reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Black czesc , My to sie nie znamy ;-):-p
zmien Kobieto suwaczek bo juz chcialam Ci pisac Gratulacje :-):-p

A wlasnie ,orientuje sie ktos ile rozpuszczaja sie szwy ? :sorry2: gdzies wyczytalam ze 14 dni ale u mnie wlasnie w srode minie 2 tygodnie a jeszcze sporo ich jest :dry:

reklama
Black A ja juz miałam nadzieje ze zostałas mamusią, eh no to moze akurat urodzisz w sylwestra albo nowy rok. A jakie imię wybrałas bo chyba nie pisałas o tym.

Black biedulko.

Umi ja bym wolała jechać w takim razie do Rzeszowa i tam urodzić,a zawsze znajdzie się ktoś kto przyjedzie po Ciebie i maleństwo.

Polniaczku mój to świetnie,że trafiłaś na takiego profka,oby tym razem Cię tak nie zwodzili co do daty zabiegu,jak już będziesz w szpitalu.:tak:

Umi pisałam, na imię będzie miała Julia.

Trochę mnie to podłamało, bo wszystko niby dobrze i wogóle i znowu lipa. No ale po Nowym Roku jak się nie urodzi idę na wywołanie, choć pobodno bardzo nieprzyjemne to jest i może boleć (oddzielenie bieguna dolnego czy jakoś tak). Ale jestem już tak zdesperowana, że nawet na to się zgodzę :-D

Witam!
Black Ajuż myśałam że juz po jestes i tulisz swojego dzidzousia, a tu rozczarowanie. Mam nadzieję że urodzisz samabez wywołtywania.

PolnaAj, bidulko. Trochę się namęczyłaś z tym zabiegiem. A teraz mu0s0i1sz czekac na kolejny ale miejmy nadzieje ze szybko ten czas minie do lutego. co do sdzwów to u Jistynki prawie miesiąc szwy były jeszcze widoczne po operacji. tp chyba zalezy ile ich założyli i jaki organizm.

Madzik az miesiac :szok: .... czekaj a Ty mialas cesarke bo jakos nie moge sobie przypomniec :confused::rofl2:
mi sie wydaje ze moje powinny sie rozpuscic wczesniej ale jakos powoli to wszystko idzie :sorry2:

Firanico ehhhh no ja mam nadzieje ze nie bedzie przesuwane bo wkoncu On sam zaproponowal 5 lutego no ale wszystko okaze sie na miejscu :sorry2:

Black oddzielenie bieguna ...... a na czym to ma niby polegac ? :confused:
nie daja przypadkiem oxy na wywolanie ?

reklama
Do góry