reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

NO GRATULACJE ASIOWO !!! szkoda że jeszcze tych 5 min nie wytrzymała Paulinka tak to jej się nie spieszyło ...ojj będzie mały urwisek :-):-):-)

Hey Oliwka a u mnie dużo się działo ... wczoraj nie miałam siły już o tym wszystkim pisać ale zaraz napisze na zamkniętym :-) a tak prócz tego to dzisiaj byłam zrobić badania bo dawno nie robiłam a od teraz będę już cały dzień w łóżku leżeć bo pogoda brzydka :-p A co do wagi to ja przy 170 ważyłam 51-52 ... i też wszyscy ciągle mi mówią że chuda jestem ... a ja lubie być chuda :-p tylko że teraz to śmiesznie zaczynam wyglądać bo mam długie chude nogi i ten brzuszek :-p później to będzie dopiero masakra :-p :-)

Żywa proponuje zrobić sobie dzień wolny od wszystkiego i po prostu nic nie robić :-) leniuchować ... jej jak ja to uwielbiam :-p a Tobie się przyda ! :-)

KasiaF87 - to zdaj relacje ze szkoły rodzenia jak wrócisz ja się zastanawiam czy się zapisać ... tyle że bym sama chodziła... są u Ciebie jakieś same mamuśki ? czy tylko z partnerami ?

reklama
witam dziwczyny!!! Boze nie było mnie w weekend i ile miałam do nadrobienia! Asiowo chcialam napisać żebys sie 3mala a tu taka nowinka.GRATULUJE!!!!

witam nowe mamuski na forum...

ja to mialam wczoraj ciezki dzień, byłam z moim S, siostra i szwagrem w bydgoszczy. Jest to ponad 200km ode mnie, pojrchaliśmy po auto i auta nie dostalismy. po drodze dostalismy mandat za prędkosc,ale byl przystojny policjant-młody na dodatek. powiedzial ze da 4 punkty i 400zl i wyslal moją siostre do auta, to jak przyszla skręcilam sobie beke i poszłąm do niego. Mialyscie widziec jakie maślane oczka robil...pogadalam troche, posmialismy sie, tak na luzie z nieznajomym. A na koncu jak mi juz kazal wejsc do auta to spytalam się go czy dalo by rade jakiś skromniejszy mandacik...i powiedzial że nie.toposzlam do naszych i powiedzialam że nic nie da sie zrobic. I wiecie co, przyniosl mandat i pojechaliśmy. A w drodze spojrzelismy a tu2 punkty i 100 beka co?!
no i tak to bylo:-D

OGROMNIASTE GRATULACJE :-) ASIOWO moc buziaczków dla malutkiej o wirtualnych cioteczek :tak:

A my siedzimy w mieszkaniu, mieliśmy się wybrać po monitor o 10 ale strasznie zaczęło lać :-( i teraz jeszcze grzmi :wściekła/y: Ale tak duchota mimio tego, że oddychać nie ma czym :crazy:

Hehe ale dzisiaj i tak tatko Paulinki obchodzi swój pierwszy Dzień Ojca :tak:

WoW ale nowina :-)
Asiowo GRATULUJE ;-) Paulinka duza sie urodzila :happy: a teraz odpoczywaj bo czekaja Cie nieprzespane nocki :rofl2:

Zywa zgadzam sie z poprzedniczka ... poleniu**** w domu a do dziadka jeszcze pojedziesz ;-) Trzymaj sie .... :happy:

Netgirl nono brzusia prawie nie masz :-p ale ze tak Ci sie chce cwiczyc ? :-)

nocnykoszmar nie chce byc nie mila ale moglabys nie nabijac postow ? :confused:
rozumie ze czasem moze sie zdarzyc jak sie napisze posta pod postem ale Ty to robisz nagminnie :crazy:

femme fatal Ty lubisz ogladac mecze ? :nerd:

