reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam w Nowym Roku :-)
Ja imprezke zakończyłam ok. 1.40, ale zasnęłąm o 3, siedziałam w necie bo zasnąc nie mogłam :dry:
Ale fajnie było, fajewerki wspaniałe, i Picollo pyszne, hehe :-)

Asiowo - To faktycznie koszmar, Mała musiała by przerażona :-( Że też taki dorosły człowiek nie potrafi zrozumiec ze obok mieszka rodzina z małym dzieckiem :dry:
Umi2 - Ja również z Bartkiem ślub planujemy po narodzinach :happy: I również ze względu na dziecko :happy:

BlackWizard - Dobrze wyczytałąm w jakimś poście że spodziewasz się córeczki?

Witam w nowym roku ja wczoraj poszalałam z pojściem spać. Położyłam się o 5. Ale w sumie tak na spokojnie. Trochę zabawnie, bo siostra mojego S też jest w ciąży- I tak spędziliśmy u nich sylwestra. Oni sobie pili i dyskutowali o tym co ich czeka. A najlepszy był mój S.Pouczał i pocieszał swojego szwagra-ponieważ u nich to początek ciąży. A ja przed tv do rana. Ostatnio nie mogę jakoś spać. Bardzo późno się kładę.
Umi2,Dorom5 -ja również planuję ślub po narodzinach. Nie muszę nikomu nic udowadniać. Razem postanowiliśmy,że tak będzie najlepiej dla dzidziusia. A mój S oświadczył mi się w Wigilię-MAGIA(piękny miał pomysł-jestem taką romantyczką).

Dorom A ja tu sie kieruje swoim własnym dobrem:-p po co mam sie spieszyc dziecko i tak sie urodzi, i bez slubu bedziemy je oboje mocno kochac, a slub nie zajac nie ucieknie:-)
Lenka Ale Ci zazdroszcze. ja by chciała zeby mój T oswiadczył mi sie w jakims romantycznym miejscu, i dał mi bukiet konwalii albo fiołków takich zerwanych eh... No ale on tak tego nie widzi:-p Mówie mu czasem w zartach zeby mi tylko złotego pierscionka nie kupował bo złota nie znosze i mimo iz wiem ze taki powinien byc ale złotej bizuterii na sobie nie lubie.

Polna w robocie zrobiłam sobie kuku...ogólnie to mam skręcony prawy staw skokowy, zerwane więzadło,pęknięcie kości środkowo udowej w 2-óch miejscach z podejrzeniem złamania. A ja mam doła Nicole wyszło kolejny raz AZS i to na całym ciele:zawstydzona/y::-(

lenka87, umi2 - Ja Was rozumiem. Uważam że nie ma co brac slubu tylko dlatego bo jestem w ciąży :happy: Chociaż wiadomo, jest to również powód :happy: Jednak My poczekamy, tak jak Wy. Tak zdecydowaliśmy.
lenka87 - Mi coś się wydaje że mój Bartek oświadczy mi się na naszą 3 rocznice :-) Zobaczymy jak moja intuicja... :-p
firanka - Przykro mi :-( Z tego co się orientuje to jest alergia skóry :-( Biedactwo Małe :-( Ucałuj ją ode mnie :-(

Dorom tak to alergia,a w sumie atopowe zapalenie skóry. Ma wszędzie krosty i czerwone plamy,nawet na główce między włoskami. Drapie się strasznie. Dodatkowo w nocy ją to boli,albo coś bo potrafi płakać przez 3-4 godziny przez sen i muszę ją nosić po kilka godzin:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:

:-( Biedulka. Od czego takie krostki mogą wychodzic? :-(
Ja mam alergie na nikiel, wiem jak boli gdy się drapie po krosteczkach, gdy mi czasami wychodzą np. od zegarka :-(
Tylko co na takie zapalenie skóry może 9 miesięczna dziewczynka :-( Nic :dry:

No można krem za 80 złotych i kosmetyki za 300 złotych,dodatkowo specjalne jedzenie. Kosmetyki kupi Nicole tata,jedzenie ja będę kupować...

reklama
Do góry