reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ojoj śliczne te body:-) ja to jak ide koło jakiegoś sklepu z rzeczami dla dzieci to juz mam ochotę robić zakupy. Na razie jednak sie musze wstrzymac eh... w styczniu dam upust "zakupiarstwu"

Dzień Dobry Wam wszystkim :-)
Widze że wszystkie dziś w dobrych nastrojach, same uśmiechnięte buźki w postach :-) Aż miło się czyta :-D
Ja zaraz musze lecieć do salonu Orange, bo abonament mi sie skończył :dry: A tak mi się nie chce wstawać z fotela ;-)
To życze Mamusią milego dnia :-)

ja obiecałam sobie że nie kupię nawet skarpetek:-D ale pierwsze ciuszki kupiłam w 6 miesiącu i przyznam że takie zakupy sprawiają ogromną radość;-) co najmniej jakbym kupowała dla siebie jakieś szmatki a nawet większą:-) ale muszę się zebrać i myśleć o konkretnej wyprawce buźka dla
Was wszystkich:-)

Ostatnia edycja:
a juz od lekarza wrocilismy,Oliwka ma zapalenie krtani gardła dlatego ma gorączke ,normalnie jestem załamana bo nic zimnego jej nie daje ,poza tym znów ma antybiotyk ,już 3 raz od września....potem się dziewczyny odezwe bo musze zrobic obiad i isć do apteki pewnie za 2 godziny bede wolna

asiowo body slodkie.... pewnie przekonal cie ten napis "kocham mame " hehe

Nooo...:tak: dla taty tez kupiłam, zeby nie było:-p w ogole wymysliłam sobie, ze kupie cos mojemu M. w ramach podziekowania, ze mi tak pomaga:tak: pewnie go to zmotywuje do dalszych staran, bo tacy juz sa faceci, tylko by chcieli,zeby ich chwalic:-p On nie ma problemu, bo co jakis czas przyniesie mi kwiatka i ma spokoj, a ja...:zawstydzona/y: wiec pomyslałam o czyms takim:

Koszulka z napisem Najlepszy Mąż na Świecie ! S (480863570) - Aukcje internetowe Allegro
zastanawiałam sie czy nie kupic koszulki a napisem najlepszy tata na swiecie, ale stwierdziłam, ze nie, bo ma to byc prezent od zony:-p

ja obiecałam sobie że nie kupię nawet skarpetek:-D ale pierwsze ciuszki kupiłam w 6 miesiącu i przyznam że takie zakupy sprawiają ogromną radość;-) co najmniej jakbym kupowała dla siebie jakieś szmatki a nawet większą:-) ale muszę się zebrać i myśleć o konkretnej wyprawce buźka dla
Was wszystkich:-)

No... ja jak tylko jestem w sklepie to musze cos małej kupic:zawstydzona/y: mi to sprawia ogromna przyjemnosc, ale pozniej M. mi robi wykład, ze kase zas wydaje na mała:-p choc wole robic jej zakupy niz sobie:-D choc o sobie ostatnio tez musiałam pomyslec, bo wszystkie rozm. 36 poszły w odstawke i przyzwyczajam sie do 40:zawstydzona/y:

I w ogole witam nowa mamusie!!!

Oj... Oliwka, współczuje:-( zdrówka dla córeczki!!!

Cześć laseczki:-)
Zauważył ktoś może,że nas nie ma?:-p Od soboty leżałam w szpitalu i dopiero dzisiaj wyszłam.Miałam mega popuchnięte nogi i wysokie ciśnienie,więc pojechaliśmy,a oni musieli mnie zatrzymać:baffled: I długi weekend przepadł:baffled: I nic z tego nie wyszło,bo dalej jestem z brzuszkiem...Mam wrócić na poród...Zaraz poczytam co u Was:tak:

Oliwka to widze, ze ta sama choroba co u nas:no:Lenka tez miala chore gardlo i mega goraczke - bidulka.. wspolczuje jej:-:)-(
Aniu szkoda, ze nie zakonczyli ciazy.. bidulko musisz sie tak meczyc.. mam nadzieje, ze szybciutko sie uwiniesz:tak:
Olenka przeprowadzaj sie - im nas wiecej tym lepiej:tak:

A ja dopiero co do domu wrocilam - jak pojechalismy o 9.30 to teraz wrocilismy.. musielimy zalatwiac moja stara szkole(oddali mi kase za wpisowe - 80 zl) potem A musial zrobic przeswietlenie zeba (godzine trzeba bylo czekac na zdjecie) potem pojechalismy po karte z NFZ dla Leny(Asiowo o tym pisala dzis) a potem po zjdeice, gdzie okazalo sie, ze zle wyszlo i koljene 40 min czekania - masakra:no::wściekła/y:

reklama
Pola... jak chcesz cytować to na dole po prawej masz opcje cytuj to zacytujesz np mnie:-D bo tak to trudno sie połapac kto co pisał:-p

No... ja niestey jestem juz 4,5 miesiaca po porodzie i do dawnej wagi jeszcze długo nie wroce:zawstydzona/y: widocznie taki juz mój urok i organizm sie buntuje:-p

Baska... ojj to ciekawy dzien miałas! A ta karta to dla mnie bezsensu jest:zawstydzona/y: tylko niepotrzebna biurokracja:-(

Do góry