reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
femme fatal ja wcale nie golę włosków na brzuszku codziennie. I jak odrastają to nie drapią.. I jakoś nie zauważyłam żeby były mocniejsze i gęstsze. Golę je raz na tydz.. Czasami nawet rzadziej..

netgirl no niezazdroszczę Ci z tym mężem.. No ale napewno nie jest aż tak źle.. Zawsze przecież mogłoby być gorzej:tak:

co do wosku to idzie sie przyzwyczaic, ja okolice bikini woskiem depiluje i jest cacy wiecej przy tym smiechu niz lez:-)
A z przykrych spraw to J do mnie dzwonil ze jednak jutro nie przyjedzie bo psy sie pod blokiem kreca a on jakiegos chlopaka pobila tamten na obdukcje do szpit pojechal i sprawa bedzie, cos tam do mnie gadal a ja juz taka wpieniona powiedzialam ze dla mnie moze go nie byc bo jest szmata bezmuzga tylko Ali mi szkoda a on sie rozlaczyl.....Cham zasrany.... ide do sady w przyszlym tyg siorka bedzie w weekend to pomoze mi te cos napisac bo sama tez o alimenty kiedys pisala....:-:)-(

snoopy12 mam nadzieję że jakoś się to wszystko ułoży.

A ja wstałam zrobić kanapki do pracy mojemu G. no a teraz nie mogę spać.. Może póżniej sobie zrobię troszkę truskaweczek ze śmietaną i cukrem.. Zobaczymy.. Ale póki co to pewnie wskoczę znowu do łóżeczka.. Poleniu***ję:-p:tak: A póżniej zrobię porządek z praniem ubranek, które wczoraj robiłam..

Miłego dnia, odezwę się póżniej..

czesc mamuski ;)
Moge sie przylaczyc?
Troche Was podczytuje od niedawna bo sama jestem mloda mamusia. Mam coreczke Jagodke, moje sloneczko ma 3 miesiace :)

Chej kobietki ,mam chwile wiec pisze wkońcu...........Umnie niby trochę lepiej ale przedwczoraj to miałam masakre bo nie dość że oliwia ma angine to złapał ja rotawirus do tego!!!!No a we wtorek jak byłam z nią u lekarza ro wszystko było oki nie miała problemów z brziniem a w środe to wymoiotowała doślownie po wszystkim i miała taką biegunke ze szok....no i nie miała siły ciągle spała nawet jak chodziła to kładła się na podłoże i zasypiała biedna niunia. i pojechałam do naszej przychodni a tam się okazało że ta babka co we środy przyjmuje się zwolniła i nie maja lekarza na jej zastepstwo...no i świetnie bo jak byłam we wtprek to żadna adnotacja na ten temat nie wisiała!!!!!Dzwoniłam prywatnie ale babka była gdzieś na rehabilitacji i nie moła przyjechać w końcu zadzwoniłam do tej co ją badała ,kazała dać smecte i orsalit no i niby jej lepiej nie ma biegubki ale za to nie chce jeść bo boi się że zwymoiotuje....i jeszcze jest słaba!!!!! Teraz modle się żeby mały nie złapał,narazie ma lekki katar i mam nadzieje że tak zostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!A ja zaczęłam zbierać na wózek i zawsze coś mi wypadło i kase wyciągałam dlatego kupiłam wózek używany może żadna rewelka ale wypiore go i nam też posłuży. SUPER WÓZEK ABC DESIGN BLIŹNIACZY ROK PO ROKU (377279816) - Aukcje internetowe Allegro tak poza to zaczełam robić zakupy na chrzciny i kupiłam kiecke foto prześle póżniej jak teśćiówka baterie mi kupi ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SNOOPY-----MAM NADZIEJE ŻE WAM WSZYSTKO SIĘ UŁOŻY ,JESTEM CAŁYM SERCEM Z TOBĄ I MALUTKĄ I WIERZE ŻE JESZCZE BEDZIESZ SZCZĘŚLIWA.!!!!!!!!a co depilacji to ja używam depilatora na początku bolało jak cholera ale teraz się przyzwyczaiłam.......a po ciązy na brzuszku to same mi znikły !!!!!POLNA ,ONA_MIKA,ZYWA, CO TAM U WAS CIEKAWEGO?????
asiowo -a jak ty kochana się czujesz????już niedługo i dzidzia będzie z wami??????.FAMME FATAL- jak tam relacje z twoim kolegą ?????a dzidzia daje ci popalić?????.MISKA- PISZ KOBIETO CO TAM U CIEBIE KOCHANA??

Ostatnia edycja:
dziewczyny co o tym myślicie....od 2 dni nie czuje mojego maleństwa. Czesto klade ręce na brzuchu z myślą ze sie ruszy a tu nic. Tak zawsze wiercilo sie bardzo często, a teraz nagle nic. Rozleniwiło się czy co....zaczynam się martwić:zawstydzona/y:

Snoopy - maleńka co by nie było będzie dobrze :-) !

ladyO - witaj :)

oliwka_11 - jeju ale masz się z tymi chorobami teraz :/ no ale 3mam kciuki żeby było lepiej !
Co do "kolegi" to rozwija się wszystko dobrze póki co nadal na stopniu koleżeńskim ale jest zajebiście :) a dzidzia szczególnie wieczorem wywija i jak na 18 tydzień to coś mocno :-) ale ja tam się cieszę fajnie ją czuć :-)

Ona_mika - a no już tylko mogę przychodzić poprawić na lepsze jak by mi się chciało ale to w poniedziałek :-) a tak to wreszcie mogę się wysypiać a ja tak uwielbiam leniuchować :-)

oleńka19 - ja tam mam czasami ale to nie trwa dłużej niż jeden dzień i to i tak pod wieczór zawsze da o sobie znać więc nie wiem :/

reklama
ja mam takie pytanie-czy bierzecie/bralyscie jakies witaminy dla kobiet w ciazy??i czy zalecal Wam cos lekarz czy same ?? bo moj ginekolog to jest jakis tak ciocho ciemny i wszystko musze dowiadywac sie sama lub wyduszac z niego....tatalny luzak...co proponujecie co bierzecie i czu jestescie zadowolone??

Do góry