reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry :-)

CHWILAMI najlepsze życzenia ! spełnienia marzeń :-) !

POLNA - kolejna chce się rozmnażać ?! ... szalone :szok:

BASKA - no to śmigaj do gina... na szczęście wizyty nie bolą :-p

i popieram MIKUSE ... w Polsce też da radę zarobić a uważam że lepiej mieć mniej a być z najbliższymi ... żadne pieniądze nie wynagrodzą straconych chwil ;-) no ale to temat już był i bez sensu znowu rozwijać :-) każdy ma swoje jazdy :-p

reklama
Femme ano chce ,jak tak patrze na te Wasze ogromniaste brzuszki i Maluszki to Tesknie za tymi chwilami :tak:
jednak przerazaja mnie mysli czestych pobudek w nocy :szok::-D
moze w nastepnym roku :sorry2:a potem za 2 lata trzecie i KONIEC :-):-D

polna_N no widze ze ty to praktycznie do sprawy.A jak za 5 lat bedzie 3 i potem 4 to co?
A tak swoja droga ciekawe ktora nastepna zafasolkuje

Ja nie wiem :-p takie młode a już mężów mają dzieci ... kolejne w planach :-p masakra :-p nie macie ochoty jeszcze trochę pożyć ? zadziwiacie mnie naprawdę :-p ja tam chce się jeszcze wyszaleć ... nie chce utknąć w domu z gromadką dzieci :-p

hej:tak:

Ja jakas nieprzytomna jestem po tym weekendzie:baffled: wogole nie wypoczełam i tak minął...
Mała nabawiła sie jakiegos katarku i kaszle...:zawstydzona/y: jak jej do jutra nie przejdzie to mykamy do lekarza, choc w srode miało byc szczepienie wiec i tak pojdziemy, ale pewnie jej nie zaszczepią. Męczy sie strasznie bidulka, oddychac nie umie, bo nosek pełny i ciągle kicha:zawstydzona/y: Ja tez sie mecze z katarek i M. tez wiec pewnie od nas sie zaraziła.

Chwilami Sto lat, sto lat... Buziaki z okazji Twego swieta:-D

Femme, ja dopiero teraz jak mam Paulinke to czuje, ze zyje:tak: Ja i tak nie nalezałam do osób, ktore ciagle sie bawia, imprezki, spotkania, itd...:zawstydzona/y: Ja wole spokojne, radosne zycie z rodzinka:-D
U nas otpymalnym czasem na 2 dziecko bedzie 2010 rok... za rok bedziemy sie starac:-p

Femme kto jest mlody to jest:-p ja nastepne dziecko jak dobrze pojdzie urodze za 2lata wiec bede miala wtedy ponad 26 lat - taka mloda to juz nie bede:-D a chce teraz niz po zalozmy 7 latach wchodzic spowrotem w pieluchy.. lepiej byc z tymna bierzaco:-p

Polna jasne, ze kusi Go kaska.. wiesz gdzie on tu tak szybko zarobi prawie 10 tys w 3 miesiace:no:niemozliwe..
jakby byla mozliwosc to bysmy pojechali ajk to bylo planowane no ale nietsety.. ja tez bym musiala pracoiwac a co z Lenka.. trudno.. chco nie ukrywam mazylo mi sie stad wyjechac.. moze Lence bylo by lepiej.. a tak..

Asiowo to widze, ze bedziemy miec dzieciaczki z tego samego roku:-) ja to juz bym sie zaczela starac ale niestety:/ nie ma zbytnio kasy no i to mieszkanie..

Ostatnia edycja:
Femme heh spoko zobaczymy co Ty bedziesz mowic jak Ninka bedzie miala roczek albo dwa :-p

Ja tam wole do 26 zakonczyc z pieluchami a potem to bede miala spokoj :rofl2:
jakos nie wyobrazam sobie zebym w wieku 30 lat urodzila drugie dziecko :sorry2:

Basia no wlasnie ,gdyby w Polsce minimalna stawka wynosila z 2 tys (marzenia scietej glowy) to napewno by zostal w Polsce a tu dupa ! na dodatek pasuje zabwnic Ali rodzenstwo a gniezdzic sie z dwojka dzieci u rodzicow to juz nie zaciekawie :sorry2:

Asiowo oj to zycze duzooo zdrowka paulince i zeby katarek szybko minl !! :tak:

Mika masz racje , gdyby P nie pracowal w Niemczech to napewno bysmy sie klocili - bo ja to bardzo impulsywna jestem i o byle co moge sie wqrzyc :rofl2:
a tak to jak P przyjezdza to zyjemy jak w filmie -zero klotni i tylko sex ,sex i sex :-D:-D:-D

Polna... jestem takiego samego zdania:tak: dzieci jak najszybciej, a pozniej korzystac z zycia:-D
Dzieki... narazie mała spi juz ponad 2 godziny, chyba to choróbsko ja wykoncza...:zawstydzona/y:

a mi własnie przyszedł fotelik, ktory mi poleciłas:tak: o wiele ładniejszy niz na zdjeciu:tak: superancki:tak: czerwony wziełam..., jak mała sie obudzi to ja przymierze i zobacze czy jeszcze nie za mała do niego:-p ale dzieki bardzo! Tani, a fajny!

No w sumie wy staruchy jesteście może dlatego :-p ja mam 19 :-p :-) to następne o ile będzie to tak 24-25 :-p ale póki co to bym chciała poszaleć :-p ja należe raczej do osób które imprezować by chciały itp ... a tu taki bonus :-p no ale zobaczymy jak będzie jak już będzie Ninka :-) ... o ile w końcu zechce ze mnie wyskoczyć :wściekła/y:

jej jak mi niedobrze ... :/ zjadłam masło orzechowe i teraz tak mi się odbija ... do tego wczoraj kroiła cebule i nie mogę pozbyć się tego zapachu z rąk :wściekła/y: i rzygać mi się chce za każdym razem jak przykładam rękę do twarzy :wściekła/y:

reklama
Femme niestety pod koniec ciazy tak jest.. ja pamietam, ze bylo ze mna podobnie:tak:nie martw sie za niedlugo to sie skonczy:tak:

kurde a ja jutro do dentysty ide i tak sie boje:baffled: jak nie zwieje z poczekalni to bedzie dobrze:-D

Polna u nas tak z tym sexem bylo przez miesiac teraz spokoj i zaczynaja sie drobne klotnie:-D:-D

Do góry