reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Galercia to powodzenia na wizycie :) A co do mamy to najgorsze jest to ze jak sie nawet mowi to i tak niedociera :/ ale nic nie poradzisz moze sie przyzwyczai:)

Ilona to podziel sie swoimi doswiadczeniami jak go nauczylas robic siusiu na kibelek ?? bo ja juz sie 3 miechy mecze i dalej to samo czasami zawola ale czesciej sie zesiusiaw gacie :) i juz jestem zrezygnowaan :(

reklama
W grudniu dopiero koncze 20 lat a w pazdzierniku urodze swoje pierwsze dziecko!! Za tydzien dowiem sie co bede miec!! Pierwsza reakcja to szok! Jak sobie poradzimy!! Male mieszkanie!! 1 wyplata!! Teraz wiem ze jak przychodzi taki moment to czasami wszystko sie samo rozwiazuje!! Teraz tylko ogladamy wozki foteliki ubranka i zabawki i nie mozemy sie doczekac!! Pozdrawiam wszystkie mlode mamy!!

Hej:-):-)
Ja 30 min temu zjadlam snadanie.... ala taka niemozliwa sie zrobila ze nawet do kibelka siusiu isc nie moge... uspilam ja w koncu i mam chwile dla siebie:-D:-D ale patrze ze juz sie budzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dobrze ze nocki cale przesypia bo bym sie powiesila chyba:laugh2::laugh2: na balkon musialam z nia wysc, zlapala troszke swierzego i usnela:-)
Miska co do snow moj ma tak samo, ale moge z nim pogadac jak spi i sie nie budzi:-):-) raz to az przez sen piszczal a ja ze smiechu nie moglam wyrobic:rofl2::rofl2::rofl2:
Co do pieluszek to my tez tylko pampersow uzywamy bo jakos sie boje innych, a po nich ma cudna pupule:-)

Snoopy to mowisz ze daje w kosc :D W sumie to dopiero zaczyna pozmniej nie bedzie chciala juz tyle spac :p Ale jak Ci nocki przesypia to super :p a ogolnie ile razy Ci sie budzi na jedzonko ?? tak co ile je ??

Chwilami na razie wstawiałam za każdym razem suwaczek,ale zaraz spróbuję umieścić go w opisie.
Miśka właśnie tak to sobie tłumaczę-mój stan jest błogosławiony,więc mogę spać cały dzień:-p A tak naprawdę to leniuch ze mnie:-p

wiec ja chodze spac o 2 albo pozniej wiec ja wybudzam zmieniam pampera i daje cyca i spi do 7 czasami 8 a pozniej to jedzie po bandzie i matki nie oszczedza:-D:-D:-Dwiec w nocy je co 4h a w dzien nawet co 30minut czasami....:-:)-:)-( sutki mnie tak bola ze czasami to na golaska chodze bo mi najwygodniej i nie bola wtedy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Snoopy z tymi nockami to masz super:-) ale tak jak pisze Miska teraz juz nie daje Ci spokojnie zjesc sniadanka a zobaczysz, co to bedzie potem:tak: u mnie np jest tak, ze Lena ze mna nawet do lazienki chodzi i jak sie zalatwiam to ona stoi naprzeciwko mnie i krzyczy siii siii nie k:-D:-D:-D

Dzięki Miśka :)

Jednak jutro pierwsze podejście! Nie mogę już wytrzymać z niepewności.. :zawstydzona/y:

Jeszcze dzisiaj mnie tak strasznie zaczęły piersi boleć, jak nigdy... Oby to był dobry znak :)

Oczywiście będę informować na bieżąco, a Wy trzymajcie kciuki :tak:

Ania w kazdym z nas drzemie leniuch :p poprostu nie niektorych to sie czesciej objawia :D

Baska ja mam identycznie ide do lazienki to on za mna wszedzie doslownie ! Nawet jak Go kapie to nieraz sie drze ze ja ma znim siedziec w wannie heheh teraz to mi ciezko ale wczesniej lubialam sie z nim kapac :)

Nadiha nie chce Ci zgasic Twoich nadziei , ale nie napalaj sie tak :) Dobra rada :) Ja z moim R przez pol roku probowalismy i nic i ciagle czlowiek chodzil zgaszony bo dlaczego ja nie moge zajsc w ciaze moze cos nie tak ?? itd itp a potem stwierdzilismy ze odpuscimy ( kupilismy jeszcze wtedy auto i myslimy ze poczekamy ) !! I jak odpuscilismy i nie myslelismy tak o tym to 2 tyg a ja w ciazy:)
Wiec mysle ze moze podejdzcie do tego z dystansem :) Napewno sie uda :) tylko nie mysl o tym ciagle i przy kazdym seksiku ze oby oby zalal dobrze :D:D Powodzenia :)

reklama
Mika no nie wiem czemu tak czesto :) Tak tu jest ze pod koniec co 2 tyg a w ostatnich 2 tyg to co tydz :) A od czego to zalezy to nie wiem:) a co do prasowania to tez tak mialam i Ci sie nie dziwie :p: :p Teraz to tylko ciagle cos przekladam w szafach itd No i trzymaj sie :) Moze jednak pozaliczasz wszytsko zanim urodzisz :)

Do góry