reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
I jestem znowu :) filek zasnal a ja piore :p i przygotowuje obiadek :) A wy jak tam ??

Z tym seksem to zgadzam sie z KasiaF87 :) moi znajomi nie mogli przez cala ciaze uprawiac seksu i co ??? i byl przy niej i nie poszedl do innej zaspokoic siebie !!! Uwazam ze jezeli facet kocha to nigdy nie zdradzi:) Ale Zywa dobrze gada ze trzeba sie sznowac i jak on wie ze mu ujdzie plazem nawet jak pojdzie do innej to ma to w nosie :/ skaplikowane :D:D: czyli femme fatal ma po czesci racje :D:D

Madzia wybacz ze to powiem ale postaw wkoncu na swoim pokarz ze bez niego tez umiesz zyc !!! Ze nie jest jedyny na swiecie :/ Nie mowimy tutaj ze jeste glupia ale szanuj sie ! bo ja sama sie nie bedziesz szanowac to nikt tego nie bedzie robil :/ Kopnij Go w dupe zrob ten test i udowodnij mu ze to jego dziecko ( oczywiscie za test niech placi on ):p Wtedy mu pokarzesz kto tutaj jest gora !!a co do jego mamy trzeba bylo powiedziec prawde bo pozniej tak odkreci kota ogonem ze to z Ciebie przed nia zrobi ta zla ! aco do alimento to nie popuszczaj zawsze mozesz dziecku odkladac te pieniazki na przyszlosc na lepszy start w zyciu jezeli Ty nie bedziesz chciala nich korzystac :) Trzymja sie cieplo i nie poddawaj:)

Ona mika wlasnie chyba tak zorbie ! narazie dzwonila do jej matki co u niej mieszkala i babka o niczym nie wiem mowi ze ona mowila ze wszytsko ureguklowane itd ! Ma dzwonic do mnie wieczorem i zobaczymy! a moj R juz dzwonil do niej ale nie odbiera :/Co za ludzie :/ koszmar ja to bym spac po nochach nie umiala jakbym nie zaplacila komus za cos lub mial dlugi nie potrafie zrouzmiec!

Chwilami dokładnie ! trzeba walczyć o swoje :-)

ja bym nie walczyła ze względu na to żeby go po prostu już nigdy nie widzieć i nie mieć z nim nic wspólnego a tak to niestety jakoś będziemy musieli się kontaktować pewnie no ale nie ma co ! sama sobie dziecka nie zrobiłam i nie tylko ja ponoszę za nie odpowiedzialność ! :-)

oleńka19 - my mamy podobne terminy beka będzie jak się spotkamy w tym szpitalu jeszcze :-p:-)

Miska, jeśli chodzi o Twoich znajomych to oni oboje byli napewno odpowiedzialni i ze soba rozmawiali, grunt to zaufanie:tak:. A i co do alimentów masz rację, jak nie chce madzia z nich korzystać to niech lokuje na koncie, w przyszłości się przydadzą. Pytanie tylko, czy on będzie płacił:baffled:. Poza tym najlepiej zaraz po porodzie (i tu rada nie tylko dla madzi) uderzyć do sądu, złożyć wniosek o ustalenie ojcostwa i alimenty i koniec! A jak się tatusiowi szanownemu nie podoba to niech złoży o zaprzeczenie ojcostwa i zapłaci za badania. Ale jak się okaze, że to jego dziecko, to niestety ale już do końca będzie na przegranej pozycji, bo się wyparł własnego dziecka:crazy:.
Femme fatal, ja na początku też chciałam zabronić Hani tacie widywać się z nią, nie chciałam go widzieć, alimentów od niego itp. Ale czas leczy rany a dziecko pomaga dojrzeć do pewnych rzeczy i wiele zrozumieć:tak:. Sama zobaczysz:-).

miska ja też bym nie umiała spać jakbym wisiała coś komuś :baffled: nie lubię pożyczać, wręcz niecierpię i robię to tylko naprawdę jak już muszę ale nie oddać?? niedopuszczalne :tak:

PS

muszę się znowu pochwalić ale mam z czego :)

neurologia na 5
reumatologia na 5
anatomia na 4 przy poprawce :baffled: ale ważne że zaliczona
egzamin z fizjologii (1 z 2 najcięższych w tym roku) zaliczony na 5 :szok::szok::szok: miałam tylko 2 błędy :szok: wiem wiem master ze mnie ;-):-D

Oj jaaaaaaa, Chwilami ale z Ciebie KUJON:-D:-D:-D. Z kim ja się zadaje:-p:-D:rofl2:, żarcik;-).
Ciekawe co u firanki i jej malutkiej:-(. Pewnie w szpitau nadal, oby było już lepiej.
Snoopy, gdzie jesteś kobieto?? Pewnie w nocy będzie nadrabiać te kilkanaście stron:-p:-D. Ale sama pisała wczoraj, że się nudzi w nocy:laugh2:.
A tymczasem ja się zbieram do domku, ufff. Jeszcze 15 minut i zmykam wcześniej:-D. Tylko ciiii;-).

Zywa no rozmawiali duzo bardzo duzo :) a z ta rada o alimenty to dobry pomysl niech pozniej zaprzeczy !!! A jak juz sie wyprze dziecka to juz jest dnem totalnym :/

Chwilami to Ty jakis robokop jestes czy co?? No gratuluje :) Wiecej takich sukcesow :)

No to zywa papapa ,:)

zywa nie jestem kujonem :wściekła/y::-p a że regularnie się uczyłam przez cały rok (bo musiałam a nie chciałam) to wystarczyła jedna nocka żeby sobie wsjo przypomnieć :-p

a ktoś Cię kontroluje o której przychodzisz do pracy i kiedy wydzodzisz?

tak sie właśnie zastanawiałam co z firanką

No to zywa papapa ,:)
Papa, do jutra do 9 rano hahaha, bo ja znów w pracy:crazy:. Ale tylko do godziny 15. Później sobota i niedziela wolna, więc odpoczniecie ode mnie:-p.
Chwilami, niby nie, ale to jest jednak internet, może oni gdzieś tam w systemie mogą sprawdzić o której się ze stronki wylogowałam.. Nie wiem, nie znam się, ale 15 minut chyba nie robi hehe:-D:-p.
Dobranoc:-).

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry