reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mikusa tylko dziwi mnie jedno, caly czas czulam sie dobrze, jak pogoda byla brzydka, zimno i padalo...od 3 dni u mnie jest w miare cieplo, ani jednej chmurki na niebie i slonko swieci i tak mnie nagle przeziembienie wzielo....

Witam :-)

OLENKA - jaki sen :-p masakra :-p ale ja też mam takie chore sny :-p a dzisiaj w nocy Kuba jakoś tak dziwnie stękał jak by ze strachu i się obudził i do mnie żebym go przytuliła bo miał straszny sen :-p a ja zauważyłam że on tak po kłótniach ma takie akcje :-p

W ogóle strasznie się wczoraj pożarliśmy ... dzisiaj chce zrobić coś w stylu listy ... co od siebie oczekujemy ... może to śmiesznie brzmi ale tak będzie udokumentowane i będzie można wtedy wypominać a nie że teraz takie wyrzygiwanie sobie i nikt i tak nie wie kto ma racje ...co o tym myślicie ?

A ja od wczoraj taka głodna jestem że szok :-/ jeszcze nie mam nic na śniadanie ... tzn zjadłam płatki i teraz jogurt wcinam no ale to ciągle mało ... a w kuchni taki bajzel że nawet nie chce mi się tam iść -_-

Oleńka to może spróbuj sposobu mojej teściowej. Jak byłam przeziębiona w ciąży robiła mi herbatę z cytryną, miodem i mbirem na ostro. Od razu się nos odtykał i robiło się ciepło. A jak nie lubisz miodu to bez ;-)

feeme moim zdaniem lista nic nie da lepiej usiasc i pogadac... to robi cuda wiem to po sobie :) ja mialam tak z 3 dni temu myslalm ze wezme Filipa i wroce do Polski

Cześć dziewczynki...
Fajna dzisiaj pogoda.
No i byłam wczoraj u tego lekarza, z obydwoma dzieciaczkami. Wysiedziałam się sporo czasu nim weszłam. Jak po 14 pojechalismy tak po piątej wróciliśmy. Tyle ludzi było w kolejce, a najgorsze jest to, że nikt nie chciał wpuścić, dopiero jak Justynka zaczęła marudzić pielęgniasrka powiedziała żebyśmy weszli bez kolejki. No i wyszło tak że Justynka niestety antybiotyk musi dostawać, bo już na płucka przeszło. A mareczek na szczęście tylko lekko przeziębiony i same witaminki i coś na katarek starczy.
A dzxisiaj poczxątek dnia miałam niezły. Musiałam Justynce dać leki no i ktropelki na katar się wylały. S musiał jechać po 2, ale był zdenerwowany.
A u mnie w końcu spokojna noc. Mareczek jak zasnął ok 21 tak o 4 nad ranem dopiero się obudził.
Oleńka Amoże mleko z masłem i miodem sobie ugotuj. wtedy nie czuć aż tak bardzo miodu.

Kurcze wpadłam na pomysł, żeby sprzedać swoją pracę maturalną z tamtego roku, bo wyszło tak, że nie zdawałam z powodu pobytu w sz[pitalu, a w tym roku muszę inny temat pisać. Nie wiecie, gdzie mogę ją sprzedać( tzn, na jakiej stronie)?

nie nie nie! skoro najwiecej z was rodzilo w kwietniu to nie znaczy ze kwiecien to fajny miesiac tylko.....LIPIEC:D a tyle sie mowi o wakacyjnych szalenstwach!:p:p
i prosze ile wpadlo:p

olenko ja tez bylam teraz 4 dni przeziebiona..lecialo mi z nosa jak niewiem- musilam buzia oddychac w nocy a bardzoo tego nie lubię-
ja wypacalam z siebie chorobę--pilam herbatke z cytryna i MALINAMI no i jadlam czosnek--kroilam go i polykalam jak tabletke(zeby nie smierdzilo :p:)no i grruuba koldra....dal nas nie ma lekarstwa:D

reklama
Do góry