reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

aj wrócilam..... ale jestem zmeczona....
mimo ze mielismy dzis tak krotko, i tylk prawo to jestem eykonczona....wyklada u mnie typ ktory napisal konstytucje,,, jakies tam kodeksy i z gory dal nam do zrozumienia ze musimy sie ich wykuc,:szok:
a jutro od 8 do 17. dopiero teraz sobie uswiadomilam w jakie guwno sie wpakowalam, bylam w klasie humanistycznej , nie nawidze matmy, zawsze mialam problem ze zdaniem do nastepnej klasy. a teraz tu jest sama matma ekonomia infa i angol (co mnie przeraza bo ja zaznaczylam ze chce niemca, od zawsze sie go uczylam a angola nie mialam) i teraz co ja zrobie??? kazdy go umie choc cos a ja nie:-:)-:)-(

a najlepsze jest to ze wchodze do sali...patrze a tam moj byly siedzi.... jet w mjej grupie:baffled::-D jak moj s sie dowie ....bedzie marudzil zazdrosnik:-)

ona mika no moj ma tygodniowki tysiac zlotych zawsze przyniesie a czasem 1200 czy jakos tak, na tydzien oczywiscie. miaby wiecej tylko ze on ma jeszcze swoich ludzi , bo nie nadanza z robota i ich musi wyplacic:-)

madzik ty chodzisz jak stara babcia a ja nie...dobrze chodze ale za to z siedzeniem i lerzenie mam problem, jak polamana sie ruszam. zebym wstala z lozka to mnie s popchnac musi;-)

a co tu taki zastuj dzisiaj???

kto jest??? pokazac sie??

reklama
hej babeczki,melduje się i ja !!!nie miałam dziś za bardzo czasy bo byłam na zakupach ,potem koleżanka że swoim siostrzeńcem przyszła noi Oliwke zawiozłam do namy na noc!!! i tak zleciał mi dzisiejszy dzień!!! kupiłam Oliwce 2 dersy a Bartusiowi 1 i fajne bo miają spodenji bluzeczke i kamizelke i za jeden płaciłam 10 zeta,a pozatym buty za 10, stanik za 2,50 koszulke nocną 6 zeta i danielowi bluze 15 zeta!!! fajne te centrum bo są jane rzeczy i bardzo tanie !!!tam więcej jest do hurtu ale w koszach mają ubrania w detalu i do tego te ceny!!!

EWI gratuluję negatywu ,ach ja to dobrze że nie potwierdziły się moje podejrzenia !! bo z 3 to dopiero było by bieganiny!!!

MADZIK a dziękuje dzieciaki już lepiej ,Oliwka już ma ładne oczka ,a z noska już jej nie leci ,z dnia na dzięń jest coraz lepiej!!!Tylko Bartuś mimo syropu i antybiotyku strasznie mi kaszle ...teraz jak mu dałam mleko i położyłam go do łóżeczka to tak zaczął kaszleć że zwymiotował!!! mam nadzieję że niedługo się mu wszystko unormuje i że że w końcu mu przejdzie!!

ONA MIKA e tam dumny ...jakoś nie zauważyłam tego może dlatego że my to żyjemy jak stare dobre małżeństwo ,a o jedzenie to mnie czasem chwali bo lubi moje jedzenie!!!a jak ubespieczenie załatwisz to im doniesiesz i nie powinno nic być...a czemu nie macie ubespieczenia????

cholera ale się wkurzyłam....bo oko prawe a raczej powieka mi spuchła i szczypie mnie i mam takie uczucie jakbym coś po powieką miał i mam czerwone oko (tak jak oliwka miał) i razi mnie światło i ropa leci!!!cholera chyba i ja mam zapalenie spojówki!!!kużwa ,wziełam wpuściłam krople te co lekarz dał dla małej ...ale się wściekne,normalnie załamie się bo jutro musze jechać kupić dzieciakom mleko i pampersy i nam coś do rzarcia a w poniedziałek do skarbówki i do gminy a jak ja pojede zpuchnięta i z lecącą ropą!!!

ostatnio jak miałam zapalenie to leczyłam je 2 tygodnir a ból niesamowity ech porażka no

ale ona mika to usg bo mial stwierdzona dysplazje czy jak

kazdemu niemowlęciu bada sie bioderka proflaktycznie...

A ja padam:zawstydzona/y:
Po południu bylismy u babci, później mąż wziął mała na spacer, a ja od 17 siedze nad pracą:-( wykończona jestem... jeszcze nawet połowy nie napisałam:-(masakra..., ale zrobie wszystko, zeby w połowie listopada najpozniej ja oddać:tak:

Uciekam spac babeczki!

Asiowo wiem wiem a to dopiero profilaktyczne badanie tak.Ehh mam nadzieje,że będzie dobrze.Nie no myślałam ze profilaktyczne już było i coś wykryli.A tu moja pomyłka.

Cieszę się że wynik wyszedł negatywny. Ale jak robiłam ten test to oczek kropelek nie mogłam wkropić bo tak mi się ręce trzęsły. Mam nadzieję że w ciągu tygodnia dostanę te @. Przed pierwsza ciążą miałam regularne miesiączki równo co 28 dni i osta niego wiedziałam że będę miała gościa. A teraz nic. I nawet jak człowiek może mieć jakąkolwiek pewność że nic nie będzie to się boi.
A na ta wkładkę to chyba się nie zdecydujemy. Ją bym chciała, ale s żal kasy. Mówi że możemy tego nie robić. Ale co do czego to się pcha.
OLIWKA No mam nadzieję że że Bartusiowi przejdzie ten kaszel. A może spróbuj jakiejś maści rozgrzewającej. Ją używam pulmex baby. Jak któreś kaszle to smaruje niewielką ilością plecki, klatkę piersiową i boczki pod paszkami i oklepuje to wtedy przechodzi albo słabnie kaszel. A z tym okiem to katastrofa. Ją miałam podobnie tylko że wtedy chodziłam do szkoły i wstyd się pokazać.
MIKA Ty mówisz że u was takie kolejki. Wyobraź sobie że my dopiero na koniec października z Mareczkiem jedziemy pierwszy raz.

dobra. ZmYkam spać. Miłych snów.

reklama
witam mamusie przyszłe i obecne:tak:

Ja twardo dzis spałam, mała przebudziła sie o 3:30 i spałysmy jeszcze do 6:30:tak: a teraz sobie siedzimy i gadamy;-)
zaraz biore sie za dalszy ciąg pisania, bo pozniej jedziemy na obiadek do mamy i pierniki odpustowe:-)

Miłego dnia zycze!

Do góry