reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

FEMME niewiem czy to cos pomoze ale warto sprobowac no nie??? rozmowa nie zawsze sprawia cuda, zalezy kto ma jakiego faceta.... mojmu to czasem mozna tlumaczyc i tlumaczyc i nic nie dochodzi! EWI tez chcialam moja prace sprzedawac w tym roku i jak na zlosc nie ma mojego tematu. no szlak by to trafil.

reklama
Netgirl No widzę, że jak u nas pogodA SIĘ POPRAWIA, TO U WAS LEJE. No ale jakaś rotacja musi być.
Oleńka No właśnie... Zadko się pojawiają take same tematy. Ale sporo jest podobnych.
Kachna Patrzyłam na tę stronę. Jednak nie ma mojego tematu.
widę, że nie za wiele sobie liczą za napisannie pracy.
Ja tak myślałam, że może zajmę się pisaniem prac i wypracowań za kasę, ale to dopiero jak swoją maturę zdam.

IWONECZKA - no u mnie rozmowa się nie sprawdza ... ;-)

OLENKA - ja piłam herbatę z sokiem z malin

NETGIRL - obiad ?! ja obiad zazwyczaj o 19 jem :-p

idę ogarnąć dom bo tata ma do mnie z wizytą wpaść -_-

famme to na gola pupe mu zdziel :) u mnie tez nie zawsze sie sprawdza :) ale jak juz jest zle :) to albo ja albo on wychdzi sie przejsc za chwile jest powrot i wszystko ok :)
A Fifi wlasnie sie na mnie obrazil i chisteryzuje bo chcial mnie ugryzc tak poprostu :)

Femme Z tą lista czy listami to dobry pmysł. Zawsze to jest lepsze niż wydzieranie się na siebie. A Tobie nerwy nie s a przecierz potrzebne.
Iwoneczka To ten Twój synek niezły łobuz jest tak patrzę.

A Justynka sobie śpi. JA to musz e teraz pomyśleć nad obiadkiem. Mam jakies kotloeciki rybne nadziewane serem to chyba je usmaże. dogotuję tylko ziemniaczków i tyle.

Witam laseczki, ja dopiero teraz sie melduje, bo rano mielismy sporo zalatwiania, pozniej musialam kuchnie ogarnac, a teraz bede obiadek robic, dzis u mnie leczo.
ANIA2608 wiesz dla mnie on jest w sam raz, bo nie jest ani za gruby ani za cienki, a i tak przeciez malenstwo musisz ubrac zanim zalozysz kombinezon, napewno sie w nim nie przegrzeje.
OLENKA nio niestety pogoda sie poprawila to i wirusow wiecej lata w powietrzu, a do tego juz sie lzej ubieramy i chorubsko gotowe, wygrzewaj sie zebys szybko wyzdrowiala
femme fatal u mnie tez ostatnio bylo ostro, tylko moj jest taki ze zaraz przychodzi i przeprasza, nawet jakby to moja wina byla:-) taki juz jest, pogadaj ze swoim na powaznie, moze cos mu to da

EWI44 no straszny w ojca widac ze sie wdal :)
Uzupelnilam urodzinki i powiem wam ze wszystkie maluszki urodzily sie w pierwszej polowie roku ... oprocz mojego Filipka :)

LASECZKI JAK MAM WSTAWIC ZDJECIE FILIPA DO SYGNATURY

Netgirl ja robiłam dzisiaj placuszki ziemniaczane.Ja jadłam ze śmietaną,a Mariuszowi zrobiłam sosik z mięsem,papryką,cebulą i pieczarkami.A jutro robię zupkę pieczarkową:tak:

Ja niestety też pokłuciłam się z moim mężem...I nie mam ochoty z nim rozmawiać,bo już dosyć się nasłuchałam jego głupich słów.N ie mam zamiaru nic robić.Ani żadnej rozmowy,ani listy ani nic.Mam tylko zamiar nie odzywać się do niego i mam nadzieję,że choć ten jeden raz mi sie to uda.Bo mam go już dość.

IWONECZKA - u nas rozmowa się nie sprawdza bo działa na bardzo krótko a tak wyjmę listę i powiem hola hola przecież się umawialiśmy i sam się na to zgodziłeś :-) ...albo on mi tak :-p

MADZIA - mój to samo ... ale czasami to mnie wkur... bo nie mam jak się z nim pokłócić :-p on normalnie unika kłótni :-p dlatego wczoraj wybuchłam i powiedziałam trochę za dużo ... i po prostu mu się przykro zrobiło ... no ale później się przytuliłam i już ok jest :-)

Ha a ja dzisiaj zaszaleje i będzie mięsko ziemniaczki sosik buraczki zasmażane i grzybki :-) ale to jak Kuba wróci z pracy :-p

reklama
Witam ;-) a ja dzis bylam na zakupach :-) kupilam Ali adidaski i kozaki na zime a dotego zielony bezrekawnik :happy2: tylko nigdzie nie bylo gumiaczkow ocieplanych na Ale :no: jutro jeszcze pojade a jak nie znajde to chyba bede musiala zamowic na allegro :sorry2:

netgirl a ja tez mialam rybe na obiad + ziemniaczki i surkowka a na pierwsze jarzynowa :-)

Wiem ze chyba wczoraj w ..pytanie na sniadanie.. bylo ,,sex dobry na przeprosiny po klotniach .. czy cos w tym stylu :sorry2::-D
wkazdym badz razie ja sie zgadzam z tym co wczoraj mowili ze trzeba raz dobrze porozmawiac o wzajemnych wadach i powoli eliminowac je bo jak nic sie nie bedzie robilo to ciagle bedziemy sie klocic !! !!

Do góry