reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo nio to teraz już masz spokój z jeżdrzeniem samochodem :-)

Mnie od przedwczoraj wieczorem głowa zaczęła boleć i tak pobolewa dalej, ale dzisiaj to już oczu otworzyc nie moglam... Ciśnienie mam normalne (121/68) więc nie wiem co jest grane... Od leżenia już mnie kości bolą... A M. karze mi sie położyć :-(

reklama
DOBRY,
ja jak zwykle zebrać się nie moge ale to już u mnie nawyk mały śpi a oliwia leży na podłodze i pije mleko ....właśnie zaczęla je na wykładzine wylewać...ech!!!!

Ja to chyba od allegro jestem uzależniona bo kupiłam małej buty Sandałki dziecięce GUFO (369881304) - Aukcje internetowe Allegro
są używane ale wcale nie zniszczone i dzwoniłam do sprzedającego i oni mają córke 21 mc i pytali się czy za symboliczną kwote nie kupie od nich ubranek bo mają tego tyle że szok a szkoda bo podobno ładne więc mają mi mailem wysłać foty ubrznek mamy dogadać się co do kasy i mi wyślą tak osobiście bez allegro ...noi fajnie zobaczymy co i jak ja mi foty wyślą....

ASIOWO ogromne gratulacje dla męża , w końcu sobie kochana odpoczniesz!!! a a jak się dziś czujesz????

POLNA no nie że fajny basenik :))))) a Bartusiowi to chyba kupie taką grzechotke zapinana na rączke i skarpetki co mają grzechotke wszytą ...bo po Oliwce to mam i mate ,leżaczek, huśtawkę ,stolik itd miałam manie kupowania rzeczy więc na szczeście się nie zmarnują bo teraz są dla bartka!!!!!

KASIAF 87 czasem babeczki w ciąży tak mają że je głowka boli....może ciśnienie baryczne ...lub po prostu zmęczenie???

MARTA trzymaj tak dalej ,bo młode macierzyństwo jest piękne noi oczywiście lepiej się z dziećmi dogadamy niż te staruchy co rodzą dzieci po 30
Ciekawe jak tam nasza SNOOPY I MALUTKA????

A ja wlasnie wcinam obiadek :-) Ala spi wiec mam luzzzik :happy: od dzis u nas obowiazuje 1drzemka w ciagu dnia, bo jak byly 2 to juz wymiekalam wieczorami wczoraj mi zasnela dopiero o 22 :crazy:

oliwka_11 ja kiedys kupilam taka grzechotke to Ali jakos nie podpasowala bo jaktylko Jej zakladalam to ryczala :laugh2: i u mnie to samo zabawek jest mnostwo a ze planujemy nastepne dzieci to sie nie przejmuje:happy:
A sandalki fajniutkie , ja mam ubranka dla Ali z mojej chrzesnicy tak wiec kupuje Jej bardzo rzadko !!

tesciowa do mnie dzwonila w poludnie, powiedziala ze jak bedziemy kiedys do nich jechac to mamy zabrac wozek z Ali(wsumie to My go kupilismy ale potem Ona dala pieniadze na niego) bo Iwona jest w ciazy i jak sie jej spodoba to go wezmie!! mialam jej sie spytac a jak sie nie spodoba to qzwa mamy go targac w ta i tamta strone ?:wściekła/y: wogole z Niej taka ciocia ze dopiero na roczek Ali kupila Jej spiewajaca kaczke za30 zl , a tak to NIC :angry:

Asiowo gratuluje ;-)

snoopy piszesz ze nie masz czasu a ja tu czytam i bardzo aktywna jestes, jak za starych czasow, a jak rodzinka na babe reaguje/? szaleja pewnie:-D i w ogole jak sie czujesz w roli mamusi?

wczoraj nie mialam wogole czasu dzisaij troszke go wygrzebalam:-) malutka wlasnie spi i mam nadzieje ze jeszcze chociaz ze 30 min pokima;-)

snoopy12 mnie tez tneli :crazy: ale ja mialam szwy rozpuszczalne(czy jak to sie nazywa fachowo)
A tak wogole jak przezylas zszywanie ??

