reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mika ja kompie mała w Oilatum i nam ta lekarka do której chodzimy prywatnie powiedziała,żeby na początek wlewać 1 nakrętkę bo pół to za mało,ja kupuję te pół litrowe bo najtaniej wychodzą,a poza tym to im Alanek będzie starszy tym więcej będziesz musiała lać tego. Ja w tej chwili leję 2 nakrętki...Niki od maleńkości miała zamoczone uszka i w wodzie,nie wiem czemu jak miała suche uszka zaczynała się wiercić i odwracać głowkę...byle tylko były w wodzie...

reklama
Witam witam :-)
No lista trochę rozbudowana no ale cóż ... :-p ja w ogóle boje się szpitali itp (za dużo horrorów się naoglądałam :-p ) więc podejrzewam że i tak spać nie będę ... dlatego muszę mp4 mieć to sobie wszystkie możliwe filmy przez ten czas obejrzę :-p zresztą mi łatwiej zasnąć jak coś oglądam :-) a taka maska do oczu to by się u mnie nie sprawdziła bo nie mogę mieć nic ograniczonego bo bym szału dostała jak bym oczy otworzyła a tam ciemność :-p
No i oczywiście wodę i jedzenie obowiązkowo :-p

... co właściwie można jeść w szpitalu ? :-p słodycze dozwolone ? :-p

hehe no na drutach to ja robić nie umiem :-p ... no u was to zapewne lepsza opieka :-p u nas lepiej mieć wszystko swoje bo może i by dali w szpitalu ale nie chce wiedzieć w jakim stanie :-p
Cholerka ja to bym sobie wzięła najchętniej torbę słodyczy wodę i tyle :-p

Femme nie wolno jeść po porodzie jakichkolwiek słodyczy,ewentualnie możesz biszkopty,bo po reszcie dziecko może mieć zaparcia,kolki i wzdęcia i uwierz mi ( wiem po sobie) nie ujedziesz i będziesz na rękach nosić,a przyzwyczaić jest bardzo łatwo... Kurde Małej wychodzą następne zęby i nie chce spać w nocy sama tylko ze mną,przytulona,bo jak przestanę ją obejmować to budzi się z rykiem:baffled::baffled::baffled:...boli mnie cały krzyż bo całą nockę przespałam na jednym boku:dry::baffled:

teraz to dopiero zaczynam zauwazac ze wszystko juz niedlugo sie rozwiaze.....femmka my juz niedlugo mamuskami zostaniemy..........a ja jakos do tego przygotowana nie jestem. kupilam wczoraj sukienke na wesele. i wpadlam w takie kompleksy....eh..... tyle ciuchow naprzymierzalam i we wszystkim wygladam tak strasznie grubo. no beczka normalnie. teraz to sie poklucilam z S i niewiem co robic. jakis totalny dol mnie zlapal, bo na niczym mi juz nie zalezy. moj ma juz dosyc moich humorow, ja zreszta tez. zachowuje sie czasem jak kretynka. a przez moja dume to wszytko trace. ja to sama widze i nie potrafie tego naprawic, bo duma mi na to nie pozwala.(S tak powiedzial i ma racje) JAKIE TO WSZYSTKO POPIERDO****

witam !!

nie sposob mi was nadrobic nie wiem o co chodzi co wczesniej pisalyscie... znaczy troszkie poczytalam ale i tak nie da sie tego zapamietac....

A u mnie Dzidzia wyciela pisikusa i bedzie jednak chlopak:) :-)nawet imienia nie mam:-(Ale adas moj jest dumny i jak paw nastroszyl swoje piorka jak sie tylko dowiedzial:-)

A ogolnie u mnie jakos sie nie uklada w zwiazku nie mozemy sie doadac ... bo nie rozmawiamy z soba... ja jakos nie moe sie przelamac by z nim normalnie pogadac .. nie ciesze sie tak jak kiedys...i patrze na to zupelnie z innej perspektywy... nie wyem czy to wszystkos ie tak pozmienialo przez ciaze... dziwnei mi teraz bo czuje sie samotna... i Adam sie czuje samony... jak bysmy nie byli para...dzis moze sie jeszcze z nim dogadam..a jak nie to zostane sama z dzidzia...

dzis sprobuje was podczytac co ta wypisujecie:p

OLENKA no tak ty zaraz bedziesz miala swoje malenstwo i waga sie nei przejmuj .... poprostu te wszystkie ciuchy sa dziwne i tak pogrubiaja:p ...

Witam,witam :-) ja dzis mam roboli na budowie i ciagle przy garach stalam :crazy:
naszczescie juz po obiedzie,pozmywane i Ala spi wiec mam fajrant :rofl2:
Pogoda do dupy ,ciadle pada deszcz a musialam zapakowac Ale do wozka i pojechac z Nia do sklepu po olej bo nie mialam na czym usmazyc kurczaka:no:

femme nooo liste to Ty masz dlugaaaa :-) proponuje zabrac do jedzenia MACE- ja tam nie bardzo lubialam biszkopty a jak juz to moczylam sobie je w przeroznych jogurtach :-)

Olenka jak Cie czytam to widze siebie przed porodem :-)
tez miala takie humory :sorry2: ale zawsze wieczorem szlam do P go przepraszac i sie lasic do Niego :happy: radze Ci panowac nadtym bo jak urodzisz to tez bedzie Ci ciezko i do sprzeczki bardzo latwo dochodzi :sorry2:

polna to jest ten problem ze ja nie potrafie.... on jak juz chce ustapic to wtedy ja sie zdaze wkorzyc i mam go w dupie. nawet jak mnie przeprasza i chce przytulic to ja go juz odtracam. jestem ciezka do skumania jak niewiem!!!1 polna jak juz jestes w transie to mozesz i mi obiad zrobic.... glodna sie zrobilam a chceci do pracy nie mam. albo wyslij poleconym kawalek kurczaka:)

Madzia eeeee tam w kazdym zwiazku sa gorsze dni i widac u Was teraz taki jest !! nadodatek Jestes w ciazy i jest trudniej zapanowac nad swoimi uczuciami !!
Mam nadzieje ze wszystko sie ulozy :happy:
Gratuluje chlopczyka :-)kolejny suprise :rofl2:

Olenka taaaa do poczyta mam 4 km wiec zapomnij ze Ci wysle :-p
zrob sobie zupke chisnka :-p:laugh2::-)
moze sobie kup worek treningowy i rekawice boxerskie i tak bedzie wyladowywala swoja zlosc to moze bedziesz milsza dla S :sorry2::happy:

reklama
Witam młode mamusie :D
widzę że dyskusja się toczy zawzięta na temat jedzenia, a ja cholera nie mam nic w lodówce, jestem z synkiem chora więc zakupy odpadają :( z chęcią również przyjmę przesyłkę poleconą z kurczakiem :D możecie wysyłać :p

Do góry