a teraz co umnie ... wczoraj jak juz pisalam przyjechali tesciowie,dziadek Romek przywiozl Ali sukienki i misia - MALPKE :-) heh ale miala radoche ale chyba wieksza mial dziadek bo turlal sie z Ala po trawie :laugh2:
wieczorekim zadzwonilam do P i porozmawial z rodzicami przez tel - trzeba sie jakos podlizywac tesciom,no nie ? :-)
no a dzis z okazji dnia Ojca zadzownilam znowu do P i pogadal sobie troszke z Ala :happy: powiedzial ze Ala ma glos TENORA bo piszczy i krzyczy niesamowicie glosno :rofl2: a i powiedzial mi ze Ala ma pomnie jedynie plec :laugh2:
QRCZE tesknie za nim :-(

asiowo moje gratujace:-) jeju fajnie ze tak sprawnie Ci poszlo :-) fakt ze caly dzionek Cie meczylo ale w domu sobie dobrze radzilas wiedzialas co Ci pomoze i jakos poszlo :tak:teraz juz nie ma co bolu wspominac ;-) masz ta kruszynke przy sobie i nic wiecej nie trzeba :-p jaaaaaa tez tam bym kciala hehe ja sie masakrycznie boje tego porodu jeszcze wczoraj jak wrocilam z tego szpitala to juz wogole jazda konkrettttt:baffled:

N nie wiem co to nabijanie postow jestem tu od wczoraj i to moje pierwsze forum wiec nie bulwersuj sie tylko tlumacz jasniej albo najpierw zapytaj czemu tak sie dzieje ! gdyby mi ktos napisal nie mozna robic tak i tak to zapewne bym tego nie robila a teraz nie bardzo wiem o co loto:baffled:

nocnykoszmar nabijanie to jest to ze piszesz posta pod postem !!
wszystkie staramy sie napisac w jednym poscie to kilku osob-chyba zreszta zauwarzylas juz ? a jak chce sie cos dopisac to jest funkcja EDYTUJ !!

oleńka19 - hehe no no ładnie to tak przystojnych policjantów podrywać ? :-p :-)

Chwilami - u mnie też leje ale ja to akurat się cieszę mam jeszcze nadzieje na burze :-)

polna_N - a no jak są takie ważne to lubię :-) ostatnio jak moja kochana Holandia przegrała to myślałam że się popłaczę :-p

nocnykoszmar - koszmar to jakiś jest z Tobą ... już powoli wybucham weź dziewczyno trochę się ogarnij bo wszystkich w koło denerwujesz ... nabijanie postów to to że piszesz jeden pod drugim pisz wszystko w jednym a jak sobie coś przypominasz jak już napiszesz to masz opcje "edytuj" czasami wiadomo można napisać jeden pod drugim no ale ty faktycznie przeginasz ...

N oki poztaram sie o tym pamietac :-) kurcze ciezko tu rozmawiac bo wszystkie dobrze sie znacie :baffled: i tak jakos nie moge sie odnalezc bo macie swoj film hehe jest tu ktos nowy procz mnie ??:-(
fatal zostawie bez komentarza Twoje ublizenie

dziewczyny wie ktoras czy to prawda ze jesli przy porodzie ma sie infekcje macicy to czesto pekaja scianki boczne ?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej:)

Asiowo ale wiadomość GRATULACJE!!! Dzielna kobita z Ciebie ze tak dlugo skurczybyki w domu wytrzymałas:):) podziwiam i zazdroszcze ze masz juz Paulinke przy sobie:)Ja jeszcze musze troszke poczekac.....

Żywa to faktycznie chyba kapa z wyjazdu... Ale jak Cie tak boli a tam ani apteki ani przychodni to chyba nie ma co sie brac, Napewno jeszcze sie wybiezesz:):) Jak Hania? Nie plakałaby za Toba gdybys pojechała??

Oleńka juz sobie wyobrazam jak to musiało wygladac:) Super to opisałach. A policjant chiociaz przystojny??

Femma fatal to widze ze z Ciebie tez taki zagorzały kibic jak ja:) Tez mi sie niekiedy chce płakać jak bardzo kibicuje a tu klapa....:/

Jak wam mija dzień?? Dziewczyny a powiedzcie kiedy sie do szpitala spakowałyście?

U nas pogoda nie zbyt fajna.....:/ Jak lunie deszczem to sie wcale nie zdziwię....

Do góry