Galarecia - Tez bede na soczkach
ANIA2608 - No tak pewnie bedzie najlepiej, pozostane przy Picollo :-) Pózniej miałabym wyrzuty sumienia. Chociaz nie wiedząc jeszcze o tym że jestem w ciaży, byłam na imprezie :-( No i nie ukrywam że wypiłam kilka drinków - miałam póniej takie wyrzuty sumienia :-( Ale przecież gdybym tylko wiedziala że mam w brzuszku Dzidzie nie piła bym... :-(
angel501 - Mój Bartek mówi to samo - odbijemy sobie za rok. Ale tak myśle o tym, i powiem Ci że nie bede umiała zostawić mojej Kruszynki wtedy już 8 miesięcznej komus pod opieke, podczas gdy ja bede sie bawic :-( Nie potrafie sobie tego nawet wyobrazic :-( Chociaz może zmienie zdanie po porodzie... kto wie, jak Mała/Mały da mi popalić, hehe.
Ona_mika - Piłaś karmelki?

Hmmm... ;-) Wypije butle Picollo - co pewnie też jest bardzo nie zdrowe - bo bardzo gazowane... wiec i tak zle i tak nie dobrze!
Femme - Dokładnie grozna Ty, grozna
To jest wiadome ze alkoholu w ciazy pic nie wolno!
Ale zastanawiałam sie własnie czy taki kieliszek szampana - tradycyjnie o połnocy przeniknie do płodu aż tak ze Maluszek bedzie pod wpływem

A to jest oczywiste ża każda Matka zrezygnuje z alkoholu dla zdrowia swojego Dziecka - bo pozniej nie wybaczyla by sobie gdyby cos sie stalo! Proste
Kurcze, nie mogłam się powstrzymać i kupiłam pajacyk w Smyku :-)
Chciałam Wam pokazać, jest naprawde prześliczny, ale nie umiem wkleić zdjęcia