reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam sie i ja:-)

galarecia to maasz malego glodomorka w domu...dobrze ze maz cie wyrecza....ja na szczescie dobrze sie czuje (tfu, tfu)

asiowo Paulinka fajnie sypia...szkoda ze moj tak nie chce:-(

kasia naprawde niedlugo was opuszcze....do konca tego tygodnia....jestes chyba jedyna osoba ktora zauwazyla to ze napisalam ze SIE WYPROWADZAM I JUZ NIE BEDE TUTAJ ZAGLADAC.. NIESTETY :(

Ostatnia edycja:
reklama
Basiu... a jak tam u Ciebie przed swietami? Duzo roboty, bo teraz wydaje mi sie, ze mało wygodny czas na odwiedziny... zawsze jest tyle roboty przed swietami:tak:
P. ma urlop w przyszłym tygodniu i tak naprawde zostaje juz tylko ten tydz przed swietami... chyba, ze odwiedzimy Cie w przyszłym roku:-p

Olenka... mała tak ładnie sypiała jak skonczyła 3 meisiace, pozniej sie zepsuła, a odkad dostaje kaszke wieczorem, znow ładnie spi:tak:

czesc wspulczuje ale niemartw sie bo moja kolezanka miala tak samo ale gdy urodzila facet zmadrzal i wrucil......Mysle ze twoj facet zmadrzeje i wruci........Pozdrawiam

Czesc wszystkim obecnym i przyszlym mamom ja urodzilam synka w wieku 21 lat i powiem szczerze ze chcialam nawet szybciej zostac mama ale staralismy sie ok rok wiec tak wyszlo ale wygladam bardzo mlodo i nawet ostatnio dostalam bilet do cyrku do 15lat gdy szlam z kolezanka to facet zapytal sie jej czy bedzie dobra mama i mnie pusci.Oczywiscie poszlo to w zart ale slysze na ulicynp: ze dziecko ma dziecko niezbyt przyjemne uwagi.......... Moim zdanie to indywidualna sprawa kto i kiedy ma dziecko.

Asiowo jak Tobie pasuje:-)daj znac kiedy bedziesz wiedziala juz na 100% a ja wtedy Ci napisze czy mi odpowiada:tak:Ja mieszkam z rodzicami wiec duzo roboty to nie mam:-pzreszta w wt robilam porzadki w pokoju wiec spokojnie:tak:Jak bedziesz cos wiecej wiedziala to pisz tu albo na kom:-)
Uka witaj
Olenka ja tez widzialam, ze napisalas to:-(szkoda.. a nie bedziesz np w weekendyw domku, zeby wpasc do nas i cos naskrobac??:tak:

ok:tak: to pogadam z Pawłem i w przyszłym tygodniu sie umowimy na nastepny tydzien:-p:-p:-ptylko pamietaj, ze Paline musze wziac ze soba:zawstydzona/y:

Olenka... ja tez zauwazyłam:zawstydzona/y: Przykro mi..., ale mam nadzieje, ze bedziesz miec mozliwosc gdzies zagladania na neta, chociaz raz w tygodniu!!!

Asiowo wiem, ze Paulinke bierzesz ze soba - w ogole nie ma innej opcji.. chetnie poznam tego smieszka:tak:mi to nie przeszkadza.. Lenka bedzie pewnie strasznie zainteresowana mlodsza kolezanka:tak::-)

reklama
asiowo mam nadziej e ze moj Kacper sie naprawi...oby sie bardziej nie zepsol;-)

baska co drugi tydzien bede napewno u mamy w te dni kiedy bede w szkole ona bedzie go pilnowac...mam nadzieje ze dam rade do was zagladac...

uka witaj... a ludzie niech sobie gadaja glupie komentarze...zazdrosni są i tyle:-D

jeju teskno mi bedzie bez was...

Do góry