reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

u asiowo to trochę pospałaś j anatomist nie ...oko mnie kuło strasznie a do tego mały mi wstał o 5 i do tej pory nie śpi!!!!!!ech a myślałm że pośpie ,bo Oliwka jest u mojej mamy a Daniel przyszedł o 7 rano bo był na noc w pracy!!!a tu widze że on zamiast być spiący to coraz bardziej się rozkręca. o wiedze że dziś po poludniu trochę odpoczywasz i dobrze tobie też należy się niedziela leniuchowa!!! tylko ta praca ,no ale niestety musisz ją napisąc!!pozdrawiam ,ucałuj Paulinke

reklama
ojj, to współczuje:-( ja na nocki nie moge narzekac, bo z reguły mam 1 pobudke, góra 2;-)

No, a z pracą chce przycisnąc, żeby miec szybko spokoj, obronic sie i pozegnac z ta szkoła:tak: i bede dumna z siebie, ze skonczyłam studia:-p
Mam szczescie, ze M sie chce zajmowac jak ja pisze..., jemu chyba bardziej zalezy niz mi, żeby to skonczyc pisać:-p

Ucałuj Bartusia i Oliwcie:-)

Ona mika bo mała w pewnym momencie zaczeła się cofać a nie mogli na to pozwolić bo była już za daleko w porodzie do przodu i by sie zadusiła i to musiało spowodowac to a z reszta ortopeda mówił mi,że u dziewczynet to jest częste a u chłopców nie ma prawie wcale.Wiesz moje koleżanki które rodziły razem ze mną lub w podobnym terminie to każda która miała dziewczynke to wyrwane biodro.

Ona mika bo mała w pewnym momencie zaczeła się cofać a nie mogli na to pozwolić bo była już za daleko w porodzie do przodu i by sie zadusiła i to musiało spowodowac to a z reszta ortopeda mówił mi,że u dziewczynet to jest częste a u chłopców nie ma prawie wcale.Wiesz moje koleżanki które rodziły razem ze mną lub w podobnym terminie to każda która miała dziewczynke to wyrwane biodro.

Nie zgodze sie z tym... to gdzie Ty rodziłas, skoro wszystkim biodra wyrywają? Nie wiem, ale ja nie widze związku miedzy dziewczynkami, a chłopczykami i ich bioderkami...

Asia a wygrał ktoś kiedyś z lekarzami?? Przecież nie będę się z nimi kłócić.Ja też jestem tego zdania,że jak by chcieli to mogło by tego nie być.A z czego mała miała zapalenie płuc tylko i wyłącznie z wykąpania w zimnej wodzie.Zresztą oni kąpią te dzieci jak zwierzęta.Wiem,że każde następne dziecko będę rodziła już w Bydgoszczy.

KiTTY wg mnie to oni sami musieli wyrwać te bioderko bo to tak samo z siebie się nie robi. U nas W szpitalu takie sytuację zdarzają się często. A te wrodzone zapalenie płuc to raczej nie przez nich. Ją miałam tak z mareczkiem. Wystarczy że w czasie ciąży chorujesz i masz. To jest nawet jak wody zielone. Mi mówili że dziecko z wrodzonym zapaleniem płuc jest zdrowym dzieckiem, tylko jeśli te zapalenie nie zostanie wyleczone to każda mała infekcja może stać się groźna.
OLIWKK Współczuję ciężkiej nocy. A Tobie ASIOWO ZAZDROSZCZĘ. Ją miałam 3 pobudki w nocy.

Ewi no chyba ze tak a że to biodro to oni sami to nie mam wątpliwośc ale co im zrobie nic.A zapalenie płuc to być może z wód albo z infekcji nie wiem ide na sniadanko

reklama
Do góry