reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiesz ja tracę nadzieję w to...podobno większość z tym dzieci w późniejszym okresie przechodzi z astmy skórnej w oskrzelową:-:)-:)-(. :cry: Mam doła i jakoś nie wiem co mam z sobą zrobić:-(

reklama
Ojj, uwierz mi firanka będzie dobrze :* Nie smuc się aż tak :-( Nicole w tego wyjdzie, i będzie zdrowiutka :tak: Trzeba byc dobrej myśli :tak:
Leki napewno pomogą!

Ehh Dorom mam nadzieję...ale będzie ciężko...pieprzona lekarka państwowa,mimo,ze zmieniłam wkurwiła mnie strasznie,jak można czegoś takiego nie stwierdzić:no::angry:

Dziewczyny, jestem wściekła. Wróciłam ze szpitala. Pojechaliśmy, żeby sprawdzić czy wszystko ok i wogóle, bo już przecież 2 tyg od terminu. I wiecie co szanowna położna powiedziała? Że mam się nie przejmować, że to za wcześnie żeby się w ogóle przejmować i nawet mnie nie zbadała. Po prostu NIC nie zrobiła mimo, że mówiłam o braku wyczuwalnych ruchów dziecka itp. Miałam ochotę wydrapać jej oczy. To jest możliwe chyba tylko w Polskich szpitalach...:crazy:

firanka - Takich mamy lekarzy.. brak słów na nich wszystkich :dry: Ale wierze że będzie dobrze, i Ty też musisz :tak:
Black - No żebyś chciałą wiedziec, że to co się u Nas dzieje to masakra! Wczoraj znajoma Bartka opowiedziała mi o swoim porodzie :dry: Przeżyła poprostu koszmar! Nie bede pisac :dry: Bo Ty przed porodem ;-) Mam nadzieje że żadna z Nas nie przeżyje tego co Ona :-(

Black ja proponuję Ci,żebyś zadzwoniła na pogotowie,że od iluś tam godzin nie czujesz ruchów dziecka,że przenosiłaś już 2 tyg. A swoją drogą jeśli się nie czuje ruchów dziecka przez dłuższy okres czasu szpital MA OBOWIĄZEK zrobić Ci usg i ktg aby sprawdzić tętno. Poza tym 2 tygodnie po terminie jest maksem bo potem idzie zakażenie wód i z dzieckiem może być coś nie tak. Jedź do szpitala jeszcze raz i zrób awanturę,że jeśli w tej chwili Cię nie przebadają to będziesz go okupywać do skutku,postrasz,że w necie na stronie Fundacja Rodzić po Ludzku zrobisz im reklamę i postrasz ich wogle.

Nie zdawałam sobie sprawy,że to już dwa tygodnie po terminie u Ciebie BlackWizard.Ja nigdy nie słyszałam aby tak to przeciągali. Mojego kolegi z pracy żona po 3 dniach była w szpitalu i dostawała wspomagacze.Urodziła 10 dni po terminie. Myślę,że może powinnaś zabrać się do szpitala i troszkęich nastraszyć. Napewno było by lepiej jakby dzidziuś był już zapraszany.
przesyłam kilka informacji: Po terminie - arykuł

Lenka Ale Ci zazdroszcze. ja by chciała zeby mój T oswiadczył mi sie w jakims romantycznym miejscu, i dał mi bukiet konwalii albo fiołków takich zerwanych eh... No ale on tak tego nie widzi:-p Mówie mu czasem w zartach zeby mi tylko złotego pierscionka nie kupował bo złota nie znosze i mimo iz wiem ze taki powinien byc ale złotej bizuterii na sobie nie lubie.

Widze że masz taki sam problem ze zlotem jak ja:)

reklama
Witam :happy: Moja Alka od wczoraj boii sie wlasnego cienia :szok::-D
w nocy tez mi za dobrze nie spala ale zabralam Ja do swojego lozka i jakos zlecialo do 7 :sorry2:

Umi wiesz Mysmy z P tez planowali slub na 2010 :-):-D ale wyskoczyly Nam dwie kreseczki i sie przyspieszylo :rofl2::-D

Firanka uuuuu to widze ze Jestes uziemiona przez jakis czas w domu :dry:
a z ta alergia to przesrane :dry: Biedna NIcole ,pwnie strasznie sie meczy z tymi krostakmi :blink: a kasy nnaprawde duzo idzie :baffled: a na ile Wam starcza tej masci ?

Black skandal zeby Cie nie przyjeli i nie zbadali :no: ale swoja droga Ty tez nie Jestes lepsza bo sie poddalas i wyszlas ze szpitala :sorry2: Jestes matka i przeciez powinnas tam siedziec do skutku az ktos Cie zbada a nie wracac do domu i pisac na BB ze Cie nie przyjeli - to jest NIEODPOWIEDZIALNOSC !! !!! !!
jednak mam nadzieje ze wrocilas do szpitala i Cie wkoncu zbadali a z dzieckiem bylo wszystko wporzadq !!

Do góry