reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

miskahxc jak dobrze pójdzie to usypia koło 14-15, tak już po obiedzie. A śpi 1-2 godz. Przedwczoraj nie chciał spać w dzien to mi usnął koło 18, przespał się godzinkę i grasował do 12 gdzieś. Ale za to lubi sobie rano pospać do 9 nawet, ale nie kładzie mi się spać wcześniej niż o 22.30. Teraz lata i nie mogę go zagonić do łóżka- wyszedł na dwór w podkoszulku tylko, bez butów, a mi się go nie chce ganiać:no:

reklama
No to zboj z niego :p:D moj to gora 8 i idzie spac , chociaz teraz przeciaga codziennie i nieraz sie do 22 przeciagnie , ale zadko a spac roznie chodzi ale staram sie klas Go kolo 13 tak jak zje obiadek, chyba ze wstanie o 6 to juz zasypia kolo 11, 12:) Ale ostatnio buntuje sie i niecche mi spac wogole w dzien a pada wczesnie a pozniej wstaje wczesnie rano:/ Ah te dzieci :D

Hey wszystkim w miare nadrobiłam ale siedze właśnie u ex od wczoraj i nie mam zbytnio czasu żeby odpisać wszystkim :/

Co do mojej wizyty to lekarz mi powiedział że jak na jego oko to dziewczynka :-) ale ja coś w to nie wierze 7 idę na 4d to się dowiem raczej na bank co to :-)

Oleńka -
ja na 4d idę do bardzo dobrego lekarza w Gdańsku Doeringa on ponoć zawsze trafia w płeć i opisuje wszystko ładnie oczywiście dołancza nagranie no ale płaci się 240zł ale myślę że warto przynajmiej mi wszystko ładnie opisze itp itd... :-)

ANIA2608
- zmień lekarza tyle Ci powiem wszędzie trombią że aspiryny nie wolno brać !!! ... zresztą po takim usg to bym od razu zmieniła ;-)

Wróce do domu to się bardziej rozpisze (a jest tego sporo :p) bo tu nie mam zbytnio jak ;/
buziak kochane :*

angel nooo super jest atlantic mi sie strasznie podoba i gondola i spacerowka no i tez nie kosztuje az tak strasznie duzioo bo niektore ceny to :szok: powinny Ci starczyc tez 3 koszule hihi ja spakowane mam tylko dwie szlafrok tez dzis kupilam calkiem niezly bialy w rozowe paski:-) tak ja spodzieam sie dziewczynki i mam nadzieje ze przy porodzie niespodzianki nie bedzie hehe bo ja wszystko mam dla dziewczynki ciuszkow mam 3 kartony w roznych rozmiarach heh :rofl2: a pokoik juz niby mam ale jeszcze takie wykonczenia robia powinno do konca tygodnia byc wszystko to pokaze wam zdjecia :happy2: a Twoj pokoik gotowy ??
kasiaF ja tez mam posciel z allegro ceny maja tam przystepne a posciel jest naprawde super:rofl2: i tez zastanawialam sie nad wozkiem z fotelikiem ale ja chcialam V3 nosidlo gondola i spacerowka :happy2: ale w koncu wzielam espiro(gondola ze spacerowka) a nosidlo kupilam osobno :blink:
olenka jakos nie cale 100zl chyba jak sie zdecydujesz to Ci dam numer do kliniki zadzwonisz sobie i sie wszystkiego dowiesz a jak bedziesz chciala to sie umowisz na ta wizyte tylko TY sie spiesz bo te badania sie robi wlasnie jakos kolo 20tyg jak dobrze pamietam i pewnie moj lekarz by Ci je robil bo tam jest dwoch ginekologow :happy2: a ten drugi chyba tego badanie nie robi ale musisz sie szybko wszystko dowiedziec bo moj lekarz jest na urlopie do 9lipca i jesli ten drugi nie robi to bys musiala poczekac az on wroci na poczatek dowiedz sie w jakich tygodniach sie robi te badania !!
kasia19 kurcze szkoda ze te wyniki takie :baffled: ale nie przejmuj sie ja tez mialam problemy straszne a z moczem mam cala ciaze zonka albo nie jest przezroczyscty albo mam mase bakterii i tak to sie kreci 8miesiecy a lekow mocniejszych nie moge wziac zeby nie szkodzic dziecku a grzybica mi powraca caly czas bo leki sa za slabe i teraz mam tylko odkarzajace:confused:
chilami wyslalam Ci kocie wszystko na meila :-p i nie denerwuj sie tak ja mam to samo hehe o tyle dobrze ze mamy tych samych znajomych i jak idzie do baru to zaraz telefon eee mloda zejdz tu na dol hehe:happy2: i tym sposobem kontroluje ile piwek leci :laugh2: a na dodatek tam pracuje jego bratowa wiec czesto jest tak ze on mnie szuka a ja w barze gram w maszyny :happy: ale nie dziwie sie zaraz wyjazd wiec chcialabys kazda chwile spedzic z nim znam to uczucie bo moj siedzial i jak dostal wyrok to kazdego dnia myslalam ze to ten ostatni dzien:-( straszne to uczucie i tyle rozpaczy jak mi go zabierali eeh MALPKO dziekuje za to co zrobilas mi na profilku duzeeeee BUZIIIII odemnie :******
zywa ja rowniez 3mam kciuki za ten Twoj wyjazd :-) teraz to musi sie udac:-p
miska tak jak mowisz musi byc si innej opcji byc nie moze hehe ja tak gadam a posrana jestem przed porodem hehe i tyle pytan sie nasowa eeeh czy bedzie bolalo czy pekne czy dlugo to bedzie trwac no i czy dzidzia bedzie w pelni zdrowe bllee
madzik witamin napewno nie za duzo nospe zawsze przypisuja chociaz ja nie bralam bo duzo globulek musialam zakladac wiec nie chcialam dokladac chemi ale nie wiem co to luteina heh nie bralam tego noo a jesli nie masz anemi to czemu magnez tyle razy dziennie ? jesli masz jakies watpliwosci przejdz sie do innego lekarza i zobacz co on powie:happy2:

kobitki dziekuje barrdzoooo za zaproszenia:rofl2: troszke was mam w kumplach hehe nie do konca lapie ktora jest ktora ale spoko nadrobie heheh aaaa no i laskii z was jak talala :rofl2: a jakich mezulkow macie nono nic dodac nic ujac :rofl2:hihih

Ostatnia edycja:
kurcze z tymi lekami to ja teraz nie wiem, przed szpitalem bralam tylko feminatal, w szpitalu dostawalam nospe i magnez 3 razy dziennie i luteine 2 razy dziennie, do dom u dostalam tez na nie recepty, ale jeszcze nie wykupilam, boje sie az tyle tego brac, jak myslicie co zrobic???

Madzik nospe biorą prawie wszystkie ciężarne na napinającą sie macice więc możesz spokojnie brac... A luteina też nie zaszkodzi napewno... ja brałam dwa miesiące i mi pomogła więc też możesz spokojnie brać no a witaminki to normalne że trzeba brać, a magnez uchroni cie przed drętwieniem rąk, nóg itp... więc spokojnie wykup recepte...

reklama
Do góry