reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ojej, grzybki... Kanie... jak ja dawno tego nie jadłam:zawstydzona/y: a sie rozmarzyłam:-p
Grzybki ostatnio próbowałam to malej cos na buzce wyskoczyło i meczyła sie kupke zrobic:zawstydzona/y: wiec jeszcze musze poczekac... a tak mi smaka zrobiłyscie...
jakas zupka grzybowa albo jajecznica z grzybami:-)mmmmm

Oliwka! dziekuje za miłe słowka:tak:

reklama
OOoo grzybki to ja jadlam w niedziele na kolacje :-)
a ja bylam przed poludniem na rynku piatkowym -kupilam Ali komplecik -3 krzeselka i stolik ,wygladaja zajefajne bo sa namalowane na nich obrazki :tak::happy2:
jak zrobie fotki to wstawie zeby Was zazdrosc wziela :-p:rofl2::-D

Asiowo i chyba wlasnie o to chodzilo zeby mezus zrobil ..wielkie oczy.. na Twoj widok w nowej fryzurce :tak:;-)

Oliwka wysyp ? :szok: a u nas bardzo krucho z grzybami :blink:

Femme a jaka rybka ? bo ja tez mialam na obiad ale filecika z mintaja !! to mowisz ze znalazl sie chetny na ..gruchota.. ? :rofl2:
a jakie chcecie kupic ?

Kitty prezent ? a niby z jakiej okazji ,przeciez urodziny miala a do mikolaja jeszcze daleko :-D

EWI a pare koźlarków i prawdziwków i 35 podgrzybków.......a jakie ładne wszystkie biore do marynowania,,,,,,,a ile dałaś za skoczek ????bo ja chciałam dziecikom kupic ale na allegro sa drogie 315 no ale firma fisher price

A ja właśnie wcinam suchary i kefir!!!
ja widzialam za 166 skoczek zebra tez z fiszera fakt troche drogie ale mojej malej sie podobalo bo widzielismy w jednym sklepie i mogla skorzystac poprostu radocha \Polna a to z takiej okazji,ze jej chrzestny wrocil z irlandii no i oczywiscie dal kase na nia i teraz mam jej cos kupic cos co bedzie praktyczne bo on nie wie co trzeba.Nie bylo go na roku to nadrabia
http://www.allegro.pl/item453946778_fisher_price_k0317_skoczek_zebra_rodeo_1_3lat_hit.html to mialam na mysli

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hello.... włąsnie wróciłam ze szkoly, mialam odebrac indeks i jeszcze nie dotarl tutaj z Lodzi i na darmo pojechalam.

apropo grzybów ja mam pełno w zamrazalce......:-D

femme no to fajnego masz tate, ciekawe czy moj bedzie mi jedzonko przywozil jak sie wyprowadze;-)

Kitty oki teraz rozumiem :tak:
a skoczek fajna sprawa bo tez chcialam kupic Ali ale ze tesciu kupil Jej konia na biegunach to zrezygnowalam :happy2:

A mi sie Ala wlasnie obudzila ,teraz gladzie swoje lalki spac :-)

My mamy konia na biegunach ale on bedzie dobry jak mala bedzie miala z 4 lata bo to jest taki wyzszy i stoi w piwnicy.Ok lece sie zbierac na spacer z mal aodezwe sie jak wroce

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mi osobiście sie podoba taki .....FISHER PRICE SKOCZEK RAINFOREST s_k (449716723) - Aukcje internetowe Allegro na świeta młodemu chyba kupie cos takiego ,bo daniel ma talonu za ok 800 zeta to bede mogła poszalec!!!:happy2:a oliwce planuje kupic fonntane playskool!!!! normanie nie moge sie doczkac swiat i prezentów!!!!

NO POLNA u nas takie grzyby ze to szok:szok: w jednym miejcsu daniel znalazł 7 podgrzybków!!!a ty masz juz plany co Ali kupic na gwiazdke????

