Alex.
Wdrożona(y)
Ma może ktoraś ochotę na ciasto??? moje ulubione- tofi:-)moge sie podzielić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

:-)
. A i co do alimentów masz rację, jak nie chce madzia z nich korzystać to niech lokuje na koncie, w przyszłości się przydadzą. Pytanie tylko, czy on będzie płacił
. Poza tym najlepiej zaraz po porodzie (i tu rada nie tylko dla madzi) uderzyć do sądu, złożyć wniosek o ustalenie ojcostwa i alimenty i koniec! A jak się tatusiowi szanownemu nie podoba to niech złoży o zaprzeczenie ojcostwa i zapłaci za badania. Ale jak się okaze, że to jego dziecko, to niestety ale już do końca będzie na przegranej pozycji, bo się wyparł własnego dziecka
.
. Sama zobaczysz:-).
nie lubię pożyczać, wręcz niecierpię i robię to tylko naprawdę jak już muszę ale nie oddać?? niedopuszczalne 
ale ważne że zaliczona

miałam tylko 2 błędy
wiem wiem master ze mnie ;-)

. Z kim ja się zadaje

, żarcik;-).
. Ale sama pisała wczoraj, że się nudzi w nocy
.
. Tylko ciiii;-).
a że regularnie się uczyłam przez cały rok (bo musiałam a nie chciałam) to wystarczyła jedna nocka żeby sobie wsjo przypomnieć 
Papa, do jutra do 9 rano hahaha, bo ja znów w pracyNo to zywa papapa ,![]()
. Ale tylko do godziny 15. Później sobota i niedziela wolna, więc odpoczniecie ode mnie
.
.