reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka ja ci powiem tak... Ty głupol jesteś... Takiej figury to ja przed ciążą nie miałam a ty mi mówisz... Masz zajebistą figurke... Eh teżb bym taką chciała mieć...
Koszmarku humor jak to humor... ja humorki przed ciążą miałam więc M. zdążył sie już przez trzy lata przyzwyczaić i wie że pokrzycze i mi przechodzi... Nawet jakbym sie wkurwiła i powiedziała że z nami koniec to by czekał aż ochłone...

Dziewczyny to ja was sobie od koszmarka ściągne i zaproszenia już lecą do was...

reklama
KsiaF no to ladny as z Ciebie hehe ale powiem Ci ze ja tez tak mam krzycze wale go wyzywam a on sie smieje a ja wtedy jeszcze wieksza kurw... on wtedy z moim psem smignie i zaraz jest ok hehe jak dzieciaczki :-)

U nas to bez bicia sie obchodzi :-p:laugh2:... czasami sie porycze bez powodu, pójde do drugiego pokoju... ale w sumie takie humorki to rzadko kiedy sie zdarzają...:rofl2:

ehhh ale nudy bylam z mezulkiem w MC objadlam sie jak swinka :-) a wy co babeczki robicie ?? :-p

olenka a jakie usg robil ? dopochwowe ?mnie trzymal prawie pol godzinki zeby plec zobaczyc trzasl brzuszkiem zeby sie obracala dzidzia az w koncu zobaczyl co tam sie kryje heh... wiem ze to ciekawosc napewno ale pamietaj ze najwazniejsze zeby maluszek zdrowy byl 3mam kciuki moze na nastepnej wizycie czegos sie dowiesz ?:-) a kiedy wogole nastepna wizyta

Ostatnia edycja:
Oleńka tak to już bywa... ale zdażysz poznać... ja do tej pory nie znam, snoopy też prawie do końca była trzymana w niepewności więc spokojnie... a jak nie to bedziesz miała niespodzianke

dokladnie tak jak Kasia mowi poza tym lepiej nie widziedziec niz nakupowac np rozowych ciuszkow zrobic pokoj dla dziewczynki a tu kuku i chlopiec hehe ;-)

no dziewczyny jutro mam wiztytei lekko sie denerwuje:)
mam nadzieje ze wszystko ze mna i z dzidziucha w porzadku.....
i tak bardzo chcialabym zeby mi zrobil usg i powiedzial co bedzie- fifol czy nie:p
ale w sumie zeby zdrowe bylo to mi wystarczy:D
a moja nasza klasa=katarzyna palacz czerwieńsk
pozdrawiem....jutro napisze co i jak......a wiecie ze u mnie jeszcze ani trochebrzucha nie wiadac??? a kopie tak mocno:D:szok::-)

reklama
Czesc Wam ja ostatnio zabiegana a pozatym moj chlop w domku wiec on zajmuje kompa w wiekszosci :/ Dzisiaj bylam na wizycie i glowka juz porzadnie zeszla rozwarcie na paluszek i czekamy dalej :p narazie bez zmian mowil ze do 1 lipca powinnam donosic na 80%:)

Polna nie wiem kto najlepiej jak ktos poda mi swoj numer to aj odrazu napisze bo z Polski do mnie sesemesik bedzie dosc drogi:/ a ja duzo nie zaplace za esemeska wiec chyba lepiej tak bedzie ??? a co do seksiku to chlopu nigdy nie dogodzisz ja mi sie wogole nie chcialo i zadko kiedy bylo to bylo zle , a teraz jak mi sie strashnie chce ( az sama sie dziwie ) :D To on jeczy ze Go zamecze wiec zrozum tu chlopa :D

Koszmarku ja mam nasza klase :DSzukaj Katarzyna Pasterz rzeszow/chicago

Do góry