reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Niewyzyta to se odpoczniemy :::D:D a jutro szybko ci zleci :)

ona Mika no on sam mowil ze pojdzie do niej tylko gdzie jej szukac jak sie przeprowadzila :/ chyba ze sciemniaja :/

reklama
ona-mika no to beka...trzeba bylo wrzucic go do wody i dawaj!!! może chciał rodzić ale slonia:-) trąba już mu wystaje między nogami hehe:tak:
femme fatal no to by bylo smiesznie...ciekawe ile tych basenów tam maja. Jak cos to sie zgadamy;-);-)

miskahxc to moze jej matka da Ci jej nowy adres, niektorzy ludzie to sie do spoleczenstwa nie nadaja
Madzia1225 nie mozesz sobie pozwolic na obrazanie Ciebie, musisz walczyc o swoja godnosc i zycie zarowno swoje jak i dziecka, dziewczyny dobrze pisza nie wiesz co bedzie za 10 lat, a tak jak bys miala alimenty to zawsze by Cie troche podratowalo, dlaczego on ma sobie hulac i uzywac, a Ty masz liczyc kase zeby Ci do pierwszego wystarczylo, skoro wiedzial jak zrobic, to niech tez wie ze trzeba wziac odpowiedzialanosc za swoje czyny

Dziewczyny bardzo dziekuje za wsparcie i za to ze mi tak wiele rzeczy mowicie....co do alimentow to tak moja duma sie odzywa poniewaz ja odpowiedzialnosc mu pokaze w ten sposob...nie wiem jak jeszcze z nim postapie czy dalej bedziemy w zwiazku czy tez sie rozstaniemy...ale wiem jedno przed chwila wrocilam ze spacer niespodzianki odwiedzil mnei moj byly przemowil mi do rozumu wyslychal nakrzyczal no i uspokojil...nawet byla od niego sugestia ze jak bym byla sama to on mna i dzidzia by sie zaopiekowal heh jednak dobry zawszebyl z niego czlowiek... ale jest moj obecny A wiem ze bez niego takze sobie sama doskonale dam rade ale jednak on jest ojcem dzidzi i cos mnie do niego ciagnie...

dobranoc

Witam z samego rana, my juz z mezusiem wstalismy, troszke pobaraszkowalismy, a teraz do roboty:-)
Madzia dziewczyny maja racje, sama musisz podjac decyzje, ale przemysl to dobrze zebys pozniej nie zalowala

Witam Kobietki ;-) ja juz od 7 nie spie (chodziaz Ala wstala o 7;30) , siostra przyprowadzila Lucje a sama pojechala z Dawidem do lekarza !! wiec pewnie wroci w poludnie albo i pozniej :rofl2:
dzis na obiad polecam ziemniaczki,zielona salate i filet z mintaja w mojej panierce :-)

madzia1225 a ja sie juz wypowiadac na temat Twojego nie bede bo dziewczyny juz duzo napisaly a wybor nalezy do Ciebie ;-)

Chwilami gratuluje :tak:

uciekam bo zaraz wejda mi na glowe :baffled:

Dzień doberek;-). Już jestem:-D:laugh2::rofl2:.
Widzę, że w nocy się nic nie działo:-p. Żadna się nie rozpakowała? Snoopy chyba zmęczona bo nie zagląda:-(.
Polna, to masz wesoło w domku teraz;-).
Madzia, mam nadzieję, że dokonasz dobrego wyboru:tak:.
Miłego dnia!

witam! ;-)
A ja się psychicznie wykończę tym czekaniem...:baffled: łapią mnie jakieś skurcze, brzuch twardy, coś ze mnie leci, krocze boli jak cholera... a ja czekam:baffled: mąż zabrał auto wiec nigdzie nie moge pojechac (autobusem mi sie nie usmiecha) i tak cały dzień znów sama... :angry: zaczynam wariować... a gdzie tam termin:szok: ehhh...!!! Ja jestem za słaba na ciąże... ciekawe czy na dziecko też:confused::blink::zawstydzona/y:
Chyba odezwę się jak juz urodzę, bo teraz te moje posty to takie monotonne... wybaczcie:zawstydzona/y: dlatego lepiej się juz przymknę...

netgirl - to pokaż mi gdzie napisałam że sex to podstawa związku ;] i czytaj dokładnie bo pisałam że jeśli nie ma żadnych przeciwwskazań chyba logiczne że jak są to trzeba się obyć i tyle albo jak tak jak ty sobie ustalą że nie ma i chu** ... ale ja bym się wkur*** jak by ciągle był było ok i nagle ciche dni to jednak daje do myślenia co się naglę stało mnie 3 dni przerwy zastanawiały co dopiero 3 miesiące i jeszcze raz powtarzam JEśLI NIE MA PRZECIWWSKAZAń ...

madzia1225 - ehh... Twoj wybór :-) każda z nas jest ina i zrobiła by inaczej :-) my możemy tylko powiedzieć jak byśmy postąpiły i co na ten temat myślimy i co niektóre mogą powiedzieć jak jest z takimi facetami bo doświadczyły takich rzeczy a zrobisz z tym co chcesz :-) obyś wybrała dobrze :-)

reklama
Do góry