reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Jojojojoj
ja nawet nie wiedziałam że z takim rozwarciem można sobie jeszcze śmigać normalnie
kurde ja też już chce
ta ... teraz nie chce wypluć za mały ten mój bąbel jeszcze
Oliwka no właśnie nic nie broiliśmy bo mi się nie chciało wczoraj więc nie wiem co z tą kołdrą się stało
chyba że o czymś nie wiem
:-) ale raczej nie bo ja mam słaby sen 

Oliwka no właśnie nic nie broiliśmy bo mi się nie chciało wczoraj więc nie wiem co z tą kołdrą się stało

Alex - pomyślcie z chłopakiem najpierw co chcecie zrobić (tj wiem że urodzić, ale przemyślcie jak widzicie opiekę nad dzieckiem, jakiej pomocy oczekujecie od rodziców (w opiece, finansowej), czy myślicie o opiekunce/żłobku). Pomyślcie czy planujecie ślub, kiedy? Czy chcecie kontynuować naukę jak najszybciej, czy pracować żeby utrzymać dziecko, a w nauce przejść na zaoczne?
I wtedy powiedzcie rodzicom. Bo będziecie mieli plan - wam będzie łatwiej rozmawiać o tym, a rodzice zobaczą że jesteście odpowiedzialne dzieciaki i że ciąża nie jest taka straszna. No i jak to przemyślicie i zaplanujecie, to dziecko absolutnie nie przekreśli wam planów na przyszłość
I wtedy powiedzcie rodzicom. Bo będziecie mieli plan - wam będzie łatwiej rozmawiać o tym, a rodzice zobaczą że jesteście odpowiedzialne dzieciaki i że ciąża nie jest taka straszna. No i jak to przemyślicie i zaplanujecie, to dziecko absolutnie nie przekreśli wam planów na przyszłość

femme fatal
W ogóle jaki czop ?! :| 1 raz słyszę <zawstydzona>
polna_N
Mama Ali ... 2007
Czesc dziewczyny , nie mam zadnych wiesci od Miski
ale mam nadzieje ze juz Po i spi sobie z cora 
a Ja przezylam koszmar
bylysmy na zakupach z Ala,wrocilismy kolo 11,dalam Jej obiadku i powolutku szykowalysmy sie spac !! o13 juz zasypiala a tu nagle zaczela wymiotowac
ehhh normalnie nie moglam juz patrzec jak Ala sie meczy :-( cale lozeczko do mycie,dywan .... naszczescie teraz spi wiec zregeneruje sily -oby tylko to nie bylo zatrucie 

a Ja przezylam koszmar

reklama
femme fatal
aaaa takie buty
wstawię wam zaraz zdjęcia z mojego mieszkanka trochę posprzątałam i stwierdziłam że się pochwalę
Polna jakieś ble papu dostała i tyle myślę że to takie jedno razowe :-) ... oby mam taką nadzieje :-)
a tu pokarzę szalone buciki dla mojego bąbla :-) po prostu wymiatają

wstawię wam zaraz zdjęcia z mojego mieszkanka trochę posprzątałam i stwierdziłam że się pochwalę

Polna jakieś ble papu dostała i tyle myślę że to takie jedno razowe :-) ... oby mam taką nadzieje :-)
a tu pokarzę szalone buciki dla mojego bąbla :-) po prostu wymiatają