polna_N
Mama Ali ... 2007
Polna co to za misja? No pochwal sie pochwalMniam makaron z truskawkami sama bym sobie strzeliła takie przyne danie
CZemu tak uwazasz co do szkoly rodzenia?? Moze u was jakos inaczejprowadza lub cos, jak pytałam babek ktore chodziły do szkoly rodzenia to mowiły ze bardzo fajnie:0 dziwnie.....
Szukam dla P pewnych informacji

a co do SZR to ja nie wiem jak to u Nas jest !! poprostu takie jest moje zdanie ze to strata czasu i pieniedzy,fakt mozna sie nauczyc wielu rzeczy o kapaniu noworodka itp. ale rownie dobrze mozna o tym przeczytac w ksiazkach i od rodziny.Zreszta My kobiety mamy instynkt macierzynski a kobiety rodza od zarania dziejow !!
Wlasnie zmiksowalam truskawki ,Ala piszczala jak to widziala

Polna a ty znowu z tymi czereśniami![]()
To nie czytaj

ale są ludzie i ludziska... i wredne stare babcie!!!!
. Jutro nadrobie, 12godzin w pracy
.
. Jak Aniaslu odpisze to wyślę jej tą naszą listę:-). O wszystkim Was od razu poinformuję;-). Póki co trzeba czekać.

A ja jadę dzisiaj do wsi mojego G. bo ma bierzmowanie o 18. No i niestety muszę się tułać autobusami bo samochodem po mnie nie przyjedzie, bo jest w pracy i nie opłaca mu się. Już umyłam i wyprostowałam włoski, teraz jeszcze tylko będe musiała wskoczyć pod prysznic.. Ale to pewnie bliżej wyjścia.. Z domku muszę wyjść przed 16, a tam będe ok 17:30. No ale autobusem to niestety na około