reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzień dobry wszystkim....
melduje się z rana dopiero co wstałam, a i tak tylko przez tel, dzwonili do mnie ze szkoly ze do jutra musze dowiesc im zdjeia do zapomnialam. i kurde bede musiala jechac jutro secjalnie do miasta. eh...:-( nie chce mi sie tluc autobusem. na dodatek jutro na 17 mam wizyte u gina wiec bede musiala jechac dwa razy :szok:

kurde jestem coraz bardiej chora, gardlo juz mnie boli, kaszel,katar..wszystko co tylko idzie:baffled:

reklama
witam się i ja z rana.

Madzik rzeczywiście body to bardzo przydatne ubranko. u nas najlepiej się sprawdza body, kaftanik i śpiochy. a czasami jak ciepło to bez kaftanika. i najlepsze te zapinane na srodku a nie wiązane z boku. wygodniejsze. przynajmniej dla mnie. i skarpetunie bardzo przydatne. jak byłam we wtorek na zakpach to do 2paku chusteczek dzidziuś były dołączone skarpetunie. a że te chusteczki akurat nam najbardziej podpasowały to wzięłam 2 takie opakowania. a pampersów mam cały stos bo dostawaliśmy na weselu zamiast kwiatków. no i o to już się narazie nie muszę martwić.

Asiowo wiesz, ja też mam jakieś problemy z kroczem. przynajmniej mi się tak wydaje.. coś się tak poluzowało i się zrosło nie tak (moim zdaniem za lużno). I jak jest małe co nie co to mnie boli trochę. no ale ginek nic nie mówił że coś jest nie tak. A poza tym byłam ostatnio prywatnie u ginekolog bo chciałam wkładkę i powiedziała że najpierw musis mi się jeszcze zwężyć bardziej macica i musi wypalić mi nadżerkę.. A gin do którego chodziłam nic z tym nie zrobił i chciał mi odrazu zakłądać wkładkę. A wogóle to chciał żebym zaszła znowu w ciążę..

Asiowo wsumie to tylko Twoja decyzja ;-):tak:

Madzik oooo Moja ALA tez gryzla lozeczko :-) chodziaz Dawid-pierwszy wlasciciel lozeczka bardziej pogryzl :sorry2::-D

Mikusa a z czego masz gorna czesc kojca ? bo My mielismy z ceraty (czy jak to sie nazywa) i qrcze Ala porobila w nim ogromne dziury zabkami :sorry2::-D:-D:-D
u Nas tez ladna pogoda ale na pole nie wychodze z Ala bo sie boje ze cos gorszego zlapie a pozatym ja tez musze sie wykurowa do nastepnego tygodnia :sorry2:

Basia masz racje ze serce peka jak sie czyta ze czyjes dziecko walczy o zycie:blink:
Moze spotkalas sie z historiia Maii Błonskiej tutaj na forum ? wsumie to ja na watku sie nie udzielalam ale codziennie czytalam co u Niej slychac i Trzymalam Kciuki zeby udalo Jej sie !! a jak przeczytalam ze zmarla to nie moglam uwierzyc w to i przez kilk dni jak tylka patrzylam na Ale ,przypominala mi sie Maja i zaczynalam plakac :-(

Olenka oj faktycznie jakis wirus grasuje :no: duzo zdrowka zycze ;-)

I MY tez planujemy-chcielibysmy drugie dziecko jak Ala bedzie miala 4 latka !! tak wiec gdy ALa skonczy 3 zacznie sie staranie !! mam taka cicha nadzieje ze juz bede mogla :sorry2::happy2:

Galareciu ooo pampersy zamiast kwiatkow-swietny pomysl :happy2:
i wiesz moim zdaniem kazda mamusia po porodzie czuje ze jest tam za luzno ,przynajmniej ja tak mialam a potem juz bylo dobrze !! !!

