reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

madzik ja w sumie tez duzo lekow biore :confused: nystatyne nospe tylko wtedy jak bardzo mocno brzuch mi sie spina sterovag gynalgin femiferal lacibios femine no ale jak kaze to biore mam zaufanie do niego wierze ze dobrze mi leki dobiera:happy2:

kurcze caly dzien mnie strasznie brzuch boli :crazy: tak jakbym kolke od dolu miala :-( i jak wstaje to nie moge sie odrazu wyprostowac tak mnie to kuje :baffled: nie wiem co to jest moze to byc od tego ze brzuch sie obsuwa??

reklama
netgirl Ty wez mnie nie strasz hehe ja mam jeszcze kilka dni do terminu :-) nie ma mowy o porodzie dzis hehe jeszcze psyhicznie sie nie nastawilam hehe :laugh2:

mika ja na szczescie jeszcze anemi nie mam i mam nadzieje ze juz nie zdaze jej miec hehe :-) termin mam na 17 lipca hihi juz niedlugo :tak: a suwaczka nie umien wstawic hehe chwilka mi robila profil ;-) ejj a Twoja sis tu tez jest na forum bo z jakas babeczka tu gadalam i tez ma termin na 21lipca smialysmy sie ze ciekawe ktora pierwsza do porodu pojedzie :tak: ale teraz nicku nie pamietam jestem z wami kilka dni dopiero i nie kojarze jeszcze wszystkich:-(

Ja już też po wizycie.

No więc tak, ułożenie nadal podłóżne główkowe, serduszko ładnie pracuje, maluszek wygląda na 33tydz. Waży ok.1900g i podobno ma tak coś ok.30-30paru cm.. No i lekarz powiedział że spodziewa się że urodzę ok.15sierpnia.. A termin z USG przesunął się na 9sierpnia. Maluszek strasznie dziwnie się ułożył. Zwinął nóżki gdzieś przy pępowinie no i zasłonił swoje skarby.. Lekarz powiedział że chyba nadal widzi chłopca ale pewien nie jest, bo dzidzia tak się zasłoniła tymi nóżkami..

galarecia to wizyta udana co ?:-)tez Ci nie duzo zostalo;-)masz juz wszystko kupione czy brak jeszcze czegos ?ja mam miec dziewczynke ale lekarze czesto sie myla wiec teraz juz sama nie wiem a ja wszystko mam dla dziewczynki ehhh chociaz bardzo chcialam chlopa :-p no ale teraz jak juz wszystko mam dla malutkiej to lepiej niech jest mala miss hehe :-p

dziewczyny ja mam coraz mocniejsze to klucie od dolu brzucha kurcze zaczynam sie denerwowac to nie mozliwe zeby to skurcze byly porodowe bo ja mam jeszcze 22dni do terminu

Ostatnia edycja:
galarecia nie przejmuj sie dzieciaczki rozna wage maja a jeszcze chwile masz do porodu wiec maluszek zdazy nadrobic jesli brakuje mu wagi ja wazylam 2100 przy porodzie i musialam jak wczesniak w inkubatorze byc chociaz urodzilam sie w terminie :-( skoro lekarz nic nie mowil to napewno wszystko jest ok ... a czego Ci brakuje ? tych drobiazgow czy tych drozszych rzeczy tez ??
mika tak to chyba z angel rozmawialam :tak: musze poprosic chwilke zeby mi jeszcze jeden suwaczek wstawila hehe :happy2: ona mnie powiesi :tak: moja dzidzia wazy 2700g lekarz mowi ze 3300 bedzie miala najmniej :happy: a Twoj babelek ile wazy ?ok tak jak mowisz wezme nospe moze mi to minie bo to nie mozliwe zeby to skurcze byly to jeszcze za wczesnie a bylam u lekarza dwa dnio temu i wszystko bylo ok

nie wiem co zrobic mojemu na kolacjeee :crazy: a chodzi i marudzi bleee jakby sam nie mogl caly dzien na nogach bylam i nie chce mi sie robic jemu szamy i jeszcze sobie wymyslil ze cos tuczacego chce bo spadl na masie czubek hehe:confused: te problemy mezczyn :crazy: ide zrobic ta kolacje i chyba sie poloze bo od tych boli dostaje skurczy w udach mamoo jak to boli

Ostatnia edycja:
No i jestem :p ja sie dzisiaj wzielam za porzadki ::d popralam , posprzatalam w parwie kazdym zakamarku :D:D jesce tylko odkurzyc i umyc podloge ale to potem bo Filek spiunka::) Obiadek tez gotowy wiec pozniej tylko skocz ena zakupy i wieczorkiem odpoczynek:)

Koszmar ja tez czuje takie klucie dosc czesto , ale lekarz powiedzial ze dzidzia wstawia sie w szyjke i dlatego tak moze kluc :) Kazda kobieta jest inna i inaczej to czuje :p Ale jak nie przejdzie Ci po no-spie to jedz do lekarza :)

Galercia a Ty sie babeczko nie przejmuj moja mala tez miaal byc malutka a teraz to jej wroza ze bedzie 3600:Dtaki klocek :)Naoewno jeszcze nadgoni:)

reklama
koszmarku noł probljemma z suwaczkiem, chodzi Ci o ciążowy? jeśli tak to podaj mi termin ostatniej @ i termin porodu bo nie wiem,który będzie potrzebny.

netgirl jejciu aż tak się pokłóciliście? :-( poszło o coś konkretnego czy o pierdołe jak to często bywa? 3maj się kochana a @ jak ju pisałam to wredna małpa i zawsze robi na złość.

Ostatnia edycja:
Do góry