ASIOWO ,stwierdzam fakty bo naprawe twarzowa ta twoja new fryzurka!!!!ja chciałabym obciąc ale zawsze zcinam tak 10-15 cm ,a potem żaluje!!!!

A ja to głupia jestem ,bo zamiast sobie odpoczywać to obczyściłam grzyby i gotuje danielowi zupke grzybową!!!! bo on lubi a ja nie jem, to cały gar ostatnio zjadł !!! wogóle jak gotuje obiad to tylko jemu ewentualnie dla małej też a ja to cimne bułki serki natuaralne i kefir pożeram mniam

Oliwka uuuuu fajny ten skoczek :-) a ta fontanna powinna sie spodobac Oliwce :tak: tez bym taka kupila Ali ale ma juz zyrafe kulkowa wiec po co Jej dwie a na gwiazdke chce Jej kupic to NOWA SUPER ZAGRODA FARMA DUZA FISHER PRICE (455867645) - Aukcje internetowe Allegro
Ona strasznie lubi bawic sie zwierzatkami :-) a potem moze jakies klocki drewniane i taka ciuchcie kolorowa Drewniana kolejka z Kubusiem Puchatkiem EICHHORN (448038970) - Aukcje internetowe Allegro
siostra a Jej chrzestna juz kupila Jej lalke co spiewa 4polskie piosenki - ..Jagodka..Stary niedziwedz mocno spi.. Pieski dwa i jakas jeszcze :sorry2: naprawde fajna , dotego lozeczko dla lalek i ksiazki !! z Niej to bedzie mol ksiazkowy :-)

to Twoj Daniel ma przy Tobie dobrze :-p

ASIOWO ,stwierdzam fakty bo naprawe twarzowa ta twoja new fryzurka!!!!ja chciałabym obciąc ale zawsze zcinam tak 10-15 cm ,a potem żaluje!!!!
No to tym bardziej dziekuje:tak: dowartosciowałas mnie:tak: ale i tak nie umiem sie doczekac kiedy beda troszke dłuzsze te moje włoski:tak: wczoraj robiłam zdjecia do dyplomu i M odrazu mi zwinął do portfela 1:-p

A te zabawki przesliczne... ja w przyszłym roku pewnie bede szukac powoli tego wszystkiego:tak: ale na pewno mała kiedys dostanie konia na biegunach! Konc musi byc:-p:-p:-p To była moja ulubiona zabawka jak byłam dzieckiem:-D

Ja w koncu ogarnełam chatke:tak: pranko, zmywanie, obiadek, prasowanko...
Ostatnio sprzatam jak mała nie spi:-p kłade ja na mate i ona sama sie soba zajmuje... albo wkładam ja do wozka i ustawiam obok mnie np., w kuchni i z nia gadam:-) a ona wtedy sie do mnie smieje i gapi sie na to co robie:-p jak spi to sama odpoczywam:tak:

reklama
to fajnie asiowo ze wizyta u fryca sie udala:) nie wiem gdzie Twoje zdjecie mozna zobaczyc:-( najwazniejsze jest Twoje dobre samopoczucie:)dzieki nowemu lookowi:p
ja tez bym poszla do wygladam jak zmeczona zyciem stara zapuszczona baba...ciagle w kitce chodze w dresach bez mejkapu...jakos jak jest sie takim wielorybem to juz nic sie nie chce....
no ale akurat nie dzis bo dzis przyjezdza moj mezczyzna i sie umalowalam:pi brew zrobilam:p wiec dzis nie ma tragedii

a moj porod chyba sie zbliza wielkimi krokami bo zaczynam sie miotac pieluchy prac prasowac sprzatac....a wiecie jakie bylo moje podejscie do sprzatania itak tam....moja mama jak tylko wraca z pracy to sie pyta czy skurcze są:D

ale asiowo to ekspresowy porod byl....ja napewno nie bede czekac do ostaniej chwili...dziwne ze chyba zadnej z was wody nie odchodzily....<mysli>

Ostatnia edycja:
Do góry