reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Galareciu oj tam kazdy cos znajdzcie dla siebie :tak: wystarczu odpowiedni rozmiar i kolor :nerd:

Ja na chwile uciekam bo Ala sie obudzila i kaze mi zwierzatka nakarmic :-)

reklama
madzik z checia skosztuje twojego rosołku, uwielbiam ...:-)

femme szkoda ze nie mieszkasz w kartuzach mialabym blizej, a do gdanska to zadko jezdze;-)

pampersowy temat hehe ja jeszcze zadnych nie kupilam:-D

A ja zobacze jakie dostane takie kupie:-)
Nalozylam pierwsza warstwe farby na lozeczko, poczekam az wyschnie i trzeba bedzie jeszcze jedna nalozyc bo cos slabo kryje, w tym czasie sobie posortuje ubranka, te wieksze schowam do pudelka, bo juz miejsca nie mam

POLNA - świetny ten golf :-) ... ale ja ciuchów z allegro boje się kupować bo nie wiadomo jak będzie na mnie wyglądać bez przymiarki to ciężko ;/ ... jakie masz zwierzątka ? ;-)

Polna! superancki ten golfik:tak: ale niestety ostatnio musimy pasa zacisnac wiec zostaje mi tylko ogladanie:tak:

A co do pampersów, ja tylko w szpitalu miałam 2-5kg, ale juz wtedy były małe:-p chwilke ten wiekszy rozm., teraz 2 miesiace 4-9 kg, ale tez juz robia sie małe:tak: jak sie skoncza 2 paczki, ktore mamy kupimy juz te duuuze:-p

My pojechałysmy do urzedu w sprawie mieszkania, pozniej do szkoły, indeks oddany:tak: ale stałam w kolejce do dziekanatu, bo oczywiscie zadna mnie nie chciała przepuscic, a mi rece wysiadały:-( ale na szczescie pani z dziekanatu wyszła i mnie zobaczyła z mała i przyjeła mnie bez kolejki:tak:
ogarnełam mieszkanko, zrobiłam pranko, zjadłam obiadek (wczoraj juz go zrobiłam), jeszcze tylko musze poprasowac koszule od meza do pracy. ale kregosłup troszke siada wiec chwile tu posiedze i odpoczne:tak: mała lezy obok mnie na tapczanie i ciagle sie smieje:biggrin2:

Raz pojechał ze mną do lekarza, ale lekarz go wyprosił bo powiedział że inne mamy sobie nie życzą, żeby ojciec dziecka był na takich wizytach :baffled: dla mnie to była kompletna bzdura więc zmieniłam lekarza :) ale wydaje mi się, że on nie chce ze mną jechać bo wtedy poczuł się dziwnie i pewnie nie chciałby żeby ta sytuacja się powtórzyła.. Nie chcę go usprawiedliwiać, ale im dłużej myśle dlaczego nie chce jechać ze mną nasuwają mi się takie wnioski..
Ale ku mojemu zdziwieniu przyjechał dzisiaj :szok: akurat byłam w sklepie na zakupach i jak wychodziłam to go zauważyłam, podszedł do mnie i przytulił a w jego oczach widziałam łzy.. sama już nie wiem co mam o tym myśleć.. narazie zależy mi żebyśmy się dogadali co do kwestii ewentualnego ślubu, bo wydaje mi się, że jeżeli się złamę i pojadę do niego i będe starała się zachowywać jak gdyby nigdy nic to znowu będzie tak samo.. a przecież tego nie chcę, niech on się teraz męczy :) nie wiem czy mogę wysuwać takie wnioski, ale chyba jednak mu na nas zależy i nie chce nas stracić..
zobaczymy jak to się dalej potoczy, ale póki co dziękuje za wsparcie jakie od Was otrzymałam! :-)

Polna no jak jest ktos w domku to Lena biega miedz dwoma pokojami:-)wiec ja siedze w jednym, Adamw drugim i jest spokoj..
Asiowo Twoja Paulinka to zlote dziecko widze.. choc moja leni tez byla taka.. z wiekiem wychodziz dziecka maly diabelek.. ale co tam.. :-)

U nas teraz kiepsko, bo A nie moze pracy znalezc.. no niby ma ale narazie nie ma tam roboty (taki okres nadszedl) ahh mam nadzieje, ze szybko znajdzie..
Mnie tez sie nie powodzi z tym.Bylam ostatnio na rozmowie w spr pracy jako terapeuta i dupa.. ahh czy ja zawsze musze sie stresowac tak strasznie.. pani byla mila i powiedzial, ze wypladlam najlpeiej ze wszystkich kandydatow ale szuka kogos z doswiadczeniem wiec odpadlam bo takiego nie mam.. wiec szukam dalej..z jednej str sie cieszylam, bo mialam lekkiego stresa prowadzic grupe 6 osob.. oceniac ich, prowadzic zajecia.. ale truno.. moze nastepnym razem..

Femme jakie zwierzatka ? :-) heh duzo by wymieniac ale tak w skrocie 6 kaczuszek i duza mamusia,3 zabki i mamusia,2krowki,2 swinki,konik,osiolek,owca,pies a z dzikich to 2 slonie,lew,zebra i tygrys :-):-D
Ala ma fiola na punckie swoich gumowych zwierzatek i Teletubisiow :-)
dotego jeszcze zabawki z kinder niespodzianek :-)
chodziaz ostatnio zaczela sie bawic lalkami-przychodzi i kaze zawijac lalki w pieluchy i potem je kolysze i tuli do spania a na koniec SIUP do lozeczka :-D

Basia napewno cos znajdziesz !! tylko ze tak zawsze mowia ze potrzebuja z doswiadczeniem ,bez sensu !!

BASIA - spokojnie w końcu coś znajdziesz ;-)

POLNA - :szok: a ja tak czytam i coraz większe oczy robie :-p:-) dobrze że dopisałaś że chodzi o zabawki bo bym zwariowała chyba :-p a prawdziwego zwierzaczka nie macie którego Ala by mogła męczyć sobie ? :-p

reklama
Femme :-D:-D nie no sa koty ale one Ali sie boja i omijaja Ja szerokim lukiem :-) mamy tez pare kurek ale to nie do zabawy :sorry2: sasiadka w czerwu pokazala Ali male kaczuszki to malo jednaj glowy nie wyrwala :szok: :-D
mamy tez dalmatynczyka ale ona jej szalona wiec wole Ja trzymac w kocju jak Ala jest na polu !!

Do góry