reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
przepraszam was ale ja tylko na chwilkę..
Pokłuciłam się dzisiaj z mężem chyba na dobre.. Powiedziałam mu że mam dość że jego mama ciągle mi mówi co mam robić, a on się jej tak słucha.. I powiedziałam że jak mu się nie podoba jak karmię małego i jak go wychowuję to niech odda go mamie na wychowanie bo przecież ona lepiej wie co dla niego dobre.. Wkur*** się i tyle.. Zaraz wracamy tam (tzn do teściowej), bo ja jutro na 8 do szkoły a do domu przyjechałam żeby zajrzeć do neta w sprawie polskiego bo jutro piszemy pracę.. Mam dość tego wszystkiego.. Nadrobię was w poniedziałek i odpiszę też. A dziś się poprostu musiałam wyżalić:-:)wściekła/y::no:

Black ja przytyłam 32,5 kg.

Galareciu nie martw się,z jednej strony dobrze mu powiedziałaś,a z drugiej jak on taki głupkowaty jest to jeszcze uzna to za świetny pomysł. A swoją drogą to dziwię Ci się,że nie powiesz teściowej,że ona wychowała swoje dzieci po swojemu,a Ty wychowasz swojego synka po Twojemu i nie potrzebujesz niczyich rad sama wiesz co dla niego jest najlepsze.

cześć dziewczyny :-)

znajdzie się tu miejsce dla nas? też jestem młoda mamusia- rocznik 87 ;) moja córeczka dwa dni temu skończyła roczek i ma na imię Anielka :-)a ja jestem Diana :-):-):-)

witam nowe mamusie...

Ja na chwilę..teraz jak daniel jestw domu to nie mam tak czasu zajrzeć do was ..czasem was podczytuje ..do tego wczoraj byłam u mamy i dzień zleciał...u nas powoli przytgotowania do świąt spisałam liste co potrzebne,noi na całe szczęście D dostał 400zeta talonów akurat na zakupy...a ja właśnie mam chwile,dzieciaki buszują ,w nocy to myślałm że się załamie bo Bartek obudził się o 2 i usnął o 4 potem Oliwka wstała o 5 i nie chcciała spać usneła o 6 i o 8 pobutka!!!masakra

GALARECIA normalnie brak słow ,jak twój mąż może żałować pieniędzy na swoje dziecko i to jesszcze z każdą sprawą leci do matki -porażka .współczuje ci bardzo kochcana nie daj sobą manipulować i nakazywać jak masz dziecko wychowywać....może jakoś się u was ułóży życze ci tego z całego serca!!!

Jejku mamuśki nie martwcie się wagą,bo ja na przykład wogle o tym nie myślę,a co za tym idzie,jeśli zamierzacie karmić piersią to nie możecie patrzeć na wagę, bo co będziecie karmić cycem i odchudzać się na raz:confused::confused::confused:...niepojęte.

DIANA Witaj
A tak pozatym to dzień dobry wszystkim.
GALERCIU SZOK. Jak twój facet może z każda sprawa latać do teściowej i się radzić. Ale to chyba taki typ człowieka mój teść też tak lata do swojej rodziny i się we wszystkim radzi. No ale przyznajmy się że my radzimy się obcych ludzi... He,he,he.
Ją też jestem bliska kłótni z S. Zabrałam dzisiaj Justynke na krótki spacerek S trochę stawiał opory. Musiałam mu przetłumaczyć że to nie te czasy że dzieci cały czas w domu siedzą. No i później się nie odzywał. Wzięłam justynke a że wiało to szybko wróciliśmy. Mam nadzieję że nie przewiało jej i udowodnie że mały mrozek nie szkodzi.

reklama
EWI mały mrozek jest lepszy niż takie wilgotne powietrze które ma w w sobie mnustwo bakterii wirusów ,mrożne powietrze właśnie zabija te ustroje i dlatego powietrze jest zdrowsze dla dziecka ,a\ja jestem tego zdania że jak dziecko sziedzi ciągle w domu to potem jak wyjdzie na dwpr to łapie infencje co bo nie jest przyzwyczajone do innej temperatury powietrza dlatego powinnaś jak najczęściej wychodzić na krótki spacer nawet jak jest -5 i jest śnieg

Do góry