reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ala spi a ja dalej buszuje po allegro-moze znajde cos lepszego-chodziaz znajac mnie zostane przy pierwszym zestawie :happy:

Siedzialam z dziewczynami pod altanka jak przyjechal komornik :szok: i pyta sie czy jest moj brat wiec mu mowie ze Nie bo w pracy jest a On a to prosze mu przekazac ze dostal mandat w wysokosci 500 zl i 10 punktow :szok::laugh2:
Jak mu powiedzialam to orazu mi zagrozil ze jak powiem o tym rodzicom to juz nie bedzie mnie wozil do miasta na zakupy :rofl2:

Miska az dziwne ze jeszcze Cie nie ma na forum :laugh2:

Ania sliczna psina :happy: My tez chcemy kuic psa ale to dopiero jak sie przeprowadzimy do domu i Ala bedzie troszke wieksza-nazwy nie pamietam ale jak sobie przypomne to napisze :-)

reklama
Czesc dziewczynki co slychac ??
U mnie wporzo wlasnie wstalismy :d Dzisiaj moj R w domku jedziemy na miacho pozalatwiac kilka spraw a pozniej do lekarza :D Zobaczymy co mi powie :p

Polna Tobie juz te gwalty chodza po glowie bos taka niewyzyta :D:D Ale coz sie dziwic ja to teraz mecze chlopa strasznie juz mnie ma dosyc nie wiem co mi sie stalo ::D:D <Lol2>

Miska ja taka chcice mam zawsze jak P nie ma :-D
trudno juz taka jestem,ale ponoc taka mnie kocha :zawstydzona/y::rofl2:
Ej wlasnie ,kto Nas powiadomi ze urodzilas ? :confused:

chwilami zrobmy tak jak mowisz dane Ci wyslalam :-) kurcze polozylam sie popoludniu i dopiero wstalam hehe teraz to ja juz calkiem zamulonaaa jestem :rofl2:

ejjjj no kto ma jeszcze naszaklase bleeee nie chcecie mnie w kumplach wiesniarki ?? hehe :happy: swiruje

olivka juz Cie dodalam :-) i zostawilam komenty jeju jakie sliczne teee maluszki takie slodziaki :-p jeju jak ja kocham dzieciaczki mmmm z Ciebie tez fajna babeczka :happy2: taka sexi mamuska hihi ja to jeszcze mamusia nie jestem

chwilami poszlas sobie ?? :-) kurcie zgage mam :confused: od czego ona wogole sie robi :nerd:

Ostatnia edycja:
ech zmykam zaraz małego kompać tylko wkleje a to jakieś dwa miechy temu.....
860356caa6f890128caf8d57d36f1ce3,5,19,0.jpg
b5e3c4cbf8868f491ea43ded33ad2bcd,5,19,0.jpg
7fe59ab8a239d8b20669bcd980fb8380,5,19,0.jpg

Koszmarku to podaj swoje dane i te które mają NK zaproszą Cie :-)

Ja usg miałam narazie 2razy... w 11tyg i w 18tyg... byłam przekonana że na poprzedniej wizycie mi zrobi ale nie widział potrzeby więc będe miała dopiero w 28tyg...
Dzisiaj wstałam bez humoru... od razu zaczęłam sie wydzierać na M. ale jakoś spokojnie to przyjął i poczekał aż mi przejdzie... A teraz sie nudze...

reklama
KasiuF czemu taki humorek ?? dobry ten Twoj facet ze taki wyrozumialy nie jeden buy walnol drzwiami i na piwo z nerwow poszedl hehe a Ty widze taka niedobra malpa jestes :-p ale w ciazy mozesz heh i musi Ci to wybaczyc :tak:

miala ktoras z was jakas depresje ?? mowia ze w ciazy mlodym wieku czesto sie zdarzaja takie depresje

moja n.k Monika Ignaczak Gdynia

Do góry