reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam z rana ;-)
Chwilami ano ja tez mialam zbierac kupony :-) no ale wsumie po co ? :sorry2:
a ten suwaczek z urodzinami to tak specialnie zebysmy nie zapomnialy ? :-D:-D:-D

No wiadomo :-D;-) A tak na serio to przypomniałam sobie, że stara się robię i przeżywam kryzys ostatniej nastki i zmieniła jeden suwaczek to i stwierdziłam, że na urodzinki też sobię zrobię :-p

Chwilami... bylismy w Irlandii jakis czas i nie wyobrazam sobie zebysmy mieli wyjechac... okropnie sie meczyłam, czułam, ze to nie moje i jestem tam obca, ja sie nie nadaje do takich wyjazdów, wole wziac ten kredyt i byc Szczesliwa z rodzina tutaj w Polsce:tak: Na szczescie mój M. uwaza tak samo!

A ja mam tak, że potrafię przyzwyczaić się do nowego miejsca bez większych problemów. Wystarczy, że poznam okolicę to poczuję się bezpieczniej (w sensie że wiem jak trafić do mieszkania :-D) i już jest dobrze.

Dobra a ja kujem nadal rozwój dziecka i po odpytce pędzę na egzamin z prawka :baffled:.

Witam mamusie, wlasnie wrocilismy z zakupkow, kupilam ostatnie rzeczy do torby, i z racji tego ze mala pewnie na ! bedzie jeszcze u mnie w brzuszku to musialam sobie jakiegos ciucha kupic zeby jakos wygladac, a poza tym znicze, kwiaty i kupa kasy poszla....
Asiowo jesli chodzi o krzeselko do karmienia to ja tez mam drewniane, doatalismy od znajomych ale uwazam ze jest super
Chwilami trzymam kciuki zeby tym razem sie udalo
Lece robic pierogi, a przy tym kupa roboty, a pozniej pieczenie ciast i robienie wiazanek na cmentarz

Asiowo wsumie to juz Twoj wybor czy wolisz drewniane czy plastikowe !!
ale jak juz chcesz kupowac pozniej drewniane a teraz plastikowe to nie kupuj takiego co pokazywalam tylko kup sobie normalny stolik drewniany i krzeselko - chyba wyjdzie taniej (cos wstylu takiego co ja kupilam niedawno ALi )
a co do fotelika to Ci proponuje zeby Paulinka pojezdzila jeszcze w tym co teraz ma a potem kupicie juz konkretny ;-)

Chwilami eeeee a jak bedziesz miala 29 lat to tez bedziesz wstawiala suwaczek zeby wszyscy patrzyli jaka stara Jestes ? :-p:-) i nie ma co ukrywac w bawelne zaniedlugo zmarszczki Nam sie pojawia :-D:-D:-D

Madzik a jakie placki robisz ? bo ja chyba dzis zrobie rurki z kremem :-)

Kurde i nic :dry: ...więc rezygnuje skoro się nie chce ruszyć to nie :sorry2: teraz będę leżeć plackiem i po prostu czekać spokojnie aż córa łaskawie sama zechce wyjść :-p

BASKA - hehe może kolejna zafasolkowana :-) w sumie dobrze bo nam się niedługo ciężarówki wszystkie rozpakują :-p trzeba robić zapas nowych :laugh2:

FIRANKA - ja na szczęście na cmentarz się nie wybieram ;-) więc zero wydatków :-)

POLNA - to u was pewnie pogoda ... u nas leje -_- i dzisiaj już Kubie napisałam że dupy z łóżka nie ruszam :-p to napisał że mam sobie leżeć że się mną dzisiaj zajmie :-)

CHWILAMI - powodzenia na egzaminie :-)

A netgril kiedy miala isc do gina ??

Femme nom u Nas ladna pogoda tylko wiatr wieje ale strasznie zimno nie jest wiec posiedzialam z ALa na polu ponad godzinke :tak:
a noz moze Ninka zacznie sie pchac na swiat jak Ty bedziesz spokojnie lezec :-)

Asiowo ja mam w domu i plastikowe i derwniane ioba mała lubi. Plastikowe mam do karmienia,a drewniane do zabawy bo ściągam krzesełko stawiam na ziemi i się bawimy.

Chwilami powodzenia

Już mamie na złość robi :-p ja się boje co to z nią będzie :-p

Ale sobie pyszne śniadanko zrobiłam :-) kanapeczki zimny soczek pomarańczowy do tego banan i jogurt :-) ... jak ja uwielbiam leżeć i gnić jak za oknem jest taka okrutna pogoda :-p

reklama
No ja też sie na cmentarz nie wybieram... tu gdzie mieszkamy nikogo nie mamy a do siebie jechać nie będe bo musiałabym małego autobusami ciągnąć... Poza tym to M. załatwił sobie robote w mzk naten dzień więc itak by nie dało rady...

Netgirl ja dopiero teraz sie zorientowałam bo akurat tamtych stron nie nadrobiłam ale jak zobaczyłam że Ania ci gratulujeto zaczęłam szukać o co chodzi... Więc ogromniachne gratulacje! Nareszcie :tak:
Asiowo my też będziemy kupować właśnie plastikowe bo mamy baaardzo mało miejsca i już teraz ledwo sieze wszystkim mieścimy... i musimu mieć składane... chociaż nie powiem, drewniane mi sie bardziej podobają...
Chwilami życze powodzenia staruszko :-p
Femme oj wiem jak to denerwuje... ja też już myślałam że nigdy nie urodze... no i niekiedy mam wrażenie że małyjeszcze w brzuchu (dopuki nie zapłacze) i momentami niewierze że to mój szkrabik :sorry:
Polna wiesz, nie wiadomo co mojemu małemu jest,a sama wolenie stosować rzadnych specyfików... Przebadamy go i zobaczymy... Poza tym już mu jakby schodziło... Ale dziękuje za propozycje :tak::-)

Pamiętam jak Oleńka sie martwiła żeby jej Kacperek nie był leniwy jak mój a tu prosze jaki w gorącej wodzie kąpany :-p

Ja posprzątałam, wypiłam capuccino i chyba pójde spać... mały mi wczoraj do 12 wojował... wogóle cały dzień co pół godziny budził sie na cyca... A wieczorem jak go ululałam to 5min po odłożeniu do łóżeczka już był płacz... miał wczoraj 37,2, może sie chciał poprzytulać... ale dzisiaj już ładnie spi...

Do góry