reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLNA oj dabrze ma dobrze....jak zaczełam z nim być (znamy sie od dzieciństwa) to miał kości wystajace na policzkach i biodra wystajace a wazył 84 kg a teraz waży 104 i powiem ci ze jemu wszystkoposzło w ciało i wyglada jakby ładował na siłowni ,a siły ma tyle ze jedna reka mnie podnosi!! a co do garów to ja lubie przy nich stac i cos modzić!!!moja babcia mnie tym gotowaniem zaraziła!!!! a zabaweczki fajne a szczególnie ferma...niestety moja panna to te farme prerobiła by na pył taka z niej arystka!!!

ASIOWO oj tak koń musi byc ..moja mama kupiła Olce na roczek konia o to takiego co zrzy jak sie naciśnie za ucho ,teraz jest dla niej w sam raz! to fajnie ze Paulinka daje ci cos zrobić ,przynajmniej jak śpi to masz chwile dla siebie!!a nie musisz latać po domu i sprzątać!!!a i zapomniełam napisać że twoja panna rośnie jak na drożdżach ,ślicznota mała a jaki pucuś z niej na buzi!!widać służy jej twoje mlesio!!!

reklama
Kasiu... prosze, specjalnie dla Ciebie:-p
dsc06752um7.jpg

Oliwka... ojj, słuzy jej, słuzy... ja musze sie juz przerzucic na pampersy rozm. 4, bo z 3 kupka juz wylatuje ;)

Asiowo ooo ja tez mialam takiego czarnego konia z biala grzywa :tak: teraz takie konie sa najdrozsze :sorry2: a Ala ma takiego czerwonego nabitego puchem :-)

Oliwka to u mnie jest to samo-lubie gotowac :tak: jak P przyjezdza na urlop to zawsze przytyje pare kilo przy moim gotowaniu i tesciowej :-):-D
bo tam pomimo ze pracuje na kuchni to nie zabardzo je a jak juz zje to gdzies mu to ucieka :rofl2::-D
to mowisz ze Twoja przerabia wszystko na czesci pierwsze ? :-)

o tak moja panna to do zabawek jest jak diabeł wcielony...wsztstko rozwala ,jak jej kupiłam stilik edukacyjny to mi 2 guziki wydłubała i musiałam je kleić!! teraz już faza na guziki jej przeszła za to bierze się za piloty i telefon!! ty to chociaż masz ze swoją panna spoko!!!!a i oliwka ostatnio odryła malarstwo ,tak pomazała długopisem mojej mamie panele że doszorować ich nie mogła!!!!

Oliwka :-D to faktycznie Oliwka szaleje :-) Ala tez maluje ale naszczescie w swoim zeszycie ,czasami po lodowce ale z Niej latwo da sie zmyc kredki i flamastry :rofl2:
a pilotow to unika ,chyba ze mam Jej wlaczyc bajke to go przynosi:tak:tylko czasami go gryzie :-):-D teraz oglada Domisie :happy2:
a Twoja dzieci co teraz robia ? z oczkami Oliwki lepiej ?

EDIT:
Dalam ALi przed chwila Mambe ,ukroilam mniejsza polowke i zuje jak najeta :-)

Ostatnia edycja:
Kurde zazdroszcze Wam tego, ze dzieciaki ogladaja tc.. dla Leny moze nieistniec .. poprostu stoi sobie pudlo w ktorym widac Lenke jak tanczy:-D no jedynie zainteresuje sie jak wlacze tvn meteo i cnbc biznes:-D:-Daz sie boje coz niej wyrosnie.. jak widzi te wykresy i cyferki to az piszczy i tak od dziecka.. wlacze bajke - to spojrzy i idzie.. a jak leci pogoda albo wykresiki to stoi jak zamorowana i nie pozwoli przelaczyc;-):tak:

Bylismy z Lena na spacerku - jestemw szoku bo potrafi juz przejsc coraz dluzsze odleglosci:tak:

Oliwka niezle Twoja cora niszycz:-D Lena nie tyle co niszczy ale wszystko wciska pod tapczan:tak::-p

a mołe łobuzy, Bartek śpi ale zaraz coś czuje szandrapa go obudzi!!!! A oliwka właśnie włazi na ławe i tłucze moim telefonem , o zlała i włazi teraz do Bartka leżaka!!!! czasem nie nadażam za nią ,jest poprostu wszędzie!!!!masakra a do tego taki mały urwis,wszystko musi wszędzie wleść!!!! ale mnie teraz wkurwiła!!!! wlażla do bartka do łóżeczka i go obudziła,zaraz nie wiem wyjde z siebie wystarczy że na chwilę się odwróce a ta już psoci!!!! ech nom tak to z nią jest a była takim aniołkiem,ale ona dużo się uczy od daniela bratanicy która jest jak nie wiem co te dzieci co pokazują w niani to podług niej to są aniołki !!!! ona ma 6 lat a zachowuje się tak że szok ,a do tego odzywa się do matki tak że ja bym się wstydziła tak powiedzieć!!!mówi do niej "spier...,pocałuj mnie w dupe ,idz w ****a....świnio itd....masakra a moja te jej szamotaniny i spazmy podłapuje i musze jej pilnować jak lata po domu czy tamta jej nie uczy1!!!

a nie mówiłam że jej posmakuje zobaczysz jak jeszcze będzie chciała!

a dziekuje opczka juz lepiej ,opuchlizny jeszcze jest troche ale za to nie ma juz ropy, tylko nadal ma kaszel i ropny katar...za to barti mimo leków ma kaszel az bębni

Ostatnia edycja:
Lena nie tyle co niszczy ale wszystko wciska pod tapczan:tak::-p

Dobre :-D:-D:-D
Z Twojej Lenku to bedzie BiznesWomen :-pnaszczescie moje oglada bajki ale najbardziej uwielbia patrzec z takich ogolnych programow formule 1 :szok::-D siedzi i patrzy a jak kiedys przelaczylam to podeszla do mnie,uderzyla w reke i pokazala paluszkiem ..Ty Ty Ty.. a potem poszla do dziadka na skarge :rofl2::-D

Wiesz ze mna Ala niebardzo chce isc do sklepu na nozkach-mamy jakies100 metrow :sorry2: a z Moja siostra czy babcia to idzie i nawet nie wola zeby brac Ja na rece ,chyba zabardzo Ja rozpiescilam bo jak tylko jeknala to ja bralam ja na rece :baffled:

Polna Ala tez niezla agentka jest:-Dnajlepsze z tym Ty ty ty:tak:pamietam, ze tez tak zrobila pielegniarce po szczepionce o ile dobrze pamietam:-)

Oliwka to niezly rozbojnik z Oliwki jest.. ale masz racje dzieci czewrpia przyklady od straszy a nawet od dzieci w swoim wieku - wiem to na przykladzie Kapcra.. ostatanio chodzil i plul to Lena za nim.. jak bawia sie z kilka godzin to potem Lenie odbija..:crazy:

reklama
Oliwka Ala bardzo odgapia zacgowania Lucjii i Dawida :no: ale jakos nadtym panuje :sorry2:z Twojej Oliwki to Diabel wcielony :-) ja to na Twoim miejscu juz dawno zwariowala :sorry2:

Basia heh dobrze pamietasz :tak: wczoraj jak dalam Jej klapsa w dupe bo mnie ugryzla(teraz mam slad po Jej zabkach na udzie) to uciekla do babci i mowi ..TyTy mama,, :-D a jak do Niej chcialam podejsc i dac buziaka na przeprosiny to mnie odepchnela i chciala znowu ciapnac :-D

uciekam na Plebanie ;-)

Do góry