reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Cześć dziewczyny:-)
uff wreszcie udało mi się wszystko przeczytać...Jeden dzień nie czytałam a tu ponad 10 stron do nadrobienia!!!Ale Wy skrobiecie:-) Kasiu F87 moją wypowiedź w zabobonach chyba też nie każdy zrozumiał,bo ja nie chciałam nikogo urazić,a wręcz przeciwnie uważałam,że nie było powodu do dyskusji na temat głupoty,bo nikt nie ma prawa tak oceniać tego w co kto wierzy.W końcu ja jestem jedną z Was:)
Net girl nie martw się...Uważam,że Ona mika ma racje i po prostu Twój mąż na razie nie jest w stanie podołać nowemu obowiązkowi.A kobieta wiadomo-poddać się nie może.Ale t na pewno chwilowy kryzys i szybko minie:tak:
Tak poza tym to tyle wszystkiego było,ze już nic nie pamiętam:-p
Muszę Wam tylko powiedzieć tak...Musiałam oddać szczeniaczki od suczki moich rodziców i płakałam za nimi jak dziecko...W głowie mi się nie mieści jak matka może zostawić własne dziecko!!!Jak można oddać je do domu dziecka dla własnej wygody...Rozumiem,że nie każdego stać na wychowanie i nie każdy czuje się gotowy więc czasem lepiej dać dziecku szansę na normalną rodzinę...Ale tak czy tak serce mi pęka jak o tym myślę:-(
No to teraz Wy poczytajcie ha,ha:-p

Czesc Dziewczyny co tam u was??
Firanka trzymam kciuki za maluska :) Bedzie dobrze !
Femme Fatal gratuluje :) no i napisz cos wiecej wkoncu :)
A u mnie nuda nic sie nie dzieje :p: Zjedlismy z Filkiem sniadanie i ogladamy bajki :) Potem mam zamiar jechac na zakupy :) a jutro wybieram sie na basen bo ladna pogoda ma byc :)a tak pozatym to czuje sie jak slon :/ ale jush niedlugo :p

a ja dzis załatwiłam se wszysktkie wpisy na uczelni:-) i praktycznie studia skonczone:-) Teraz już tylko spokojnie prace bede sobie pisać... i jak napiszę to się obronie:-):-):-)

witam dziewczyny:* my z maluszkiem bylismy dzis caly dzien nad woda:p woda ciepla juz wiec sie pokompalam troche:p:p chybanam to nie zaszkodzi:p zmeczona jestem

Staje się systematyczna w pisaniu na forum:p
Firano trzymaj się mocna ,wiem jak jest fatalnie patrzeć jak się maluszek męczy a jeszcze jak wiadomo nieszczęścia chodża parami a często nawet całymi (c?)halastrami
Mój też mnie wmotylił. kurcze dopóki nie urodziła się nasza księżniczka a mieszkaliśmy razem duzo wcześniej nie kłóciliśmy sie wcale...a teraz ...smutne to troche bo doszłam do wniosku ,że gdyby nie Majka to bym go już kopnęła w jego leniwe 4 litery...eh
Tylko że on jest dobry tak naprawde strasznie kocha maajaka i tak jak juz pisalam jest wspanailym tatkiem wspanialym kochankiem ale ostatnio nasze partnerstwo jest mocno ubogie...
e wrócili ze spacerku
a też wsłysze o czasie ktory ''marnuje'' na forum
pozdrawiam i sciskam

no to jest fakt...ja z moim facetem tez bym sie chyba rozeszla gdybym nie byla w ciazy...teraz jestesmy na siebie w jakies sposob skazani..i bedziemy uczestniczyc w sowich zyciach...moze jeszcze sie ulozy...dobrze ze juz mnie rodzina nie naciska zeby slub brac....przeciez to moja sprawa i nie powinni mnie tak zmuszac:( czasami to wszystko wydaje sie ponad sily mledej dziewczyny ktorej swiat przewrocil sie do gory nogami...ale czuje sie silniejsza kiedy mysle o swoim malenstwie ktore siedzi sobie tam u mnie w srodku..i jest calkowicie zalezne ode mnie.musze je chronic ....

witam. I już jestem po poltrze:-) ale byla impreza hehe. Ale nie bylam jedna jako cieżarówka;-) byly nawet trzy inne pannie które mialy sliczne brzuszki. Jutro mam przyjecie w domu, mojego brata...zapowiada sie totalna nuda:rofl2:

reklama
Dobranoc moje kochane dziewuszki:-). Ja się szykuję do domu nareszcie, 10 godzin w pracy w taki upał robi swoje:-(. Marzę o chłodnym prysznicu:tak:.
Spokojnej nocy i miłej niedzieli;-).

Do góry