reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Basia oooo jak ja bym chciala chodziaz raz pospac do 8 :-) naszczescie u Nas problemu z drzemkami nie ma - Ala chodzi spac miedzy 12-13 i tak spi 1,5 do 2 godzinek :happy2:

Femme az wstyd sie przyznac ale ja tez nie mam antywirusa :zawstydzona/y::laugh2: ale na stronki erotyczne nie wchodze wiec nie obawiam sie wirusow :laugh2::cool:
Krzyknij mu do ucha ze ..wody Ci odeszly.. :-p:-)

reklama
Asiowo no to super że Paulinka nadrobiła wczorajsze zaległości :)

Co do prawka to u mnie większość zdaje za 3-6 razem, a święto jest jak zda się na za 1 czy 2 razem :wściekła/y:. A zdanie to tylko czysty fart, oczywiście trzeba się orientować w znakach itp. ale znam pełno osób, które zdały nawet na pierwszym podejściem a bałabym się z nimi jechać a jak już musiałam to dziękowałam Wielkiemu sufitowi, że mogłam wreszcie wysiąść (żywa).
Robiłam kurs rok temu i wtedy naprawdę nie umiałam po nim jeździć. Teraz wzięłam sobie 10 godzin u innego instruktora i powiem niebo a ziemia. Wreszcie zaczęłam jeździć po znakach a nie na pamięć. Sam egzaminator powiedział, że dobrze sobie radzę no ale stresior mnie pokonał :wściekła/y: ale to była bitwa a wojnę wygram JA :-):-D

POLNA - ojj kochana to nie tylko z takich stronek można wirusa złapać ;-) ja nie wchodzę ani Kuba i coś chyba mam :-/ ... a co do pobudki to co ty :-p nie ruszyło by go to :-p zresztą ja już mam focha ... o wstał ...

Dziewczyny...
Moja mała dzis prawie nic nie zjadła:-( Nie wiem co sie dzieje... pociągnie cyca przez minute i wierci się, wypluwa cyca... nie wiem co robic:-( Wczoraj juz bardzo rzadko jadła, a dzis juz prawie w ogole... do tej pory nie było problemu z karmieniem..., a dzis nie wiem co jest:-:)-:)-( Martwie sie strasznie... spac tez prawie w ogole nie chce. I od wczoraj bez przerwy ssie kciuka:-:)-:)-( Pomóżcie...

ASIOWO - w szkole rodzenia ostatnio miałam laktacje i mówili co może być przyczyną takich zachowań no więc :
1. może jakiś krem balsam używasz który małej nie pasuje ?
2. może zjadłaś coś co jej nie pasuje
3. sprawdzałaś temperaturę ? może jest chora ...
no i 4 to zapalenie ucha i po prostu ją boli jak ssie to ponoć się często zdarza ... ale skoro ssie kciuka to chyba nie ...

więcej nie pamiętam :-/

ASIOWO - w szkole rodzenia ostatnio miałam laktacje i mówili co może być przyczyną takich zachowań no więc :
1. może jakiś krem balsam używasz który małej nie pasuje ?
2. może zjadłaś coś co jej nie pasuje
3. sprawdzałaś temperaturę ? może jest chora ...
no i 4 to zapalenie ucha i po prostu ją boli jak ssie to ponoć się często zdarza ... ale skoro ssie kciuka to chyba nie ...

więcej nie pamiętam :-/

heh... no własnie szukam przyczyn...
balsamu zadnego nie uzywam, a z kosmetyków tylko zel pod prysznic, ktory uzywam od zawsze. Nic nowego nie jadlam..., temperaturki nie ma, a zapalenie chyba odpada po ssie ladnie, tylko nie cyca.

Narazie obstawiam albo ząbki, albo reakcja po szczepieniu...
nie wiem, poczekam jeszcze... zobacze czy w nocy bedzie chciała jesc.
Ale dzieki za pomoc

Witam wieczorkiem :-)

Asiowo
hmmm a moze poprostu Paulinka sie buntuje :confused:;-)kazdy bobas ma taki okres i po paru dniach powinno wszystko wrocic do normy ;-)
jezeli nie ma goraczki i nic ja nie boli(bo chyba nie jest marudna i nie placze?) to nie powinnas sie zbytnio przejmowac ;-)

Famme no to beda jaja jak sie obudzi a Ty bedziesz juz na porodowce :-):-D:-p

No... dzis nawet dużo sie usmiechała..., ale zaniepokoiło mnie to, bo jakos sie tak skumulowało, te wszystkie nowosci u niej... brak kupki, nagle odkryła, ze ma kciuka i ssie nieustannie i niechęć do cyca... poczekam jak bedzie dalej. Mam nadzieje, ze to nic powaznego i jest tak jak mowisz... dzieki!

Witam z rana ;-) dzis pobudka o 7 , wiec nie bylo zle :-) a pogoda tak samo ladna jak i wczoraj wiec napewno spedzimy duzooo czasu na polq :happy2:

Asiowo mowisz kciuk ? to moze poprostu Paulinka zauwarzyla ze kciuka moze possac w kazdej chwili a cyca mogla co pare godzin wiec nie dziw sie ze strzelila focha i nie chce zabardzo jesc :sorry2::-) trzeba poczekac ;-)

Umnie Ala naszczescie zaczela znowu pic mleko - dzis cale 150 ml wypila wiec jak na Nia to DUZO :tak::-) zaraz zrobie Jej platki kukurydziane z mlekiem :happy2:
No i najwazniejsze dzis Ala wysiusiala sie do nocnika :szok::-):-):-)

reklama
POLNA - hehe nie zdziwiła bym się :-p ... i gratulacje dla Ali :-)

A ja noc do dupy miałam z 5 razy siku wstawałam :-/ i ogólnie jakoś więcej sikam ... to norma ?
Jeszcze ostatnio mam takie uczucie jak bym miała okres dostać -_- ale nie że bóle tylko takie uczucie i kręgosłup obolały jak na okres ... :-/

Do góry