Ostatnia edycja:
MIKA -a no widzisz to źle zrozumiałam :-p to dobrze że tego nie olewasz :-) zwracam honor :-p

ASIOWO - zabiła bym tam wszystkich ... w takiej sytuacji na bank możesz nawet z tym gdzieś pójść po odszkodowanie że Ci za przeproszeniem cipkę popsuli ... :-/

BASKA - ta Twoja Lenka to w ogóle cud miód malina dzieciaczek :-) pozazdrościć :-)

POLNA - Twoja Alusia też fajniutka i widać że z charakterkiem babeczka :-p :-)

BASKA - no masakra ... ja nie wiem co bym zrobiła gdyby mojej małej coś się stało ... nie dała bym sobie psychicznie rady ... boże mam nadzieje że u mojej z serduszkiem wszystko ok ... do tego 13 będę chodziła cała w nerwach ... :-/

OLENKA - a soczek z malin piłaś ? tylko taki prawdziwy sok z malin nie taki zwykły ze sklepu ... mi teściowa w słoiczkach dała na wszelki wypadek ponoć działa :-p

A ja z rana miałam niespodziankę idę do 2 pokoju jakieś śniadanko sobie zrobić a tam co ? śniadanko już na mnie czeka :-) i jeszcze batonik na deser :-p Kuba wstał wcześniej to stwierdził że mi zrobi niespodziankę jeszcze przed pracą :-)

słuchaj ja jeszcze nie mam 19 lat i też byłam z początku sama i też facet który mnie zostawił był moją 1 jedyną miłością i myślałam że świat się na nim kończy ... ale dzięki temu że dostałam kopa w dupę jestem 1000razy silniejsza i wiem że życie nie kończy się na 1 facecie ;-) więc jak nie ten to inny zaufaj ... a jak ten Cię kocha to i on zrozumie w końcu co robi ... nie naciskaj tylko bo zrobisz największy błąd jeśli teraz będziesz mu dupę lizała ... olej go on sam musi do tego dojść że jest idiotą a jak nie dojdzie to znaczy że nic nie straciłaś ;-)

Ale żęście się rozpisały że to normalnie szok....dwa dni mnie nie było a tu tyle stron do przelecenia ech wy to macie wene!!!!!FIRANKA a ty jak się czujesz po założeniu tej wkładki ???itd jak to bardzo boli przy zakładaniu !!??? ja muszę iśc a tak się zbieram że to szok!!!

A i dziś w nocy śniło mi się że mimo tego że miałam normalny okres to zaszłam w ciązę ,zrobiłam test wyszedł pozytywnie i poszłam do ginekologa i się darłam że to nie prawda bo tylko 2 razy się kochałam i to jeszcze z zabespieczeniem ,a dalej to mi się śniło że chciałam usunąć a w końcu urodziłam tylko tak wpadłam w depresje że nie chciałam tego dziecka i nie przynosili mi go bo się darłam żeby go zabrali i że to nie moje !!!!normalnie zerwałam się że nie wiem co!!! będe pisać na bierząco bo jest tyle do ogarnięcia że to szok poprostu !!!

FEMMKA zazdroszcze tego śniadanka ,zazwyczaj to ja pierwsza wstaje i robie jedzenie,ech a do tego dobodzić daniela to szok ....a jak sie z nim pokłoce to wcale śniadań nie robie!!!!!

polna taki pomysł podrzuciła nam moja teściowa.. Bo kwiaty i tak zwiędną.. A tak to przynajmniej zaoszczędzimy na pampersach i mały ma pożytek.

famme fatal no to rzeczywiście fajna niespodzianka. Też bym tak chciała. A mój G. to tylko chce żebym ja mu robiła śniadania, obiady i kolacje.. A on mi nawet kanapki nie zrobi. Tylko czasami jak karmię malego i chce mi się pić to mi soku naleje i jeszcze przytrzyma żebym mogła się napić (bo ja przy karmieniu mam obie ręce zajęte).

oliwka no to sen koszmarny. Ja też bym się zerwała jakby mi się takie rzeczy śniły..

Ostatnia edycja:
OLIWKA - no to niezły sen ... widać boisz się tej 3 ciąży :-p

GALARECIA - nie no na mojego to nie mam co narzekać kochany jest :-) a co do tych pampersów to super pomysł :-)

Hej dziewczyny mam pytanko czy wiecie może co z Baswes? Ona zaglądała tu do was. I do nas na opolanki i tak się martwimy czy juz urodziła?:sorry2::happy2:

reklama
FEMMKA nom trochę się boje ale tak czasem sobie myśle że fajnie by było mieć trójke rok po roku!!!!tak mi czasem tęskni się za maluszkiem że to szok ....ale to dopiero za tak ok 10 lat!!!!

OJ GALARECIA nom sen koszmarny że szok ....a co tak u ciebie i rodzinkli!!!!!!???????

Do góry