reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam ;-) ale dzis mamy piekny dzien , My po dzremce wybieramy se do lasu :-) a dzisiejsza noc wyjatkowo spokojna ,pobudka o 7:20 :happy2:

polna nie ale w 3 czy 4 pomieszczeniach wiec jaki sens isc?

EEeee tam zoo przeciez jest wielkie a ze robia remotn w 3 czy 4 pomieszczaniach nie znaczy ze nie warto isc :sorry2:
A co do bioderek to dziwne ,moim zdaniem Oni sami wyrwali Twojej Martynce biodro i scieme walili zebys tylko ich nie pozwala do sadu !!:no: i jeszcze to zapalenie pluc,ztego co pamietam to Ty urodzilas tydzien po terminie ?

Ja gdybym byla na Twoim miejscu zrobilabym wszystko by to rozglosic!! Przeciez Oni skrzywidzili Twoje dziecko :no:poszlabym do innego lekarza wypytac sie i zeby miec dowod ze to sa brednie co Ci wmowili ,nastepnie do gazety zeby kazdy o tym wiedzial i ostrzec przyszle mamy przed tym szpitalem !!
Tez uwazam ze z lekarzami trudno wygrac ale sam fakt ze probowalam walczyc dalbymi poczucie spokoju i nie mialabym wyrzutow sumienia ze nic z tym nie zrobilam !! !!

Mika jak Ci nie dali ksiazeczki ? :szok: masz czekac do srody :angry: BEZSZCZELNOSC !! !! ja jak poszlam to odrazu dostalam ksiazeczke z numerem ubezpieczenia dla Siebie i ALi :tak:
a swoja droga nie wiem czy znasz program ..Mamy Mamy.. Jestes podobna do Jednej uczestniczki :tak: chyba ma na imie Sylwia !!

Oliwka oj to teraz Ciebie cos zlapalo :no: oj Biedactwo :blink:

Ewi gratuluje jednej kreseczki :tak::happy2:

reklama
nom Polna w końcu się ujawniłaś !!!!

Piękna dziś pogoda i dlatego tak pusto na forum!!ja dziś też wyjde dziś z dzieciakami na podwóeko ,bo z moim okiem to się nie odważe iść miedzy ludzi chyba że załaduje szarańcze w wózek i Daniel z nimi pójdzie!!!

Oliwka bylabym wczoraj wieczorkiem na BB ale os net nie laczyl :sorry2:
nie wiem co sie dzieje ale czasami nawet modem nie hce sie polaczyc i za ktorym zaraz jak go wleczam zalapie :nerd:

no ale nie opowiadaj bo wczoraj jak na sobote byl nawet duzy ruch :tak:
a dzis wyjatkowo ladna pogoda,juz laduje baterie do aparatu wiec napewno bedzie sesja zdjeciowa :-)

Twoj D chodzi na spacery z dziecmi ?

nom ganiam go czasami...ostatnio jak myłam okna to on poszedł z dzieciakami na spacer i przy okazji wstąpił mi do sklepu!!teraz jakoś się utęperował,a czemu taka zdziwiana jesteś?????

nom wczoraj był ,nawet nieżly!!!dziś baby leniu****ą pewnie

Szczerze bo P ani razu nie poszedl z Ala na spacer :sorry2: po polu kolo domu jezdzil z Nia ale na droge juz nie chcial pojechac :blink:
a co dzieci spia ze tak na forum siedzisz ?

wlasnie zapomnialam dopisac przedtem ........
Femme ja sie pytalam o autko :-p fajny ten hundai czy jak sie to pisze :-)

Oliweczka jest u mojej mamy,wczoraj wieczorem ja zawiozłam ,a młody wstał,rozłozyłam mu koc na dywanie i siedzi i sie bawi tylko co jakis czas mi rabnie na plecy i musze go poprawiać...a ALA śpi????

A faktycznie,przeciez pisalas ze Oliwka u babci :-)
nieee Ala jeszcze buszuje ,za chwile zje rosolek i poloze Ja spac bo juz zaczyna marudzic :sorry2: a jak zasnie musze Jej przyciac grzywke ,zreszta tak samo mam przy obcinaniu paznokci u stop - za chiny ludowe nie pozwoli :crazy: u raczek jeszcze obetne jak np. oglada bajke ale i tak z przerwami :sorry2:
a Twoje dzieci daja sie ?

Oliwka nie marudzi przy obcinaniu ,Bartek trochę ! Jak obcinał młodemu paznokcie to Oli sama przychodzi i daje mi rączke i mówi "mama tu" .A ja mojej nie obcinam grzywki,zaczesuje jej na bok,czasem przypinam spineczke albo opaske zakładam. To dobrze że twoja ma drzemke w ciągu dnia ,moja też spi tak ok 12-13 czasem póżniej i śpi nawet do 2 h ,szkoda tylko że jak jedno śpi to drugie nie!!

A ja włąśnie małego wsadziłam w chodzik ,chichra się ale nie wie że można się w nim poruszać
4b90890851ecc13e838159637468d00d,10,19,0.jpg

a ty Ale wkładałaś w chodzik????moja tak z tydzień czasu chodziła ,a potem nie bo rehabilitantka mi zabroniła!!

Boziuuu ale Bartek sie usmiecha :-) :-) :-)

ja wkladalam Ale do chodzika-dostala na mikolaja :tak: jak Ja wkladalam to sie rozpedzala od jednej sciany do drugiej a jak tylko uslyszala ze zaczynaja sie nutki - jaka to melodia - to jesli byla w kuchni to juz sie pojawiala pod tv i tanczyla :-):-D moim zdaniem chodzik jest pozyteczny ,czlowiek moze chwile odpoczac i cokolwiek zrobic w domu !!

reklama
oj tak uśmiech to on ma zabujczy i cały czas tak sie cieszy ,nie to co Oli,jak była mała to musiałam sie nieżle nagimnastykować żeby się śmiała,a teraz to powiem do niej "uśmiechnij się" a ta już swoje ząbki na wierzch wywala!!

Co do chodzika to ja też jestem tego zdania , teraz wkładam małego po pare minut dziennie i czekam kiedy załapie że w tym może się poruszać!pewnie zajmie mu to kilka dni.
A ja nie mogę się już doczekać świąt,normalnie już w necie buszuje po allegro za prezentami ,jeszcze do naszych dzieciaków dochodzi 2 chrześniaków Daniela noi zawsze rodzicom coś kupujemy ,w tym roku to chyba im grube koce kupimy!!!! A twoja Ala umie się sama bawić czy ciebie ciągnie???a jakie są jej relacje z innymi dziećmi????

Do góry