reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

eh dziewczyny... faceci mają chyba we krwi denerwowanie nas a my mamy we krwi marudzenie... taka nasza i ich natura... M. o coś sie zafoszył, naprawde nie wiem o co... chyba o to że za głośno w klawiature trzaskam;-):laugh2: I od ok 18 sie do mnie nie odzywa- wcześniej spał a ja z przyjaciółka na spacerku byłam i jak przyszłam to go obudziłam no ale sam chciał... I poszedł teraz zafoszony spać... No oki ja mam humorki ale jemu to sie udzielać nie musi...:wściekła/y:

reklama
Netgirl faceci nie maja czucia w rekach tak mnie sie wydaje bo ja z moim jak sie na zarty troche klepiemy to mnie nieraz boli a on mowi ze to bylo lekko :/ I tak nie dojdzie z nimi do porozumienia :p A ja tez mam dosc czesto problemy z zasnieciem , jakie masz sposoby zeby szybciej usnac ??

A ja sie tak objadlam ze sie ruszyc nie moge , chyba pierwszy raz w zyciu tak mam!! Teraz tylko czekam az mi przejdzie bo ciulowe to uczucie jak stoi wszystko :/ /Z ranca mialam tyle energii ze gory bym przenosila a teraz jestem wypompowana doszczednie ! a tu do wieczora jesce troche zostalo! Ide polezec roszke moze mi przejdzie :)

to ja sie codziennie nudze w nocy bo spać nie moge a tu sie okazuje że towarzystwo z BB też sie nudzi... Ja to spać do 2-3 nie moge... ale wczoraj jak sie położyłam i tak w M. wtuliłam (on już spał) to mi sie tak ogo zasrobiło i zasnęłam ok 1... kładąc sie myślałam że pewnie M. do pracy budzić będe a tu zasnęłam... A dzisiaj miałam ciężki dzień i mnie plecy boleć zaczynają wiec pewnie zaraz pójde poleżeć ale nie zasne...:no:

No najadlam sie truskawek z cukrem i smietanka :D:D i juz chyba mi sie przejadly :p
A ja na lepsze zasniecie czasami robie sobie goraca kapiel :D wchodze do takiej letniej a pozniej dolewam ze az czerwona jestem :p uwielnbiam to , ale w ciazy zabardzo nie mozna wiec kiszka:/

Witam .... co takie pustki ? :happy:
Ja wlasnie zrobilam obiad,bedzie pieczen w sosie grzybowym,ziemniaczki,kalafior i mizeria :rofl2: Ala spi ,bidulka dzis mi wymiotowala 2 razy :-( mam nadzieje ze to przez borowki bo dzis poraz pierwszy je jadla i gdzies siadly na zoladku-ale w tym sek ze wymiociny nie mialy borowkowego koloru :crazy: nadodatek jak rano Ja przewijalam zobaczylam na lewej race jaka czerwona opuchlizne :no: smaruje mascia z antybiotykiem wiec mam nadzieje ze powoli bedzie znikac !!

Chwilami a juz myslalam ze zostane internetowa ciocia :-p:laugh2:

netgirl ojo joj :no: ja bym tak latwo nie zapomniala o tym ze mnie uderzyl :angry:

Miska ja tez lubie sie popluskac w wodzie jak jest goraca,P jak nieraz chce wejsc do mnie to klnie pod nosem ze jest za goraca :laugh2:

femme fatal no to czekamy na relacje :-p:happy: ciekaweo co to sie u Was wczoraj dzialo ? :-)

A ja przed ciaza tez potrafilam buszowac ponocach na necie,albo ogladac filmy -chodzilam spac mniej wiecej kolo 2 a i tak wstawalam najpozniej o 8 :rofl2:

POLNA jak dobrze ze ty choić aktywna jesteś bo rady potrzebuje....widziałaś moje foty...włosy mam prawie do pasa i dziś umówiłam się do fryzjera i nie wiem czy iśc bo z jednej strony bym trochę je śćieła a z drugiej jest mi żal bo dawno nie miałam takich długich doradż proszę?????????

Oliwka scinaj ;-) wydaje mi sie ze lepiej Ci bedzie w krotszych a wlosami sie nie przejmoj-kiedys odrosna :-) zreszta ja tez zawsze wacham sie czy napewno scinac wlosy a potem nie zaluje swojej dezycji :happy:

to ja rok temu w maju musiałam włosy obciąć bo po porodzie strasznie mi wypadały
7da3179813e110bc2572f8c919b9b0a5,5,19,0.jpg
a36612197a7fc9bf6995592ee7578014,5,19,0.jpg
i teraz
7fe59ab8a239d8b20669bcd980fb8380,5,19,0.jpg
to mówisz ścinać ....ech ale mi tak szkoda ale fakt ja w domu to ciągle w kucyku chodzę

reklama
Do góry