reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jakby M. dostał dobrze płatna prace... w okolicach 2000 zł na poczatek to pewnie pomyslelibysmy o kredycie i kupnie mieszkania...:tak:
a wogole w zawodzie dziennikarza jest ciezko o stała prace... głownie to um zlecenie albo um. o dzieło, a to niestety nie wchodzi w gre gdy ma sie rodzine na utrzymaniu:zawstydzona/y:

reklama
nooo:-D bo tak to ja tu cały czas sama siedze, bo nikogo nie znam:zawstydzona/y:

i mi by sie to podobało, bo daleko od tesciów i rodzicow... by sie nie czepiali:-p:-p:-p

Zobaczymy gdzie nas zycie rzuci:-p

Moja mała była chyba tak wykonczona po tych porannych problemach, ze teraz mi spi juz prawie 3h, ale zaczyna powoli szukac cycy (przez sen) wiec pewnie zaraz sie obudzi:-)

Witam się!!!

Kurcze ale nabazgrałytście... Aż nie chce się tego wszystkiego czytać. Ominęło mnie coś ciekawego???

Ja mam za sobą nieprzespaną nic. Zn.ow Mareczek często się budził. A na dodatek Justynka obudziłasię nam o 6,30 a zawsze wstaeała godzinę póżniej. To przez tę zmainę czasu chyba.

Wczora byliśmy u mojej mamy. Justynka się wybawiła z ciotkami że cho, cho...

Teraz siedzi u mnie na kolanach.

No.. przeczytałam ostatnie posty.
Netgirl grztuluję.. Pewnie nie możeszwyzbyć się radości...

A co do wesela to u nas razem z wypożyczeniem sukni wyniosło jakieś 8 tys. Z czego 4 tys to żarcie, 600 suknia, ok 1 tys kapela, fotgraf ponad 1 tys mie pamietam, a do tego odkupywanie zbity7ch tależy wynaj ęcie sali za 200 zł, i inne takie tam...

My mieliśmy taki problem że musieliśmy wyłożyc kasę z kopert bo mojmama zobowiązała się zapłacić 2 tys za jedzenie dla mojej części gości a co do czego toskończyło się na gadce...
Tak sobie przypomniałam że moje wesele to by ł jeden wielki niewypał. Wszystko na pokaz, a na sam koniec S pobił się z moim wujkiem o to, że ten mnie za bardzo kręcił przy tancu.

Ach.. Ile bym dała, żeby przeżyc własne wesele jeszcze raz i móc zapobiec wszelkim przykrosciom...

Ostatnia edycja:
Matko jak wy dzisiaj plodzicie:szok::-D
Netgirl i jak czujesz, ze zafasolkowalas na blizniaki:tak:?? masz racje nie ma co rozlgaszac wczesnij niz po ziwycie u lekarza..

A my buylismy jednak u lekarza, bo o 15 temp. wzrosla nagle do 39 st:szok:od razu ubralam ja i pojechalismy do lekarza i co sie kazalo, ze gardlo paskudne - wic angina:szok:nie wiem z czego.. tak nagle.. w domu Lencia non stop spala.. obudzial sie to miala 40st.. wiece az mi sie goraco zrobilo - ona az parzyla - serio..:-(na szczescie antybiotyk zaczal dzialas w mig i juz lena wraca do normalnosci.. kurcze ostatni raz byla chora rok temu:-(masakra.. nie pamietam kiedy ak strasznie balam sie o nia.. moja bidulka..

reklama
Basiu, dobrze, ze z Lenka sie wszystko wyjasniło i zdrówka dla niej!!!:tak:

Netgirl... M. przyniósł mi dzis test ciazowy i jutro rano go zrobie:tak: ale pewnie wynik bedzie negatywny:-D

Do góry