pojsc i sie pobawic :sorry2:
A pozatym TY powinnas TYĆ a nie chudnac :-p

snoopy12 mnie tez tneli :crazy: ale ja mialam szwy rozpuszczalne(czy jak to sie nazywa fachowo)
A tak wogole jak przezylas zszywanie ??

Bo do mnie musieli wezwac anestozjologa bo nawet nie dalo sie zbadac po porodzie,,,STRASZNIE mi nogami telepalo :crazy: potem poproszono P zeby wyszedl i mowili ze zajmie im jakies 15 minut nie dluzeja a wsumie trwalo 2 godziny :szok: Biedaczek siedzial przed porodowka i poobgryzal wszystkie paznokcie a jak widzial jak wybiega pielegniarka i kaze dzwonic do innej po kardiologa to malo sie nie posikal :laugh2: jak sie pozniej dowiedzialam pekla mi jakas scianka i ostro krwawilam,spadlo cisnienie i wogole bylo zemna kiepsko :crazy: ale naszczescie JESTEM :-) potem przewiezli mnie na sale pooperacyjna i monitorowano mnie a ja oczywiscie wogole nie moglam zasnac bo niedaleko byla sala nowordkow i ciagle zastanawialm sie czy to nie Ala placze- a jak sie spytalam poloznej jak Mala po nocy to odp ze tez spac nie mogla bo Ala razem z innym chlopczykiem nazmiane plakali :laugh2:

Ona_mika swietny pomysl z ta koszulka :tak: ale ja mam zamiar kupic P na urodziny KAMASUTRE:-D

ZYWA gdzie ty się podziewasz???????
Dzień dobry! Jestem:-p. Bo u mnie to jest tak, w domu z reguły czytam, co się dzieje na BB, ale nie piszę, bo moja klawiatura ma odchyłki i czasem działa a czasem nie. Więc odpisuję zawsze z pracy. Dziś jestem do 15:-).
A co do mnie to będę miała mieszkanie !!! jakoś tak w połowie czerwca nareszcie ! :-)
No no kochana, to ja już widzę jak będziesz zapraszała do siebie swojego "kolegę" o którym wcześniej wspominałaś:-p:-D:rofl2:. Bardzo się cieszę, że znalazłaś mieszkanie:tak:.

Oliwka, co do Twojego męża to dobrze, że przeprosił. Może jednak więcej tak się nie zachowa, w końcu nie można faceta po pierwszym razie przekreślić:tak:. jeśli będzie się starał to należy mu wybaczyć:tak:. Gorzej jak sytuacja się powtórzy, wtedy nie ma zmiłuj:no:.
Snoopy, a Ty widać jak promieniejesz:tak:. Cieszę się, że jesteś szczęśliwa, a cóa normalnie ślicznotka:tak:.
Co do cięcia w szpitalu to mnie też nacięłi, ale ja akurat nie narzekam z tego powodu, wręcz się cieszę, że zostałam nacięta, a skąd mam pewność że bym nie pękła w nie tą stronę co trzeba. Rane zszyto, wygoiła się i śladu po nacięciu nie ma. A w porównaniu z bólem porodowym nacięcie to pikuś;-).
A ja miałam wczoraj mega udany dzień:tak:. Była u nas od rana kuzynka z córką, Hania się wybawiła z nią, mimo że ma 7 lat. Później spotkałyśmy na dworzu dziadka i Hania pourzędowałaz nim w piaskownicy (uwielbia go:tak:). Po obiedzie zasnęła i przyszła babcia, oznajmiła że tatuś szanowny na początku czerwca wyjeżdza za granicę, więc już w ogóle dobra nowina:-). A popołudniu znów była kuzynka z córka, poszłyśmy z piłką do parku, wylatały się, Hania pojeździła trochę swoim autem garbusem na akumulator, miała taką frajdę że hoho:-D. Padła jak betka przed 20;-). Super m ega fajny dzień miałam:-).
A dziś życzę wszystkim udanego i miłego dnia;-).

miskahxc ja za mieszkanie płace 800zł ze wszystkim... czyli mam już w tym internet, kablówke, niedługo telefon, prąd, gaz, woda... Nam sie udało bo akurat przed tym skokiem cen sobie mieszkanie znaleźliśmy, i miało być 900 ale że powiedziałam że my młodzi, dopiero prace zaczynamy to nam stówe obniżyli :) No i mieszkam sobie na 45m w samym centrum... :-)

Ja sie wczoraj tak cholernie wynudziłam że masakra... M. zasnął 0 15 i spał do północy, wstał dopiero do pracy :-/ I teraz już też śpi... Ale i tak pośpi do 14 bo na 15 do lekarza idziemy po zwolnienie :-)
A jak M. zobaczył że chinszczyzne robiłam i go nie obudziłam to myślałam że sie do mnie odzywać nie będzie no ale naszczęście mu przeszło...:rofl2:

reklama
Witajcie laseczki!
Ja dziś mam pracowity dzień... własnie wyszłam spod prysznica i tak dobrze mi to zrobiło, mała mnie znów bije po wszystkich wnętrznościach...:baffled: Wstawiłam pranie, teraz wezmę się za mieszkanie, bo troszkę je zapuściłam ostatnio..., później zrobię jakaś pomidorówkę, odpocznę i jadę do fryzjera, przy moich krótkich włosach co miesiąc powinnam odwiedzać feryzjerke...:baffled: Rano jak wstaję to mam super extra fryz więc czas najwyższy się troszkę zająć tą moją głową:-)
Mąż jutro zdaje egzamin na prawko... Boże, spraw, żeby zdał, bo mi już tak strasznie ciężko się jeździ...:baffled:
Miłego dnia zycze!!!

Do góry