Witajcie Kobitki... Eh sie dzisiaj przy garach nastałam ale jestem z siebie dumna :-) Plecy bolą, nogi bolą ale przecież zaraz przejdzie
Famme wydaje mi sie że w całej polsce to obowiązuje... Nie mam tej gazetki w której to było bo mi wczoraj znajoma o tym powiedziała która pracuje w tesco ale wydaje mi sie że te gazetki sa ogólno krajowe... No i gratuluje przeprowadzki :-)
Miska GRATULUJE normalnie jak zobaczyłam tą wiadomosć to ze szczęścia mi łezki w oczach stanęły... Zresztą przy kazdej tak mam... No to teraz faktycznie koszmarek, Angel,Mika,Galarecia a później dłuższa przerwa i ja?

Chwilami ja przez jakiś czas w liceum byłam wolontariuszką w Domu Malego Dziecka... Widok tych dzieci pozostanie mi na zawsze w pamięci! I moment jak jedno z nich, malutki 3 latek, powiedział do mnie mama... Jak wspominam to to już mam łzy w oczach... Gdybym mogła to bym je wszystkie stamtąd zabrała...
A starsi ludzie są tak samo bezradni jak tamte dzieci... Tylko że one niestety tak zaczynają życie :-

-

-

-

-

-(
Angel u mnie są specjalne sklepy z takimi swiętymi rzeczami... Wszelkie flagi na święta kościelne, książeczki, ikony, świece...Może i u ciebie jest taki sklep...
Polna zdrówka dla Alusi!!! Małe dzieci powinny mieć taką osłonke wokól siebie przed wszelkim złem... Dorosły człowiek kiedy coś mu jest, potrafi sobie z tym poradzić, przecierpieć... A taki maluszek co ma zrobić? Nawet nie potrafi powiedzieć co mu dodatkowo dolega... Eh... Niesprawiedliwe...
Koszmarku mój kuzyn ręke sobie przez przypadek rzemykiem odchudził... Miał reke na od nadgarstka w strone łokcia owiniętą rzemykiem no i jak po jakims czasie ściągnął to to miał o wiele szczuplejszą tą ręke... A mi mama mówiła że ona po pierwszym porodzie to sie ręcznikiem obwiązała na brzuchu i jakiś czas nosiła na brzuchu coś ciaśniejszego i że jej sie brzuszek szybko zszedł :-)