reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nowe...:zawstydzona/y: ehhh... niestety i tacy sprzedawcy sa na allegro:baffled: zamówiłam juz nowe gdzie indziej, a z tym gosciem nie chce miec nic wspolnego... ciekawe kiedy krzesełko dojdzie:zawstydzona/y: ehhh... bo narazie na ich stronie widnieje ze nie maja kasy, a przelałam je w poniedziałek:confused: a spcjalnie kupowałam krzesełko z półleżącą pozycja, zeby juz mała w nie móc sadzac...:-( szkoda słow... miałam pecha!

reklama
My stosowaliśmy devikap ale polozna mowila ze mozna co innego i witaK i było wszystko ok a teraz mała bierze cebion/cebion multi

ja mam również 19 lat i jestem w 21 tygodniu ciąży:) jestem bardzo szczęśliwą żona i juz nie mogę sie doczekać kiedy w końcu bede mogła przytulić moje maleństwo:) pozdrawiam

Femme ja na Twoim miejscu bym mala poobserwoala a jhak tak dalej pojdzie to poszla do pediatry - przynajmniej bedziesz miala spokojne sumienie..

Ostatnia edycja:
Jezu dziewczyny moim zdaniem te zamkniete sa zupelnie bez sensu bo niby kiedy mozna do nich uzyskac dostep jak ma sie 800 postow i 100 znajomych?nie sadze zebyscie bardziej dokladnie opisywaly na zamknietym niz tu a z reszta co za problem pokazac sie kim sie jest i swoja twarz?Ja na przyklad zastanawiam się kto jak wyglada poprostu lubie wiedziec z kim rozmawiam

Kitty tu nie chodzi o to ile masz znajomych czy ile masz postow.. tu chodzi o to, czy zzyjemy sie z jakas osoba i jej ufamy i wtedy decydujemy czy chcemy ta osobe w naszym gronie z\na zamknietym.. na na zamknietym rozmawiamy o tym o czym nie chcemy pisac na forum ogolnym..

Kitty może i jesteś ciekawa jak kto wygląda, ale nie każdy chce żebyć widziała i to trzeba uszanować i do tego służy tamten wątek.

Ehhhh mam bojowy nastrój dzisiaj :tak:

No a za godzinę idę na konkurs młodych projektantów mody "Off fashion". Siostrzeniec, który jest modelem na tym konkursie załatwił mi i mojej kumpeli zaproszenia :-):-) a nasz kumpel, który też jest modelem na tym pokazie chce załatwić nam wejściówkę na bankiet :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D A tam podobno alkohol leje się strumieniami :szok::-D:szok::-D Ojjjj żeby mu się udało :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
baska201,chwilami no ok rozumiem i szanuje.Tylko wiecie co moim zdaniem moze lepsze bylo by nie pisanie o zamnknietym na glownym.Taka moja propozycja

Do góry