witam się, o dziś jako pierwsza;-)
Ja właśnie przed chwilą wstałam bo Bartek się obudził,w nocy na szczęście miałam tylko jedną pobutke,ale jak już młody się obodził to Oliwka przy okazji ,i musiał ze mną spać bo tak to by łaziła po pokoju!!!
KAŚKA19 ja też jestem uzależniona od forum ,normalnie szału dostane jak nie mam netu albo nie mam czasu wejść!!!tak to już jest ,ludzie mówią że internet wciąga i mają racje ,bo jak się siądzie już do komputera i zacznie pisać to oderwać się nie można!
ech jednak nie pierwsza ,tak zbierałam się z pisaniem że kurka rybka POLNA MNIE WYPRZEDZIŁA!!!!!!A i polna dużo się nie pomyliłam bo wydałam 193 zeta !!!!Mam nadzieję że biędziesz miała ogromnego siniora <żartuje oczywiście> ech ja to też miałam tyle pobierania krwi że to szok nawet 2 razy wbijali mi się do tej samej żyły a potem ręką w łokciu zgiac nie mogła!!
ONA-MIKA ale żeś mnie wychwaliło ąz się zawstydziłam!!!Są rózne problemu i lepsze i gorsze dni ,i nie trzeba się załamywać!!sama wiesz jak czasami ze mną było ,bo pisałam na forum!!!teraz odpukać jest dobrze nawet lepiej niż dobrze ,a siłe trzeba mieć bo mamy dzieci i to dla niech nie wolno się załamywać!!!zobaczysz i u ciebie te wszystkie problemy i wachania miną i bedzie oki !!a mój no czasem mówi że dobra żona jestem, przyznam że i on się zmienił w końcu!!!nawet do sklepu czy z dzieciakami jak mu każe wyjść to nie marudzi