reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna... no własnie o takim foteliku myslałam... a musze szybko decydowac, bo moj pulpet ostatnio nie lubi jezdzic autem i wydaje mi sie, ze powodem jest przyciasny fotelik:zawstydzona/y:

a krzesełko... zalezy mi, zeby było składane..., bo liczymy sie z tym, ze bedziemy je przewozic..., wiec juz nie wiem co lepsze:zawstydzona/y:

reklama
Witam;-) ale naskrobałyście...ja dzisiaj już byłam na zakupach...kupiłam 3 wiązanki jedna za 15,druga za 18 i trzecia za 25 no i do tego za 20 taką kulę kwiatową + za 30 złotych znicze z biedronki...Czyli Wszystkich Świętych wyniosło mniew tym roku 98 zeta...A Wy jak stoicie ze Świętami? Pokupowałyście już znicze i wiązanki?

Asiowo a nie lepiej posadzic Paulinke na kolanach i tak ja np. karmic a nie taszczyc krzeselko za soba ? :sorry2:
no chyba ze planujecie dluzsze wyjazdy na pare dni :tak:
zreszta ja to jestem leniem i P tez zeby skladac i rozkladac krzeselko a potem jeszcze wynosic i znosic jak jezdzilismy do tesciow :no:
sorki ale dla mnie to bezsensu :sorry2:

Asiowo Polna ma racje - bez senus przewozic fotelik i tak trzeba brac duzo rzeczy dla takiego malenstwa a co dopiero taszczyc ze soba fotelik.. ja Lene tez na kolanach u tesciowej karmie..:tak:tak jest najwygodniej.. a mowie Ci lepiej kupic takie cos rozkladane bo potem Paulinka bedzie miala taki fajny stoliczekw swoim pokoju..
Firanka to niezle kasy wydalas.. ja jeszcze w tym roku nie kupuje nic, bo mama kupuje:-)my jak cos to znicz symbolicznie

Ostatnia edycja:
Firanka wsumie to ja kupilam tylko jeden ogromniasty znicz a tak to rodzice kupil kwiatki i znicze brat !!
mi nie kazali nic kupowac bo obiady gotuje im jak wracaja z pracy :-D

Apropos ide wlasnie ustrugac ziemniaki a pozniej na pole z Ala wiec potem wpadne do Was :tak:;-)

fakt... tu sie z wami zgodze:tak:
ale wiecie o czym ja jeszcze mysle, ze niebawem pewnie bedziemy sie starac o 2 brzdąca i czy nie lepiej kupic zwykłe krzesełko i pozniej ten stolik z krzesełkiem, bo młodsze odziczyło by krzesełko do karmienia, a starsze miało by swoje mebelki...
ehhh... ale mam dylemat...
i z tym fotelikiem tez nie wiem co zrobic, moze sie jeszcze pomeczyc miesiac lub 2 miesiace i pozniej kupic ten duzy normalny fotelik, byłby na dłuzej:zawstydzona/y:
zgłupiałam...

Firanka... my kupilismy tylko znicze... i tak na grobach bedzie wystarczajaco duzo wiązanek i kwiatów...

a co myslicie o takim:
http://allegro.pl/item461038625_deltim_maly_podroznik_9_36_kg_uwaga_supercena.html
mogłabym juz w niego wsadzic Paulinke czy poczekac az juz bedzie siedziec??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana.
Zapomniiałam wczoraj o Asterii. Gratuluję śłicznego dzidziusia.

Mika Z mężem dalej to samo. Śpimy oddzielnie jeszcze no ale mam nadzieję że w ciągu miesiąca coś się zmieni bo Mareczek już zaczyna dłużej spać w nocy. Ale szczerze to już mi tak bardzo na tym nie zależy.

Asiowo Co do fotelika to Justynka jeszcze jeżdzi w takim do 18 kilo, ale niedługho z fotelika będzie kożystał Mareczek bo on już w takim do 9 kilo się nie mieści. Wiec jeśli planujecie kolejnego dzidziusia to możesz kupić nawet ten do 18 kilo najlepiej gdyby fotelik taki dał się ustawiać i tyłem do kierunku jazdy. Nasz to jeszcze ma regulację tak że i dla noworodka by się nadawał tylko tyo już stary typ.
a co do tego fotelika co na allegro jestto też niezły pomysł. Tylko że sęk w tym że lepiej jak już Paulinka by choć trochę stabilniej się trzymała na siedząco.

Ostatnia edycja:
Asiowo,a ja mam takie jak plna tylko baby vox-ui dostałam za damkę. Nówka cewka-po prostu wysłałąm z mamuśką kody z jelpa bo był taki konkurs i dostałam 2 takie same i teraz mam do opylenia za 70 złotych,

Asiowo,a ja mam takie jak plna tylko baby vox-ui dostałam za damkę. Nówka cewka-po prostu wysłałąm z mamuśką kody z jelpa bo był taki konkurs i dostałam 2 takie same i teraz mam do opylenia za 70 złotych,

ale to fotelik czy krzesełko??

Chyba mówisz o foteliku...
Nie wiem czy mi sie opłaca kupowac teraz ten mały fotelik, bo Paulinka juz jest duza i nie chce kupowac go na kilka miesiecy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry