madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Witam laseczki, ja wpadam tylko na chwilke, bo pranie w toku, a pozniej wizyta u lekarza, ciekawe co tam nowego mi wymysli, a na koniec mam zamiar wreszcie spakowac ta torbe do szpitala, bo juz mnie mamusia wczoraj pogonila:-)
Asiowo trzymam kciuki za szybkie napisanie tej pracy a i zycze duzo cierpliwosci:-)
Oliwka ja to czasami spec jalnie omijam supermarkety, bo jak juz wejde to pozniej w portfelu pustki:-) a jak tam Twoje oko?? przeszlo juz??
Galarecia to chyba jest najgorsze jak malenstwo sie meczy i nie mozna mu pomoc??? oby mu szybko przeszlo
Asiowo trzymam kciuki za szybkie napisanie tej pracy a i zycze duzo cierpliwosci:-)
Oliwka ja to czasami spec jalnie omijam supermarkety, bo jak juz wejde to pozniej w portfelu pustki:-) a jak tam Twoje oko?? przeszlo juz??
Galarecia to chyba jest najgorsze jak malenstwo sie meczy i nie mozna mu pomoc??? oby mu szybko przeszlo
uuuu bez siniaka to nieżle !!!!upiekło się ci tym razem....a no tak jest że jak się wpadnie do sklepu to to i całą mase rzeczy trza kupić !!ech cholerne te życie ,mogłi by podwyżki dać albo świadczenia rodzinne większe wypłacać a tak to co płacą 48 zeta na jedno dziecko to co to za pieniądze powinnie moim zdaniem przynajmniej 100 dawać !!to wtedy człowiek chociaż by na pół miesiąca miał na pieluchy....u nas na papersy idzie tak 4 -5 paczek miesięcznie ...ucze młodą na nocnik ale niestety nie zawsze mi się ja wcześniej posadzić ale jak się nauczy to trochę będzie lżej!!!a ja niestety muszę kupować papmera ,czasem huggis ,od innych tyłki im się odparzają i mają aż bąble!!!

a Mysmy z P zrobili tak zeby to Niemcy placili Nam na Ale i takim sposobem dostajemy miesiecznie 156 euro czyli 480 zl - tak w przyblizeniu !!