Ona_mika swietny pomysl z ta koszulka :tak: ale ja mam zamiar kupic P na urodziny KAMASUTRE:-D
Ja cale zszywanie gadalam z lekarzem o imprezech i o tym gdziejarka poznalam i gdzie dzidzie zrobilismy:laugh2::laugh2::laugh2:
Co do kamasutry ja J chcialam kupic, ale on powiedzial ze i bez tego duzo pozycji potrafie wymyslic:sorry2::sorry2::sorry2: wiec dalam sobie spokuj:zawstydzona/y:

polna_N ale wiesz z takim mlodym i przystojnym lepiej sie jezdzi:-)
Ja na miejscu Twojego faceta skopala bym Ci dupala:sorry2::sorry2:

a ja nigdzie dziś nie pojade!!!!!! :wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Mój kochany mężuś zamknął drzwi na górny zamek, którego nie da się otworzyć od środka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ma jazdy teraz i nie odbiera telefonu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(
Jak ja bym teraz zaczeła rodzić????????? Nawet nie mam tego klucza, żeby komuś przez okno rzucić, Ten synek mnie czasem załamuje, w ogóle ostatnio nie myśli gdy coś robi...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( wkurzyłam się jak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stuknij swojemu facetowi mlotenkiem w lepetynke, bo jest gorzej nieodpowiedzialny niz 5latek!! Dobrze ze juz wszystko sobie wytlumaczyliscie.
Ja teraz sie czasami troszke boje bo same z Ala w domu siedzimy od ranca az do 17 i jeszcze klucza nie mam bo tata zamki zmienial jak bylam w szpitalu:dry:

Kompalam wczoraj mala i jak ja juz wycieralam to w recznik nam nasrala:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: myslalam ze nie wyrobie ze smiechu:-p a dzisiaj pepuch jej odpadl i chyba normalnie juz z zalaniem brzusia beda ja mogla umyc:laugh2:
Oliwka a ty z Bartuchem w ktorym tyg zaczelas wychodzic na spacerniak??:happy: Bo ja z malenka to juz bym chciala na spacer wyjsc bo meczesie juz w domu...:-p
a jutro bede ja musiala zostawic na pare godzin, bo musze ja wkoncu zarejestrowac i za bardzo nie wiem jak to zrobic.... czy jarek musi isc ze mna czy wystarczy ze bede miala jego dowod przy sobie???

snoopy musisz iść z Jarkiem bo on musi uznać dzidzie,wypełniacie obydwoje dokumenty i ty się podpisujesz dokumenty i on ...jest trochę wypełniania....ja tak miałam z Oliwką bo nie miałam jeszcze ślubu z Danielem!!!!

A Z MALUTKĄ JAK JEST ŁADNA I BEZWIETRZNA POGODA TO MOŻESZ JUŻ WYCHODZIĆ!!!jak jest ciepło to nie ma sensu dusić się w domu !!!! moja siostra urodziła 21 maja córke a dziś już z mała w wózku u mnie była!!!myślę że na początek tak na pół godz. możesz wyjść!!!

A jak będziesz jutro szła to nakarm mała rano jak będzie spała to ściągnij mlesio i wyrusz do urzędu!!!!! A jak mała wstanie gdzy cię nie będzie to babcia niech jej przez butle da mlesio!!!!

Polna A Nie Mogą Do Ciebie Przyjechać I Zobaczyć Wózek????
A no nie bardzo,Oni wogole to inna epoka :crazy: jak teraz spodziewaja sie dziecka to mowia ze wola kupic cos dla dziecka a z tego co slyszalam narazie nic nie kupili.Im zawsze bylo szkoda kasy na benzyne,jak mieli przyjezdzac do Nas z tesciami to tesciowa dawala na paliwo i to to pelne ... moim zdaniem SZCZYT CH....:angry:

snoopy12 P tez zna duzooo pozycji :-) ale KAMASUTRA to KAMASUTRA :laugh2:
JA z Ala wyszlam po tygodniu,no ale to byl kwiecien wiec sama wiesz !! na poczatq wyjdz z Nia na balkon :happy:
A co do urzedu to nie wiem jak to ma byc z Wami.
Zawsze wystarcza 1 z rodzicow ale wez Jego dowod !!

reklama
Marta więc w googlch wpisz suwaczek i wybierz strone i tam już masz opisane co i jak < zaznacz link do wklejania na forum suwaczka ,Na bb wejdz w ustawienia tam w podpis i musisz napisać tak

i zapisz,no spróbuj

Do góry