reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a w ogole chciałam sie poradzic...
za tydzien mamy rocznice slubu i mój mąż ma wtedy tez urodzinki... i wymyśliłam, ze tatus dostanie takze od coreczki prezent:tak: tzn chce odbic stopki i raczki od malej na papier i wsadzic do ramki... ale czym najlepiej pomalować raczke czy stopke, zeby ladnie sie odbilo?? Wystarczy jakas farbka plakatowa? bo nie mam pojecia...:-p

W ogole 1 raz w zyciu bede robic tort:-) musze sie nauczyc, bo przeciez coreczce co roku bedzie trzeba przygotować swieczki do zdmuchniecia:-p:-p ciekawe czy mi wyjdzie:-D

reklama
Noo... ode mnie zegarek dostanie jak jakis znajde, a od małej stopki:-):-):-)
u nas tez roznica wieku bedzie duza, bo za 5 lat kolejne bedzie dopiero... ja tez z bratem o 5 lat starszym znalazlam kontakt dopiero niedawno... ale co tam:-p z bratem 2 lata starszym do dzis sie nie umiem dogadac:-p:-p:-p:-p za to z blizniakiem zawsze było ok, no... mielismy tylko siebie dojsc jak razem chodzilismy do klasy, razem w drodze to szkoły, razem ze szkoły, razem bawilismy sie i razem mieszkalismy w pokoju, ogolnie 24h/dobe, z czasem sie znudziło:-D

Asiowo:ja robiłam farbką plakatową i kiepsko wyszło ;/
wiem że można kupić taki zestaw do odbijania rączek i nóżek wraz z ramkami, i takie do odlewu gipsowego
a pieczenie tortu to naprawdę łatwizna, hehe kiedyś jak miałam z 15 lat i miałam 'chłopaka' upiekłam mu na urodziny, i tak już się nauczyłam, właściwie to jak biszkopt nie siądzie to potem już pikuś :D

OLIWKA - ty to jesteś szalona :-p 2 maluchów i jeszcze ochota na 3 :-p podziwiam :-) a zdjęcia zaraz porobię:-) wczoraj już na nic siły nie miałam ;-)

IWONECZKA - witamy :-)

ANGELINKA - no to oby to była dzidzia :-) ja nigdy testom nie wierzyłam i i tak z krwi zawsze leciałam robić jak coś się działo ...:-p za dużo się nasłuchałam o tym że wychodziły negatywne a dzidzia była ! :-p

BASKA - to wyobraź sobie że ja mam siostrę starszą 11 lat ... :no: masakra 2 światy dopiero niedawno zaczęłyśmy się dogadywać bo tak to zdecydowanie za duża różnica :-p

szału dostaje z tym internetem ... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam, juz wrocilam . bylam na tym weselu i wiecie jaka lipa....orkiestra do kitu, nie potrafila ludzi zabawic, nie chcialo sie bawic- a orkiestra to podstawa no nie? zjadlam tylko obiad a pozniej glodowalam, jakos skromnie bylo i akurat to czego nie lubie. jedynie wodki i napoi bylo dosyc. co mnie akurat musialo ominac....na dodatek ząb mnie rozbolal... i normalnie masakra.jeden plus z wesela ze poznalam blizej znajomych S, juz jest trochce lepiej. S sie dobrze sprawowal(w miare) pil ale w miare wygladal no o 2 juz byl nieznosny wiec jechalismy do domu, wiec i tak dlugo wysiedzialam.niestety nie mam zdjec a tak fajnie wygladalam:p dzialo sie coswaznego od piatku?? strescic mi tu szybko te wasze 10 stron!!!!

famme a no witam :)

olenka19 udzielam sie udzielam ... przyszla mamusiu :) ja juz mam to za soba moj synus 3 dni temu skonczy ROCZEK :)

12471.png

iwoneczka mnie tu chwile nie byklo wiec zacofana jestem....MIKUSA szaleja i to jak zawsze w weeken strona alo dwie a tu nagle 10, nawet nie mam czasu nadrobic...

reklama
Olenka19 powiem ci szczerze ze nie bylo mnie przez godzinke i mialam co czytac.... wiec wyobrazam sobie co Ty mialas po tyg :) a na kiedy masz dokladny termin :)?? i co bedzie dziewushka czy chloposhek :)

12471.png

Do góry