reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry:-)

Chwilami psiak nazywa się Rufi.Wczoraj pierwszy raz zabraliśmy go do domu...Dał nam tak popalić,że masakra...Budził się co godzinę,a ja wstawałam go usypiać...Jak mój M przed 6.00 wyszedł do pracy to musiałam wpuścić Rufka do sypialni żeby pozwolił mi trochę pospać...Przy naszym łóżku spał 3 godziny bez przerwy.To dopiero ciekawe:-p
A co do tego filmiku to ja go oglądałam już mnóstwo razy i zawsze wyję jak głupia...Już sam początek mnie tak wzrusza...

Miśka no nie mów,że facetowi nigdy nie da się dogodzić...Mój widocznie jest wyjątkiem,bo ja jemu zawsze dogodzę:-p

A ogólnie jestem trochę zła,bo rozmawiałam z koleżanką która też jest w ciąży i po pierwsze była już na USG 4D tam gdzie ja miałam iść i jest bardzo nie zadowolona....Lekarka nic jej nie mówiła,nie nagrała filmu tylko kilka zdjęć,a na koniec powiedziała,że dziecko może mieć downa...Koleżanka pojechała do innego lekarza i ten zrobił jej pełną dokumentację,wszystko opowiedział,nagrał film i zdjęcia i powiedział,że nie ma podstaw by twierdzić,że dziecko może mieć wadę...a do tego jej lekarz powiedział,że może brać w razie bólu głowy paracetamol i apap c,a absolutnie aspiryny,bo jest za silna...A mi lekarka powiedziała,że mam brać aspirynę...Ci lekarze są nienormalni...

reklama
Czesc dziewczyny :-) ja wlasnie skonczylam robic obiadek,siostra znowu mi podrzucila Lucje do pilnowania :nerd: no a Ala spi- odwczoraj ma katarek :crazy: w nocy strasznie sie meczyla,wstawalam do Niej chyba z 10 razy !!

Miska to juz Ci wyslalam wiadomosc :-p:-)
Treaz to masz chcice a jak urodzisz to zero sexiku bedzie :rofl2:

Ja dzis zamawiam prezenty na allegro-wsumie w tej kuchni nie otwiera sie piekarnik ale dla chcacego nic trudnego :laugh2: ale musze Wam powiedziec ze ogarnol mnie szal zakupowy :laugh2:

Olenka tak jak mowia dziewczyny nastepnym razem pokaze ;-)

femme fatal a Ty gdzie ??

Kasia Nio własnie zawaliłam i nie kupiłam tej 10 ani 11el:/ Eh i troche sie pozniej zirytowałam przez to, nio ale to tylko i wylacznie moja wina trudno:/ KUpiłam 6el:) A tesciowa mi powiedziała ze jedna to za mało i ze mi druga kupi w prezencie:)

nocny koszmar Ja tez kupuje Atlantic tak sie na niego napaliłam ze szok:):) Szlafrok ja już mam ostatnio kupiłam i 3 koszlule nocny mam nadzieje ze mi wystarczy:) Chyba już mam wszystko spakowane... Tak mi sie wydaje.... A masz juz zrobiony pokoik dla dzidziusia czy jeszcze nie?Z tego co piszesz to bedziesz miała dziewczynke tak? Masz juz wybrane imie??

Ania fajne imionko wybralicie dla pieska:) Ja nie przepadam za psami, ale je szanuje:):)

Koszmarku ja pościel zamawiałam z allegro ale bezową bo płeć jeszcze nieznana ;-)
A wózek zamawiałam wielofunkcyjny... Jakos mi sie te gondole nie podobają... Mi to tylko takie tradycyjne... I zamówiłam sobie na allegro wielofunkcyjny z fotelikiem dla noworodka... później wstawie fotki :-)
Aniu mi powiedział że tylko paracetamol i to już w ostateczności... ale jak narazie to jakos wytrzymywałam bez leków...
Angel no to pokarz teściowej tą 11el.. Ja chyba będe jeszcze jedną zamawiać bo też myśle że jedna to mało... ale to już chyba chrzestna postawi ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a po co Wam dwa komplety poscieli ? :confused: BEZSENSU , jak juz to kupcie poszewki na kolderke i poduszke !! Fajnie wyglada lozeczko cale ubrane w bajery i wogole ale pojakism czasie same sciagniecie komplet do minimum -czyli koldra,poduszka i ochraniacz na szczebelki a baldachim strasznie sie kuzy !! !!

Ale to Wasz wybor i sie nie wtracam !!

Rownie dobrze mozecie powiedziec zeby kupili krzeselko do karmienia ,kojec czy jakas wypasiona zabawke !!

zgadzam się z polną ja też kupiłam pościel i co mam teraz tylko założony ochraniacz kołderke i poduchę a baldahim czasem zakładam ale nie zawsze bo oliwka go zciąga.....a co do bajerów to ja też nakupywałam ...i krzesełko bo karmienia stoi w garażu tak jak automatyczną huśtawka z bo Oliwka się cieszyła tym może ze 2 tyg a potem nie chciała siedzieć mam nadzieję ze Bartek tak szybko się nie znudzi.....narazie służy mu leżak po babie ....

Dzień dobry!
Weszłam na profil NacnegoKoszmarka i tez pozapraszałam wszystkie;-).
U mnie już lepiej, łykam tabletki i mam ściasłą dietę, ale dzięki temu trzustka już nie boli i prawdopodobnie, jak 3 raz mi coś nie przeszkodzi jutro wyjeżdżam:tak:. Trzymajcie kciuki, żeby się udało:tak:.
Aniu, ja wiem tylko że można NoSpe brać, co do innyych tabletek to chyba raczej trzeba uważać:tak:. A Aspisrynę to nie chyba:confused::no:.
Ponla, mam nadzieję ze się Alusia nie rozchoruje i katarek szybko jej minie:tak:.
Angel, ja ostatnio zamawiałam pasek do spodni i tez czekałam z 2 tygodnie:crazy:. Ale to pewnie wina poczty, napisz do nich maila z pytaniem, czy wysłali pościel;-).
Oleńka, napewno następnym razem się dowiesz czy chłopiec czy dziewczynka, ale rozumiem Cię, ja tez czekałam z niecierpliwością;-):-D.

Miłego dnia, zaraz Hania wstanie i lecimy na spacery:-D. Dziś już 2 zaliczone, bardzo ładna pogoda u nas:tak:.

W takim razie chyba muszę zmienić lekarkę:angry:
A zamówione rzeczy na pewno dochodzą z opóźnieniem przez pocztę.My zamawialiśmy ostatnio pokrowce i facet wysłał nam na następny dzień priorytetem,a doszły po dwóch tygodniach.Po tym pocztowym strajku mają sporo do nadrobienia...

reklama
Do góry