reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

To może jeszcze nam sie godziny zgadzają...;-):laugh2::laugh2: Ja do mojego ide na 16.15 więc pewnie wstane jak najwcześniej żeby mi sie godziny nie dłużyły... No a dziewczyny cały dzień będą miały świeże wiadomości od lekrzy... Ja licze na poznanie płci :-)

reklama
Kasia19 suwaczki pokazuja skonczone tyg i dlatego sa tak jak wyliczenia gin a ten na glownej pokazuje zaczety tydz czyli leci duzo do przodu:-) ja tez sie kiedys zastanawialam jak to jest:-)

Tez bym sobie zjadla cos z truskawka ale wole malej nie narazac:-) i tak juz mi nie chce spac i najlepiej jak bym caly ten czas jak ona nie spi byla przy niej albo ja na rekach miala:-D taki cwaniaczek maly:-) dopiero 20 min temu mi usnela:-)
Cos czuje ze predko nie schudne bo co i rusz podrzeram jakies slodkosci:-)(-:

Hej wszystkim ale sie naczytałam wy zawsze tak drukujecie jak mnie nie ma :-p

Ja dzisiaj mam dobry humor :-) został mi już tylko jeden przedmiot do zaliczenia i z głowy ! :-)
Słonko świeci mama sobie gdzieś pojechała i zostawiła mi samochód więc zaraz sobie gdzieś pojadę ten mój obiekt westchnień chyba śpi po pracy i kurde nie odpisuje :-( a bym sobie go odwiedziła no ale pojadę sobie gdzieś i poczekam aż się odmuli :-p

Wrócę jeszcze do tematu włosów pytanie do tych co goliły czy naprawdę odrastają dłuższe mocniejsze i więcej ? bo ja bym ogoliła ale z 2 strony jak mam już się tak męczyć później cały czas to chyba się nie opłaca chociaż no wkur*** mnie to strasznie ... :-p

Co do imion to ja mam problem z chłopcem dziewczynka będzie Nina :-) a chłopiec ?! póki co najbardziej mi Kamil chyba odpowiada :-)

Witam wszystkie nowe mamusie :-)

Snoopy mi wszędzie podają zaczęte tygodnie, np dzisiaj mam 23tydz i 6 dzień a według tamtego na głównej jestem w 24tyg i 6dniu czyli jest coś poprzestawiane... miałam nawet taką date że mi pokazywało o miesiąc dalej... Gdyby na głównej były zaczęte tyg to nie pokazywaliby dni... Przynajmniej mi sie tak wydaje bo byłoby to bez sensu... A kiedyś pokazywało mi tak jak było naprawde...

według mnie częśc kalkulatorów pokazuje tygodnie od poczęcia, a częśc od ostatniej miesiączki... przynajmniej ja tak sobie wymyśliłam:p :-p

reklama
Do góry